Opinie Pizza party

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zygmunt59

zygmunt59 Młodszy ekspert

dzieki

2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Po konsultacji z Mietką stwierdzamy, że robimy tylko 15 zadań do aktywacji bonusu do zboża. -.- Przydaś trochę protestował bo chce pnącze ale został przegłosowany-.-

3. dorota444

dorota444 Moguł forum

I znając moje szczęście nie doczłapię się do itemów :( Podobnie jak w łatek dostatek nie zdobyłam ulepszeń mimo zdobycia pnącza. !!!!!!!!.. Precz z losowością !!!!!!!

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A ten bonus, to też dobry - odpalany od razu na 48h.
    Jak go wykorzystać maksymalnie, bo chyba sianie tylko na dzikiej mija się z celem?
    Wysiać ewentówki i dopiero robić gry, żeby bonus wykorzystać na 3 łąkach?
    Ale nie wiadomo ile siać, jak będą leciały układy i ile pkt dadzą.
    Albo iść na bieżąco i w połowie ewentu zrobić 48h przerwy na sianie zbóż?
    Albo olać maksymalną wydajność i siać zboża tylko na dzikiej?
    Albo olać go całkowicie.
    Tak, czy inaczej, nie ma to jak bonus odpalany od razu.
    Jednocześnie go masz i nie masz.
    xD:cry:xD

5. WhateverHappenes

Za to masz Możliwość Wyboru :pxDjak w życiu;) przewrotność z piekła rodem :p

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Te bonusy do czegos tam to jak piąte koło u wozu.Może w zimie bym na nie zwracała uwagę , ale teraz priorytetem jest ... jak najszybciej skończyć ewent.

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jeszcze trochę to własny ogon zjedzą.8) I po co tak? Farmer powinien być zadowolony, z przyjemnością wychodzić w pole i robić ewent, a tu losowo dostaniesz układ, jeden dostanie gorszy, drugi dostanie lepszy, bonus dostaniesz, żeby sobie na niego popatrzeć, pnącze zdobędziesz ale bez itemów, za dobrze było na głównej i dzikiej, za dużo dobrego, trzeba zmienić na dziką, no zabawa na całego, tylko ciekawe kto się bawi.:oops:
    W czasie pisankowego szaleństwa miałam średnią 194,17, musiałam 108 gier zrobić, żeby zgarnąć wszystko, teraz podobno ma być lepiej, no zobaczymy.:)

8. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Podoba mi się ten event, chociaż też mi ciężko demolować leśną. Na tym filmiku instruktażowym w poradniku nie widać, żeby udało się ukończyć choćby dwie pizze równocześnie, więc na tą wyższą ilość punktów chyba nie ma co liczyć.:oops:
    Ja postaram się zrobić przynajmniej do 33 kroku (ostatnie PNSy). Oba Piccolo chyba tym razem odpuszczę, chyba że koło mnie wspomoże, chociaż w dwóch ostatnich eventach bonusy omijały mnie szerokim łukiem. Zobaczymy, jak to pójdzie tym razem.:music: Powodzenia wszystkim, którzy chcą powalczyć.:DxD

9. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Ja tam zawsze robię, nie zawsze mam wszystko, ale kto ma Wszystko?

10. WhateverHappenes

To jest event wyzwanie dla umiejących kombinować :) Mnie też się podoba ale czasem trzeba odpuścić i coś wybrać. Ja jutro jeszcze będę mieć na farmie wystawione wszędzie warsztaciki bo korzystam z bonusu z kina. Pozbieram wypadalce i później trochę podziałam.
    Od pewnego czasu mam wrażenie, że zepsuli algorytm wypadania nagród z piccolo-.-
    Jak ktoś chce jeszcze ponarzekać to zapraszam do konstruktywnej krytyki mojej propozycji nowej misji :)
    Nowa misja -Czyszczenie magazynów | Farmerama PL

11. pbkl

pbkl Generał forum

Ja niemal bez zastanowienia zaczelam omijac sezony jakos kilka temu i dobrze mi z tym :)

Ten event tez omine szerokim lukiem. Nie ma zamiaru zastanawiac sie nad pnaczem +1 czegos tam-zwyczajnie zginie w gmatwaninie pnacz.

Takze hamaczek a rabiacym powodzonka :)

12. Bielicka1986

Bielicka1986 Czeladnik forum

Pnącze mnie nie przekonuje a na dodatek trzeba nie tylko rozegrać 50 gier żeby zdobyć itemy a robić dla skrzynek picollo no niewiem zobaczymy czy koło da motywacje jak nie to hamaczekxD

hiacynta i nuka20 lubią to.
  13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

zacznę ten event bo miecio chce piccolo :) ale zobaczę jak "losowość" będzie działać u mnie bo ostatnio była masakra ,przy powtórce losowości jak ostatnio hamaczek :)

hiacynta lubi to.
  14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ciepło na dworze,więc w cieniu na hamaczku poleżę...

15. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Ja też odpoczywam.Zeby nie demolka leśnej polany to może może coś bym zrobiła .Jest dwie łaki z polami to wymaślają aby tylko utrudnić grę to niech sobie grają ja odpoczywam.

-Tara60-, hiacynta oraz margaretazet lubią to.
  16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Robić czy nie robić - oto jest pytanie... Rzekoma szansa na większą liczbę punktów jednak kusi...

hiacynta lubi to.
  17. iza_79

iza_79 Książę forum

darmowa gierka 238punktów
    ale nadal nie wiem czy to ruszać dalej

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  18. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Po ostatnich niewypałach ewentów nie robie bo po co sie znowu denerwować ze sie nie zdobyło co chciało mimo zaangażowania.A tu tylko skrzynki picollo ciekawe bo pnacze dla kogoś kto wszystko kupuje na bahamie nic nie warte

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  19. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Przyszłam zobaczyć co tu słychać i wysłać prezenty.Cicho,pusto.Nie robię eventu,sezon rozpoczęłam.Poza tym tradycyjnie gra się zawiesza.Panowie i Panie programiści niech się wezmą do roboty i naprawią grę.Mniej eventów lepsza jakość .Wszyscy będą zadowoleni.Wakacje tuż,tuż,będzie Nas coraz mniej.Czy o to chodzi?Przecież źródełko wyschnie.Zepsuliście już dużo ,trudno będzie pozyskać nowych graczy i sprawić aby starzy wrócili.:(

20. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie 237

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.