Pasza dla krabów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Himina1956, 2 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Himina1956

Himina1956 Czeladnik forum

Nie wiem czy tylko u mnie występuje ten problem,że nie mogę w młynie wyprodukować paszy dla krabów, nie mogę też jej kupić,bo nie ma w zestawie na targu. Co można zrobić w tej sprawie? Proszę o podpowiedż.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Owszem można a nawet trzeba odblokować odpowiedni posąg za złote banany. Zerknij proszę tutaj: Aktualizacja.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Himina1956

Himina1956 Czeladnik forum

Nie, nie mam więcej pytań,ale mam jedno spostrzeżenie ,miałam już dwa baseny krabów czerwone,produkowałam dla nich paszę ,a teraz w aktualizacji muszę wydać 55 złotych bananów na to,żeby móc produkować tę samą paszę.To jest po prostu nie fair.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety taka jest kolejność jeśli chodzi o zagrody, które ze specjalnych zmieniają się w zwykłe. Fakt, każdy musi wydać te złote banany ale zagrodę można teraz kupić za sianogrosze, nie jak wcześniej za floreny.

A jeśli chodzi o złote banany to sporo jest ich w misjach. Polecam wyszukiwarkę opracowaną przez Graczy:
    1. Misje - nagrody*
    I skoro nie masz już pytań to temat zamykam, miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.