pomnik

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika lidia1963, 7 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidia1963

lidia1963 Stary wyjadacz

odkryłam jakiś pomnik za 105 bananów,pisało ze zwieksza pola uprawne ,co to jest i gdzie tego szukac?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Na bazie tak "obszernych" informacji trudno zgadnąć który posąg odkryłaś. Możesz napisać coś więcej? W której komnacie? Jak się nazywa?

3. lidia1963

lidia1963 Stary wyjadacz

komnata 12 jak najezdzam myszka to wyswietla sie napis Pomnik muzeum tropikalnego a pod spodem zwieksz powierzchnie uprawna,dzis to odkryłam za 105 bananów

nie zwróciam uwagi czy zabrało mi banany:( jeszcze przed odryciem było napisane ;tajemniczy posag wskaze ci droge do muzeum tropikalnego .skorzystaj z niej aby móc efektywniej zarzadzac swoimi przedmiotami ozdobnymi

Posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, korzystaj proszę z opcji "Edytuj".
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 listopada 2024
  4. BA_Marion

Odblokowałaś posąg Muzeum tropikalnego. Informacje o nim znajdziesz w >>tym poradniku<<. Jest to budynek o charakterze magazynu, w którym możesz umieszczać itemy na Bahamaramie. Skoro odkryłaś posąg, to muzeum znajduje się już w Twoim inwentarzu przedmiotów ozdobnych (na Wyspie).

Czy masz jeszcze pytania?

5. lidia1963

lidia1963 Stary wyjadacz

6. BA_Marion

W takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.