nowa farma

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika superirena, 30 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. superirena

superirena Aktywny autor

Witam.Moja koleżanka chce grać w farmeramę. A ja już nie pamiętam jak ją zakładałam. Proszę o podpowiedź

2. pepe2013

pepe2013 Baron forum

wchodzi na stronę www.farmerama.com - w prawym górnym rogu wybiera kraj - potem po środku jest okno do rejestracji, gdzie wprowadza nazwę użytkownika - potem tworzy hasło - następnie podaje maila - zatwierdza regulamin i huuura gra sobie w farmeramę. Po rejestracji zaleca się ściągnięcie Klienta (czyli aplikację na kompa) bo gra lepiej działa.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam. Na stronie logowania jest okienko do wpisania danych. Należy równie zaznaczyć małe okienka (potwierdzenie o przeczytaniu OWH i oświadczenia ochrony danych osobowych, otrzymanie informacji na temat gry) i kliknąć niebieski napis: Graj tutaj za darmo:

rej.png

Warto również potwierdzić podany adres email klikający na poczcie w przesłany link oraz wyrazić zgodę na otrzymywanie Newslettera.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

pepe2013 dziękuję za pomoc.

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zapytam przy okazji, bo od dawna mnie to zastanawia.
    O ile brak ptaszka przy OWH blokuje założenie konta, to czym skutkuje jego brak w okienku "otrzymałem informacje..."?
    No i jakie to informacje i gdzie ich szukać?
    Przy OWH jest link i mam możliwość przeczytania co "podpisuję".
    Przy "informacjach" tego nie ma.

5. superirena

superirena Aktywny autor

Dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam i miłego wieczoru

Proszę nie zamykać tematu jeszcze chwilkę

Ok. Udało się koleżance zalogować. Można temat zamknąć

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 listopada 2022
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hlnrys sprawdziłam i podczas rejestracji jest konieczność zaznaczenia tylko tego pierwszego okienka z OWH, itd... a wydawało mi się, że trzeba zaznaczyć obydwa, ale jednak bez tego drugiego rozpoczyna się rejestracja i logowanie do gry.
    Informacje o grze znajdują się na Forum, a odnośnik dostępny jest pod ramką niezależnie od rejestracji konta.

Bardzo proszę i skoro się udało to temat zamykam. Powodzenia.

hlnrys lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.