Opinie Otwarte beta testy - opinie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pryku

Pryku Książę forum

Zmieniasz za kazdym logowaniem jak Ci sie podoba

krasnoludek10 i dirkpitt lubią to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie tylko. Można skorzystać z przycisku w prawym górnym rogu w każdym momencie:
    upload_2020-10-23_17-48-39.png
    upload_2020-10-23_17-49-32.png

krasnoludek10 lubi to.
  3. cookie11maya

cookie11maya Okazjonalny autor

Witam.
    U mnie dziś tkanistyczny wyczyn V stał się jedną wielką różową plamą a dyniowej rutyny w ogóle nie pokazuje.
    Miłego dnia

Ostatnie edytowanie: 24 października 2020
    krasnoludek10 lubi to.
  4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wciąż i wciąż trzeba kliknąć na pole żeby się dowiedzieć czy roślinka wyrosła czy nie. Grafika roślin póki co nadal nie działa. Jak mam wybierać unity czy flash nadal wybieram flash.

oset53, yvonnege_ oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. abask

abask Komandor forum

Ja tylko flash bo Unity nie chce mi się wcale załadować. Pasek postępu stoi w miejscu.
    Coś czuję, że po nowym roku będzie u mnie krótka piłka z grą bo unity kompletnie mi nie odpowiada.

GoskaK, yvonnege_ oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Grafika to jeden bubel, nie wiem po co przerobiono targ zabierając stamtąd paszę. Jeżeli się to nie zmieni to mnie tutaj nie będzie. Uważam, że cała farma na Unity jest zrobiona na chybcika i tzw. odczepne. Na dodatek jak chciałem sprzedać zwykły nawóz to przy ustawianiu ilości ofert dzieliło mi setkę przez liczbę ofert.

Ostatnie edytowanie: 24 października 2020
    jakacper78 i krasnoludek10 lubią to.
  7. abask

abask Komandor forum

Mi się nie odpala unity wcale. Pół godziny stoi pasek w miejscu i nic.

krasnoludek10 lubi to.
  8. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

unity to totalna porazka nawet tam juz nie wchodze szkoda mojego zdrowia

jakacper78, GoskaK oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mam dokładnie tak samo. Grać się na nim nie da. Czy to na laptopie, czy na telefonie. Z lapka nie grałem, ale wiem, że mój nie udźwignie, bo nawet przy paru stronach w przeglądarce zajmujących mało pamięci czy co to tam jest się zacina i trzeba go restartować. Co dziwne.. Zoom i Teams działają normalnie, chociaż wg mnie też potrzebują sporo pamięci.

izabell2468 lubi to.
  10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

11. joziopuszek

joziopuszek Czeladnik forum

To prawda UNITY to porażka u mnie 15 minut się odpala a pózniej gdzie wejdę to kolejne 15 min i tak dalej. Dopóki FLASH działa to tak,a jeśli nie zrobią to rezygnuję z gry.

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Udało mi się w końcu to nowe cudo zobaczyć i po łąkach pochodzić...Piszę tez z Unity i chyba forum najlepiej działa z tego wszystkiego...:(Przechodzenie z łąki na łąkę trwa,co prawda niezbyt długo ale wygląda to jakby klatka po klatce się ładowało...Do Renzo nawet nie zaglądam,bo pewnie szkoda wejściówek...No i na koniec,przed powrotem na flash-jak to jest przygotowane do testów,to...:D Tyle czasu mięli a dali nam jakiś całkiem nie dopracowany bubel...>:(To zdążą to zrobić przez 2 miesiące,żeby u każdego,jak do tej pory,z lepszym i gorszym sprzętem,śmigało jak na flashu??o_O Wątpię...>:( No i lapek głośniej chodzi...:( To tyle,spadam na flasha...:p

13. zx221

zx221 Półbóstwo forum

jestem optymistą ale optymizm też ma swoje granice a poza wszystkim czuję się wkręcany bo w zapowiedzi Unity twierdzono, że testy to wielkie wow i nie przewidują większych niedociągnięć a jest mogiła

14. kz2008

kz2008 Okazjonalny autor

błędy które znalazłem na swojej farmie

1 drzewo złotolistne ma dziwne różowe(wczoraj czerwone) coś nad oczami
    2 brak ozdoby zbieracz skamieniałości ( tydzień temu była) zamiast niej różowe coś
    3na bahamie jak przechodzę z łąki na łąkę to mam tło z poprzedniej ( dopiero po ok. minucie wskakuje)

eh...:( a tyle obiecywali:cry:

gosiagosia60 lubi to.
  15. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

4 dni temu zgłosiłam w błędach różowe plamy na całej Farmie. Martwi mnie to, że BP do dzisiaj nie było w stanie tego naprawić. Przez te plamy w ogóle się teraz nie daje grać na Unity:(, a z wypowiedzi graczy wynika, że te plamy są i u innych osób.

16. Sonya

Sonya Forumowy żółtodziób

U mnie to samo. Zgłosiłam w odpowiednim wątku ileś dni temu i dotąd nie naprawione.

Też to dzisiaj zauważyłam. Ustawiłam 100 sztuk, mnożę przez 3 i samo zmniejszyło do 50. Potem chcę sprzedać te 150, 3 razy po 50 i samo zmniejszyło do 25. Normalnie sztuczki magiczne.

17. $Julietta$

$Julietta$ Czeladnik forum

Wczoraj pierwsza próba z grą w wersji unity. Laptop może nie najnowszy ale co do jego wydajności nie było zastrzeżeń aż do momentu próby wejścia na farmę w wersji unity. Gra zamraża się nawet na pól minuty, wiele osób już pisało o dziwnych różowych kwadratach na niektórych elementach inwentarza. U mnie nie widać w ogóle kursora myszy chociaż w normalnym użytkowaniu nie ma z tym najmniejszego problemu. Podsumowując, gra na unity w moim przypadku jest niemożliwa bez uszczerbku na zdrowiu psychicznym,
    była to pierwsza próba i ostatnia zobaczymy co będzie w styczniu kiedy flash zostanie pogrzebany.
    Pozdrawiam

visenna1 i gosiagosia60 lubią to.
  18. visenna1

visenna1 Czeladnik forum

Ja mam to samo. Mój system nie spełnia wymogów, bo mam 32, a nie 64 i jak flasz zniknie to i ja, bo niestety z unity nie ma szans.
    Zaglądam tu i zaglądam ale nadal nic nie słychać o alternatywnie dla unity o czym wcześniej było wspomniane.

zx221 i gosiagosia60 lubią to.
  19. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Unity nadal między 16-tą a 20-tą ciągle się zawiesza, nie da się grać. Różowe plamy nadal wszechobecne. Ojj, niedobrze, a do niedawna (do 24 października) było już całkiem nieźle, dużo błędów naprawiono i cieszyłam się, że będzie można na niej całkiem dobrze grać. Przedwczesna radość:(>:(

Ostatnie edytowanie: 30 października 2020
  20. Krzysiek_86

Krzysiek_86 Czeladnik forum

U mnie ten problem też występuje na polach wyspy pozdrawiam :)

izabell2468 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.