Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Do tej pory nie otrzymałam sms-a od BP .Rozumiem ,że już nie otrzymam kodu.

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

kod był ważny w dniu i kilku(nie pamiętam ilu)teraz już go nie ma aktywnego.Po prostu śledź pocztę po nowe kody

krasnoludek10, hiacynta oraz bogusiak80 lubią to.
  3. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Dzięki.:)

4. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Nie zauważyłam kodu i usunęłam tego Newslettera z kodem. Pewno nie pierwszy ram tak zrobiłam:p

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na forum info jest niekiedy,więc czytaj forum

hiacynta, krasnoludek10 oraz bogusiak80 lubią to.
  6. hapsak89

hapsak89 Baron forum

A ta odpowiedź automatyczna tudzież jakaś konwersacja o załączanie plików czy tam pytania to gdzie się będzie odbywać? W sensie gdzie mi to przyjdzie jeśli chcę zmienić maila, bo do starego konta nie mam dostępu?

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja uważam to za całkiem normalne, imię i nazwisko to podstawa przy każdej rejestracji konta. Pozostałe dane służą do potwierdzenia, że to Twoje konto aby nikt inny nie mógł sobie zmienić adresu email przypisanego do Twojego konta w grze a tym samym hasła dostępu. To jest w Twoim interesie i dane te służą jedynie w tym celu. Zajrzyj proszę tutaj: Oświadczenie o ochronie danych osobowych.
    Ale to już Twoja decyzja, nic na siłę.
    Tak jak jest napisane w poradniku:
    Czyli wysyłając formularz w sprawie zmiany adresu trzeba zalogować się do gry i nie zmieniać automatycznie wpisanego adresu a w treści zgłoszenia podać nowy adres email, na który otrzymasz odpowiedzi.

hiacynta, krasnoludek10 oraz hapsak89 lubią to.
  8. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Ok dziękuję za informację, w takim razie grzecznie czekam na odpowiedź PT:)

9. SMOD_Atena

Warto przejrzeć wszystkie zakładki w skrzynce odbiorczej, w tym folder Spam i pokrewne, np. Społeczności bo niekiedy w zależności od ustawień tam lądują odpowiedzi z PT.

10. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ja mam pytanie dot. Tropikalnego Muzeum.Miałam już 2 kupiłam teraz 3 czy to już wszystko co mogę posiadać? Czy po aktualizacji jeszcze będę mogła kupić Muzea tak jak napisano?

11. SMOD_Atena

Na chwilę obecną masz już tyle ile można mieć tropikalnych muzeów.
    Tak jak napisano w ogłoszeniu:

12. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Dziękuję za odpowiedź.:)

hiacynta, krasnoludek10 oraz SMOD_Atena lubią to.
  13. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Napisałam już kilka razy do PT z prośbą o zmianę adresu mailowego przypisanego konta i zero odpowiedzi :(

14. SMOD_Atena

Sprawdź proszę dokładnie te zakładki, o których pisałam wyżej bo odpowiedź na 100% została wysłana na podany w treści zgłoszenia adres.
    Jeśli nie odnajdziesz odpowiedzi z PT to jest możliwość, że wiadomość wylądowała w Spamie i w zależności od ustawień mogła zostać automatycznie usunięta.
    Warto też dodać adresy BP do tzw. Białej listy.

15. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Po obecnej aktualizacji w Skleporamie wykupiłam pnącze IV, poustawiałam sezonowe pamiątki i pnącze odpalone w pełni działa i cieszy :inlove: Tylko teraz się zastanawiam co by tu dalej wykupić :oops: za dużo farmarek jeszcze nie mam uciułanych, bo dopiero niedawno udało mi się odblokować wszystkie elementy wybiegu dla zwierzaków domowych. No ale coś tam się zbiera powolutku i tak hmm na co by tu wydać?

Brakuje mi bardzo dużo itemów na rzędy sezonowe I i II :cry: Fajnie gdyby jednak pojawiały się możliwości uzupełnienia braków

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  16. hiacynta

Też kupiłam ten rząd i jestem troszkę zawiedziona, bo brakuje mi Pamiątka pomocnika Mikołaja. Nie rozumie czemu ich nie mam?

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2025
    krasnoludek10 lubi to.
  17. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Bo to jest pamiątka z obecnie trwającego sezonu. Zdobyłaś już ją? :)

18. hiacynta

Niestety, w tym evencie nie ma takiego itemu.

pies008 lubi to.
  19. Honorat.

Honorat. Ekspert forum

jest w 39

hapsak89 i hiacynta lubią to.
  20. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

W sezonie jest jako nagroda na samym końcu