Plony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika renata101076, 26 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. renata101076

renata101076 Forumowy żółtodziób

Dzień dobry, od jakiegoś czasu, w grze występuje błąd - problem, mianowicie robię zasiewy, pokazuje, że wszystkie pola są obsiane, następnie wchodzę zebrać plony, okazuje się, że tylko 1/4 pól jest do zbioru, pozostałych zasiewów brak, a nasiona z konta zeszły, straty nie są ciekawe. Pozdrawiam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj renata101076.

W jakim trybie dostępu do gry występują problemy (Unity, Klient)?

3. renata101076

Klient i najczęściej w tropikach

4. SMOD_Atena

Odinstaluj proszę klienta i ikonę instalacyjną. Pobierz i zainstaluj klienta ponownie. Sprawdź też proszę czy wymagania sprzętowe i oprogramowanie jest odpowiednie. Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: Autonomiczny klient do pobrania.

Daj znać czy po ponownej instalacji gra działa lepiej?

5. renata101076

Na to mogę odpowiedzieć od razu, wymagania sprzętowe są ok, klienta już wcześniej odinstalowałam i ponownie pobrałam, również nie pomogło, więc nie uważam, że to wina klienta a może coś w grze szwankuje, zresztą nie wiem.

6. SMOD_Atena

Sprawdź proszę swoje połączenie internetowe, ewentualnie je zresetuj. Takie sytuacje zdarzają się kiedy mają miejsce nawet krótkotrwałe przerwy w połączeniu, które nie muszą być nawet widoczne z poziomu gry ale w wyniku takich przerw, informacje nie docierają do serwera gry i nie są na nim zapisane.
    Jeśli sytuacje się powtarzają to warto po wykonaniu czynności raz jeszcze wrócić na każdą planszę i sprawdzić czy wszystko jest w porządku.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. renata101076

Dziękuję i pozdrawiam.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.