Opinie Nocny wyścig II

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ciekawe czy dojdę do pnącza, bo zostało mi 16 kroków do zrobienia w Wyścigu 3 a w 4 i 5 też wcale ich tak mało nie ma...

hapsak89 lubi to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No, i wszystko jasne.
    Podwajanie naklejek na próżno.
    Skoro tak, to nie powinny być w nagrodach do podwojenia, tylko z automatu za uruchomienie ewentu.
    Po pierwszym kroku.

(Ciekawe czy z poprzednich ewentów też tylko po jednej naklejce do wykorzystania?
    Bo zdaje się że też były podwójne, czy nawet potrójne.
    Nie mam pewności, a nie chcę kopać w archiwum.)

Ładnie BP pogrywa.

3. Pryku

Pryku Baron forum

Rysiu: klepia aby bylo "najkorzystniej" dla gracza... a czy teraz czy pozniej to juz inna sprawa... Ja juz na takie cos nie patrze, poniewaz przez moja nieobecnosc troche takich bonusow polecialo ale co tam klimat gierki i wspolgracze najwazniejsi i dlatego mnie sie to podoba :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Szczerze mówiąc to w tej edycji naklejkowej tych naklejek miałam multum, nie zwracałam uwagi jakie wklejam i wszystko robiłam "na dziko" ale i tak wolnych mi jeszcze zostało prawie 400 tak że myślę, że nawet jeśli kiedyś coś zmienią i będzie można w kolejnych edycjach wklejać bez żadnych ograniczeń to wystarczy mi to co mam i na bieżąco będę zdobywać. Tak że na zapas sobie głowy tym nie psuję :)

krasnoludek10 lubi to.
  5. hlnrys

Pewnie, też mam cała stodołę naklejek, to mogę bagatelizować.
    Ale to nie o to chodzi.
    Chodzi o zasady.
    BP dało w nagrodach naklejki do podwojenia, których nie będzie można użyć.
    Ani teraz, ani w przyszłych albumach.
    Powinni dać jasne info, że wykorzystać będzie można tylko jedną naklejkę.
    Co będzie następne?
    TSy, których nie będzie można wystawić?

6. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Takie gadanie. Gram 2 lata i nie mam stuletnich zapasów. Do zakończenia pomarańczowego albumu brakuje mi 8 szt. (Żółty i czerwone całe) Czasu mało , napięcie jest zdążę czy nie?. W takiej sytuacji sprawa podwajania jest kluczowa. Bubel i tyle w temacie.

7. SMOD_Atena

2 lata to krótki czas gry i nie masz szans mieć takich zapasów jak Gracz z 14-letnim stażem. Każdy kiedyś tak miał i nie wszystko udało się zdobyć ale z czasem było coraz lepiej a teraz ogólnie i tak ze wszystkim jest łatwiej.

A co do naklejek to sezon naklejkowy ruszył w sierpniu i z tego co ja zrozumiałam to wklejać można było tylko te naklejki, które się do tego momentu zdobyło i to nie wszystkie, bo jest w poradniku taka informacja:

Mieli to jeszcze przeanalizować i nad tym popracować tak, że może się coś już zmieniło lub jeszcze zmieni.

krasnoludek10 lubi to.
  8. hlnrys

BP wszystko robi na odpiernicz, na szybkiego.
    Albo trzymają się pierwotnych założeń i wklejamy tylko to, co było dostępne przed początkiem sezonu albumowego, albo wprowadzają zmiany i dają konkretne OO.
    Włącznie z informacją o obecnym nieprzydatnym podwajaniu naklejek.
    Tylko tyle, i jak widać dla BP: aż tyle.

