Oryginalny klub miłośników dyskusji o dyskusjach (lub ich braku)

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika -Sayka-, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

A po 20 to już nikt nie nazwie Cię nastolatkiem. Stajesz się dorosłym choć wciąż młodym człowiekiem :):)

_ewa_ lubi to.
  2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Jedny słowem dwudziestolatki rządzą, czyli my :D

-Sayka- i _ewa_ lubią to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mam sklerozę i nic nie pamiętam :p

4. _ewa_

_ewa_ Stały bywalec

tiaaa....
    pamiętam jak w warszawskim kinie Moskwa (wspomnienie, kina już dawno nie ma, jest za to w tym miejscu multiplex Silver) grali "Zbiega z Alcatraz" z Lee Marvinem i nie mogłam iść, bo na legitymację uczniowską "przerobioną" nieco nie chcieli mnie wpuścić :)

-Sayka- lubi to.
  5. MOD_Zgredek*

to poproś mamę, żeby Ci przypomniała ;)

6. krasnoludek10

Ona też raczej nie pamięta :p

7. MOD_Zgredek*

Nawet nie zapytałeś...

8. krasnoludek10

Bo ja to wiem:p

9. MOD_Zgredek*

Ech, krasnal, krasnal... 16 lat ją znasz, a jakbyś nie znał wcale...

wolf031973 i Zła_Kobieta lubią to.
  10. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Krasnal! - nie opierniczaj się! Jak niektórzy są w stanie innych niemal spod ziemi wyciągnąc (albo od koryta oderwać), to co jak co ale Ty powinieneś się tam znaleźć. Bezwarunkowo! ;)

11. Zła_Kobieta

Popatrz Krasnal. Latasz po forum, spamujesz bez sensu od czasu do czasu drażniąc własną mamę. Masz teraz okazję wykazać sie umiejętnością pisania na temat, masz okazję się wypowiedzieć i zostać zauważonym i nie chcesz...
    A za tydzień będziesz marudził, że też byś chciał item...

12. krasnoludek10

Ja już w farmę prawie nie gram, tylko piszę, więc nie będę marudził :D:D:D

13. Zła_Kobieta

Krasnal, rozbierz wreszcie tę choinkę.
    Sezon choinkowy skończył się kilka dni temu, karnawał się kończy, zimy nie ma...
    Chyba, że już na kolejne święta czekasz ;)

14. krasnoludek10

Nie czekam :p Czekam na sygnę i avek walentynkowe:inlove: Jeee!!! Cała Baha odblokowana!!!

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2016
  15. MOD_Zgredek*

Widzę, że prawie czyni wielką różnicę ;)

16. krasnoludek10

Najczęściej to gram w ferie, na święta, w Walentynki albo jak jest jakiś fajny event ;) Powodzenia z eventem - ja już skończyłem :)

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2016
  17. -Sayka-

-Sayka- Wielki mistrz forum

Przepraszam, ze się wcinam, ale to już kolejny event, którego nie skończę przez wypadajki, pomimo runy, cytryny i super pól. Brakuje mi jeszcze ok. 100 pasków :/ Chyba mam dość, bo ta gra przestaje mi sprawiać przyjemność. Pojęcia nie mam, jak dają radę początkujący, za to wiem, czemu się zniechęcają. Tylko proszę mi nie pisać o uszlachetnianiu, Marek mi to polecał, ale nawet po przeczytaniu poradnika jest to dla mnie czarna magia... Poza tym jak czytałam poradnik po raz pierwszy i zostawiłam sobie otwarty od kilku dni, to druga część gry miała być dostępna po udekorowaniu przynajmniej jednej części wozu. Dziś odświeżyłam i wyszedł zonk :/

EDIT w temacie 16 lat: nigdy w życiu! chciałabym mieć znów 4-5, bo potem to już coraz głupsza byłam i z wiekiem mi się pogłębia, niestety...

myszulka lubi to.
  18. bizonka

bizonka Aktywny autor

Dla mnie to kiedyś też była czarna magia.Eventu niestety nie skończę,nie pierwszy i nie ostatni raz.Pocieszycielką jestem żadną. Pozdrawiam szczerze.

-Sayka- lubi to.
  19. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

-Sayka-, szklarnia w skrócie:
    1. Decydujesz się na roślinkę, którą da się maksymalnie skrócić polecam goździki, cebulę lub róże, im dłuższy wzrost tym lepiej, ale kwestia czego masz więcej do poświęcenia, bo strat trochę będzie :)
    2. Wsadzasz roślinkę do największej doniczki i starasz się regularnie zaglądać.
    3. Jeśli wyskoczy jakiekolwiek ulepszenie, nawet głupie i nieprzydatne, akceptujesz, bo i tak znów Ci się trafi :)
    4. Bądź cierpliwa -opłaci się :)
    5. Kiedy zdobędziesz już ulepszenie (lub ulepszenia) dające ponad 25% większą skuteczność SN wsadzasz do slotu i możesz się już cieszyć :) Jak masz pnącze z Dożynek 2014, zainwestujesz w białą niewinność i kerststol to zobaczysz, że było warto :)

Więcej i może ładniej >TU<

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2016
  20. krasnoludek10

Mama chyba tak jak ja nie ma pnącza:( Dlatego mam nadzieję, że jeszcze kiedyś je dadzą:p