Blad Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Przy strachu na wróble pojawia się.. nawet nie wiem jak to nazwać... taka jakby biała kula.

ID użytkownika: 3758185
    Kraj: Polska
    Data i godzina: na screenie (ale widzę, że są słabo widoczne, więc 3 luty 2021 około godziny 14:30-15)
    Lokalizacja w grze: wszystkie łąki farmy i wyspy
    Częstotliwość: dzisiaj pierwszy raz, ale nie jest to wina klienta (mam chyba najnowszą wersję, tę z końcówką 8 ) czy parametrów laptopa
    Metoda dostępu do gry: widoczna na screenie (czyli klient)

Ostatnie edytowanie: 3 lutego 2021
    kobuma i tess53 lubią to.
  2. Damciok

Damciok Okazjonalny autor

Zgłaszam błąd:
    - ID: 48307584
    - kraj: Polska
    - data, h: 03.02.2021, 19:49
    - metoda dostępu klient

Super nawóz Zosi, przelatuje nad farmą po czym się zawiesza i zostaje niewyraźna grafika

"x" w Sezonie zimowym, on po prostu po jakimś czasie się tak zacina że trzeba wyłączyć grę i zalogować się ponownie bo innego wyjścia nie ma.

Nie wiem czy te grafiki się odtwarzają, dajcie znać.

hiacynta i tess53 lubią to.
  3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

ID 20959021, Polska, Chrome, Unity dzisiaj 20:54

Dzisiaj podobno znowu "naprawiono" zegar...... U mnie wali po oczach jak łysy w pełni.
    Pogońcie Centralę, bo w takim tempie to do Wigilii nie ma szans na normalne i spokojnie granie.
    A w kwestii klawisza "Enter" coś wiadomo?

4. sorella

sorella Półbóstwo forum

ID 54341263 POLSKA , KLIENT godz.8.00 Chrome

Nie mogę otworzyć żadnej skrzyni, przechodzenie z łąki głównej na łąkę następną czy też na Bahamaramę niedostępne, zegar świeci jak księżyc w pełni, nie mogę także odebrać, ani wysłać prezentów, niemożliwe jest odebranie PD w momencie kiedy znajomi przechodzą na wyższy poziom gry. Myślałam, że klient będzie śmigał; tak jak piszecie, jak przeglądarka nie daje rady....a tu klops. Czy gra kiedykolwiek będzie śmigała tak jak kiedyś, czy trzeba będzie się pożegnać?!

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2021
    Anetta41 i krasnoludek10 lubią to.
  5. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Zgłaszam po raz kolejny.
    ID 7705004,Polska, unity godz. 21.50 . 05.02.

Skrzynie się nie otweirają a jeśli już to po kilku otwarciach gra się wiesza i tak od początku roku .

Podczas sprzedawania towaru na targu dzieje się tak samo
    Gra ładuje się bardzo długo to jest nie normale.

Wcześniej nie było błędów a teraz to masakra jak tu grać :(

kobuma, marysiad8 oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

ID: 55146032
    Polska
    edge
    13:20 06.02

Po wejściu w dom farmerski w szklarnię nic się nie wyświetla i nie pojawia się zaden ekran ładowania - uszlachetnianie roślin po prawej ładuje się normalnie

krasnoludek10 lubi to.
  7. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

7.02. godz. 00:52

ID:8463804
    Polska, Klient
    6.02. godz. 9:16
    Nie działa przycisk i nie można wyjść ze spółdzielni, trzeba zamykać przeglądarkę. Sytuacja twa już od dłuższego czasu.
    Zbiory będą za 12 godzin a wyświetla, że są do zebrania.

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2021
    KsiądzxD i krasnoludek10 lubią to.
  8. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

ID 20959021, Polska, Chrome, Unity dzisiaj 07:25. Wszystkie siewne pola gry.

Coś bym posiał, ale nie bardzo mam rozeznanie. O błędach zgłaszanych hurtowo w listopadzie, grudniu, dwa razy w styczniu już nawet nie wspominam. Bo i po co? Skoro i tak nikt tego nie czyta, nikt z tym kompletnie nic nie robi. Błędy od listopada ciągle te same.

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

szamante, ten wątek służy do zgłaszania błędów w układzie:

- ID użytkownika,
    - data i godzina,
    - kraj,
    - lokalizacja w grze (np. Koło Fortuny, Cudowne Pnącze, Las Tropikalny, Bonus za codzienne logowanie, Dzielnica rzemieślnicza),
    - szczegółowy opis błędu, w tym zrzuty ekranu i częstotliwość (jak często pojawia się błąd: raz, zawsze czy czasami?). Jeśli możesz, podaj kroki prowadzące do odtworzenia problemu,
    - metoda dostępu do Unity: przeglądarka lub klient do pobrania.