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

gdyby kogos interesowalo to czeski off zawiera spis wszystkich naklejek
    https://board-cs.farmerama.com/threads/nálepky-přehled.14840/

10. SMOD_Atena

W naszym poradniku też są: Poniżej przedstawiamy wszystkie naklejki, które były możliwe do zdobycia:

Tutorial

Osiągnięcia

Zadania eventowe i misje

11. hlnrys

MamiKar i krasnoludek10 lubią to.
  12. SMOD_Atena

krasnoludek10 i hlnrys lubią to.
  13. hlnrys

I to na pierwszym miejscu.
    A przed chwilą tam zaglądałem.
    Poleciałem od razu do tabel.
    Ot gamoń.:oops:
    Dzięki.:)

Makowiska i krasnoludek10 lubią to.
  14. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

Czyli dobrze robiłam nie podwajając naklejek, szkoda zasobów. Co do zasobów posiadanych naklejek w stosunku do stażu gry, to wybaczcie, ale ja gram 14 lat z dwu czy trzyletnią przerwą, a mam bardzo duże braki w naklejkach i już dawano mi ich zabrakło w tym sezonie albumu. Dlatego osobiście cieszę się, że te nowe też można wklejać, ale tak kluczowa informacja jak brak możliwości wykorzystania podwojonych naklejek z obecnego eventu powinna być zrekompensowana przez BP, bo to jest jawne wprowadzenie w błąd graczy. No i pytanie, które już wyżej padło, czy żadne naklejki w ilości większej niż 1 sztuka nie są możliwe do wykorzystania? Takich naklejek w ilości większej niż 1 trochę jednak jest

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja z chęcią bym oddał nawet te co były na drodze za lepsze nagrody, bo już od dawna ich nie zbieram;) A dodanie kleju i reszty tych "rarytasów" tylko utwierdziło mnie w moim przekonaniu.

Makowiska i hapsak89 lubią to.
  16. anna0089

anna0089 Książę forum

zaraz zwariuję . Nic nie mogę wybrać , jest to rzeczywiście lot w ciemno:cry:. mam zrobione paliwa , a je też nie mogę zatankować :cry:samolocik sobie leci ja klikam i nic o demie nie zależy- czuję się jak przygłup :cry: Po co ja siałam te ary roślin . Jestem tak zła i rozczarowana i sfrustrowana że słów brak

przez cały czas mam aktywny tylko ten jeden przycisk , co za bezsens :cry:>:(

edit, poczytałam wasze posty cos tam załapała ale czy ja mam się domyslać że jak przyciski są szare to mam wyjść i wejść do gry - ludzie !!!co z bubel .

Ostatnie edytowanie: 22 października 2024
  17. hapsak89

No ja właśnie m.in. mam duże braki w naklejkach, bo je zawsze pomijałam jak były w eventach, bo nie były do niczego potrzebne, a tu nagle bum i album. Mnożniki PD za kolekcje są całkiem zacne w mojej opinii. Aczkolwiek rozumiem irytację graczy, którzy akurat w to się nie bawią. Sama wolałabym, żeby zamiast kleju były żetony pomarańczowe i czerwone. A skoro już naklejki nabrały wartości i to całkiem sporej, to jednak informacja o możliwości wykorzystania tylko 1 sztuki jest dosyć istotna

18. hlnrys

I jak to wytłumaczyć?
    Przecież widać, że masz zwykłe paliwo.
    Co za syf zrobili.
    Nie dość, że dla mnie słabo to czytelne, to jeszcze takie kwiatki.
    I to nie jedyne, bo podobnych postów jest więcej, tyle że bez screenów.
    Aż się boję jutro latać, bo może mnie trafić.
    I wcale nie piorun.
    Co to kuźwa jest!

19. Yabolek

Yabolek Wyjątkowy talent

Miałem podobnie. Nie masz paliwa na jeden krok, bo gra nie odświeża na bieżąco. Chyba nie nadąża za samolotem.
    Ide do młyna, a tam niby paliwo jest, ale naprawdę go nie ma. Musiałem zmieniać młyny by zaskoczyło i wtedy dopiero pokazało że rzeczywiście danego paliwa nie ma.
    Brawo BP

Najpierw trza ogarnąć podstawę a później się bawić w cuda wianki i inne malowanki.

20. hapsak89

U mnie też tak czasem się ścianło, wtedy po kilka razy wychodziłam i wchodziłam do eventu, czasem zmieniając łąkę, żeby farmę ruszyć, a jak po kilku razach nie pomagało to wylogowywałam się z gry, aż załapało

krasnoludek10 i Yabolek lubią to.