Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika różanafarma82, 24 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. różanafarma82

różanafarma82 Czeladnik forum

mam taki pomysł żeby były osobne sloty na bonusy na polach pełni księżyca
    jest kilka fajnych przetworów do wykorzystania na polach pełni ale blokuja nas chutney itp

Miodzio222, izabell2468 oraz bieganskag lubią to.
  2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

różanafarma82, dodaj ankietę bo jest tutaj obowiązkowa. ;)
    Czy chodzi tylko o diamentowy slot? Czy ten dodatkowy slot/sloty działałyby tylko podczas pełni, czy byłyby widoczne cały czas?
    Pomysły na dodatkowe sloty są już takie: ..::klik::.., ..::klik::.. nie wiem czy wprowadzą kiedykolwiek dodatkowe sloty i czy sloty związane tylko z pełnią mają sens.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

monia1125 dzięki za pomoc.

Mnie pozostaje podpowiedzieć Autorce jak dodać ankietę i poprosić o ewentualne dopracowanie pomysłu :)

różanafarma82 aby dodać ankietę kliknij nad swoim postem Narzędzia tematu i wybierz opcję: Dodaj głosowanie.

Jak powinna wyglądać ankieta dowiesz się z poradnika:
    Czas na dodanie ankiety i dopracowanie pomysłu zostawiam do jutra (piątek 26.03.), do godz. 12:55.

izabell2468 i monia1125 lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

różanafarma82 mięło kilka dni, ankieta i więcej szczegółów nie zostało dodanych, temat więc zamykam i przenoszę do Archiwum.

Na przyszłość pamiętaj proszę przy przedstawianiu pomysłu o ankiecie i dokładniejszym opisie tak aby pomysł mógł zostać do oceny Graczy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.