Jeśli chcesz wyrazić opinię o funkcjonowaniu gry, zapraszam do wątku Otwarte beta testy - opinie. Tutaj Twój post usunęłam.

krasnoludek10 lubi to.
  10. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

ID 53956006
    9lutego 2021 godz.23.04
    Polska
    Bank
    Przeglądarka EDGE
    Nadal nie działa suwak w banku .Wielokrotne próby kupienia 11 florenów przy pomocy szybkich płatności skończyły się fiaskiem

11. Jagna-z-Bagna

Jagna-z-Bagna Analityk forum

ID 1135072
    9-10 lutego
    Klient, Unity (przeglądarki Opera GX, Edge, Chrome)
    Wszystkie obszary, dzielnica rzemieślników

Wczoraj w okolicach godziny 15 nie mogłam zalogować się do gry. Zarówno okno klienta, jak i karta logowania w Unity wypełnione były alfanumerycznym kodem. Sytuacja utrzymywała się przez mniej więcej 2 godziny.
    Od wczoraj jest problem z korzystaniem z przetwórni - nie mogę zrobić podstawowego chutneya.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  12. ewkaka78

ewkaka78 Forumowy żółtodziób

ID: 54255866
    Polska
    11.02.2021
    godz. od 10.02.2021 - teraz (9.45)
    Klient
    Wymagania sprzętowe spełnione: Windows 10 x64
    Poziom farmy: 224
    Poziom wyspy: 535

W dniu wczorajszym brak możliwości wejścia na cokolwiek - po całym dniu prób zalogowania się udało się wejść po 22.00 na pnącza i je zebrać. Na pozostałe pola już nie było możliwości :(

Dzisiaj od 7.40 po wielu próbach udało się wejść na pnącza
    Jest 9.52 i właśnie udało mi się zdjąć wybieg dla zwierzaków
    Z pól nadal nie zdjęte

rzucha4 i krasnoludek10 lubią to.
  13. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

rzucha4 Twój post usunęłam, ponieważ ten wątek dotyczy zgłaszania konkretnych błędów, a nie wyrażania opinii, czy też zadawania pytań. Z tymi zapraszam tutaj: klik.

krasnoludek10 lubi to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krasnoludek10 lubi to.
  15. ewkaka78

Polska
    12.02.2021
    godz. od 7.30 - teraz (14.15)
    Klient
    Poziom wyspy: 536

Od wczorajszego wieczora nic nie mogę zdjąć z pól uprawnych :( :( :(
    Nie mogę również nic zakupić z targu
    Zdjęcie pnączy i pól bonusowych trwało od 7.30 do 12.45 :(
    A pola nadal stoją :(
    Nie można też uruchomić chutneya :(

krasnoludek10 lubi to.
  16. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Czy tylko ja tak mam? Nie ma dostępu do misji stałych. Nie pojawiają się pod żadnym filtrem (zakładką). Poprzednio można było je znależć, tylko czasem pod poziom, czasem pod ostatnio grane. Teraz nie ma wcale. Teoretycznie mogę szukać po nazwie ale ich nie pamiętam. Przelogowanie nic nie daje. Gram na kliencie

hiacynta, kobuma oraz krasnoludek10 lubią to.
  17. ewkaka78

Polska
    12.02.2021
    godz. 22.55
    Klient
    Poziom wyspy: 536

Od wczorajszego wieczora do teraz nie mogę zdjąć upraw z pól uprawnych :( :( :(

krasnoludek10 lubi to.
  18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

ewkaka78, napisz proszę do Pomocy technicznej. To ewidentnie jakiś problem indywidualny. Od PT otrzymasz różne wskazówki. Staraj się je dokładnie wypełniać, może akurat rozwiąże to Twoje problemy z grą.

teresa3000, Twój post usunęłam. Opinię możesz wyrazić w wątku Otwarte beta testy - opinie.

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2021
    krasnoludek10 lubi to.
  19. Tadeo51`

Tadeo51` Czeladnik forum

mam pytanie , czy kiedykolwiek zmieni się otwieranie skrzyń z prezentami , otworzy się 5 skrzyń , a potem trzeba odświeżać , aby otworzyć resztę , a ponadto cały czas wraca gra do początku i od nowa trzeba szukać następnych skrzyń . To samo jest z zagrodami jak się je chce umieścić na polu gry, drzew też to dotyczy nie pisałem do tej pory w tej sprawie , lecz wydaje mi się , że temat był już poruszany wielokrotnie, dzisiaj już straciłem cierpliwość dlatego postanowiłem znowu poruszyć ten temat
    ID 6717739 kraj : Polska

krasnoludek10 lubi to.
  20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

kobuma - Twój post, który nie był zgłoszeniem błędu usunęłam.
    Ciebie z pytaniem o misję zapraszam do działu Pomoc lub do napisania zgłoszenia do Pomocy Technicznej według tego Poradnika >>KLIK<<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.