panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mam wrażenie, że teraz powszechnie stosowana jest metoda chowania głowy w piasek, jak nic nie widać znaczy problemu nie ma.8)
    Popatrz temat był poruszany kilka razy na forum i nie doczekaliśmy się żadnego komentarza.:(
    Też zbieram kombajnem, prawie wszystko, ale te sandałowce to wyraźnie widać, że coś nie halo, no i jak zastosowałam 1000 procent w pełni, a muchy w nawiedzonym nawet nie drgnęły.:( Do tej pory ufałam, że system poprawnie podlicza, ale teraz myślę, że warto sprawdzać chociaż co jakiś czas. Wielka szkoda, że nikt z góry nas oficjalnie nie ostrzegł, z takie cuda mogą się zdarzać.:(

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Myślę że to będzie piękne słoneczne lato niezbyt gorące takie akurat ;)
    Elu ja to nie wiem :sleepy::oops:
    nigdy się temu nie przyglądałam
    wiem że raz mam więcej np z parasolki a raz mniej ale ja to tłumaczę braku bonus z pnącza

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Elu czyli tu nie zadziałały sloty a nie procenty z wybiegu.
    I jeśli tak się stało ,że przed zbiorem widzisz ,że wartość muchy nie podskoczyła pomimo bonusu 1000% to przelogowałabym się czasem to tak działa jak zbiór z Jaśkami, musisz się przelogować ,bo bez tego Jaski nie działają:(
    Aga ,ja zwracam uwagę na wartości much i prowadzę statystyki .Ponieważ pnącza dające bonusy do wartości PD dojrzewają nierównomiernie to stąd różna wartość much ,ale te wartości różnią się od siebie niewiele i nigdy nie spadają poniżej jakiegoś progu.
    Mogą się różnic w trakcie sezonu lub poza nim .

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2021
  4. panoramaogrodnicza

Tak, tylko wiesz jak to jest, trudno obliczyć.:( Też działają jakieś procenty z pnącza, dochodzą ze slotów, potem z wybiegu, trzeba było zrobić screen przed włączeniem konkretnego bonusu i potem po włączeniu. Tego niestety nie zrobiłam.:(

5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam w te zimne prawie południe, kawa już była teraz obiad się gotuje.

Co do tych bonusów, to od jakiegoś czasy też widzę że coś się dzieje. Zawsze ten item dawał dużo punktów a teraz się zastanawiam co z nim, bo stale spada (zawsze patrzyłam ile daje i kiedy) W sezonie kiedyś dawał 1.700 ....1,600.... przy porannych zbiorach, tak teraz codziennie (działanie wszystkich bonusów raptem 1,200... z sezonowym (130 %) 1.400... czyli coś jest nie tak, w tym tygodniu spiszę dzienne

Miłego dnia życzę

6. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Dobry dzień ;)
    Widzę, że BP skutecznie znowu psuje humory farmerów :(
    Nie ładnie... ale po tylu latach nic już mnie nie zaskoczy...
    To może ktoś się uśmiechnie jak zobaczy te starocie ;):p
    słonko wychodzi, wiosna idzie, czas na uśmiech :D

7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Kurcze, szczerze mówiąc to nie zwróciłem na to uwagi, mniej więcej dostaje stale tyle samo PD, oczywiście w pewnym przedziale, czasem jest faktycznie mniej, ale wiadomo, pnącza różnie dojrzewają i totalnie tego nie kontroluję:oops:, ale jeśli BP robi nas na PD to niefajnie..

8. antonina-farmerska

U mnie muchy oscylują w okolicy1800-2200.Więc jak spadają poniżej 1500 tozaczyna mnie tozastanawiać

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie w zasadzie podobnie, choć faktycznie zdarzają się dni, że jest w granicach 1,5 mln, muszę teraz się dokładniej temu przyjrzeć..

10. jagoda1953

Te starocie to u mnie w pasku siedzą

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

No cóż 4 lata przerwy widać choćby po itemach , o innych dobrach nie wspomnę .

12. jagoda1953

Wiem Ewa, może coś na G&T poradzimy

13. antonina-farmerska

Wystarczy zrobić listę na GT:)

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Lista z moją pomocą zrobiona , długa jest , ale damy radę .
    Własnie sieję rośliny na butik w mrocznych .
    co dam radę to podeślę córci , a jak ktoś pomoże to będzie super .

15. panoramaogrodnicza

Ładne.:) Szkoda, że po najechaniu myszką nie pokazuje się nazwa.;)xD Wstyd się przyznać, oprócz neonowych zwierzaków, to innych itemów nie rozpoznaję.:sleepy: Napiszesz nazwy?
    U mnie na wyspie skarbów, po osiągnięciu 600 poziomu, królują itemy dające skrzyneczki.:)
    Dlatego myślę, że warto przyjrzeć się, czy to dobrze działa.:)
    A z innej beczki, właśnie odkryłam, że jeszcze nie poprawiono nazwy tej zagrody co to w lwiej skórze zebra siedzi.:oops:

Ewa, to napisz co potrzeba z mroków, to się albo nasieje, albo wyjmie co potrzeba.:)

16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

pamiętam jak mi się podobała ta lekcja geografii- zbierałam :Dzostała mi 1 na pamiątkę :)

widzę: przez żołądek do serca, posłaniec miłości, wytworny kawaler - nie masz tego pnącza?
    smok wawelski , syrenka :inlove:- perełki - jakaż to walka była o nie :D- ach te wspomnienia :)i inny grafik ;)

Uśmiech udało Ci się u mnie wywołać :)

Dobry :)

17. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

stare ale u mnie nadal jarexDxD
    no nie wiem... przerażenie mnie wzięło jak zobaczyłam ile mi brakuje drzewek i zagród :oops:
    Lekcja geografii, projektant zamków z piasku, przez żołądek do serca, neonowy koń, neonowy indyk, neonowa świnia, łąka pełna kwiatów, posłaniec miłości, wytworny kawaler, warszawska syrenka, zasłużony odpoczynek, smok wawelski, pękający w szwach skarbiec, idealna równowaga :)
    chyba wszystkie :D

To się bardzo cieszę :inlove:

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

20. jagoda1953

Dziś i u mnie szaleje, stale się zawiesza, znowu coś zepsuli

Rysiu, jeśli zbierasz kombajnem to mało kiedy popatrzysz na punkty z pojedynczych itemów, ale jak skupisz się na jednym to zobaczysz różnicę, raz może być inaczej bo bonusy z pnącza i innych, ale jak zobaczysz najwyższy a potem nagle spadnie Ci o 500 - 1000 albo więcej no to już wiesz że cos nie tak.
    Może myśleli że się nikt nie zorientuje