Opinie Nocny wyścig II

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Makowiska

Makowiska Koneser forum

Mnie też się zapomniało. Trzeba trzy dni poczekać. xD

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  2. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

A ja nie zaczęłam ani jednego startu paliwo mam przygotowane wg rozpiski Rysia tj xl-87 xxl-15 i zwykłe- 28.Czytam wszystkie opinie i wcale to do mnie nie dochodzi lubię jasność a nie błądzenie po omacku.

3. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Lecę w piątym wyścigu po pnącze xD
    Pomyliłam się z odbiorem podwójnych nagród, trudno, przeżyję :p
    do końca tylko 4 odcinki, posiałam brakującą roślinę i za 4 godz pnącze i koniec lotów.

4. szary_ludzik

szary_ludzik Stary wyjadacz

Hejka,
    Ja dzisiaj z przestrogą dla tych, którzy jeszcze nie lecieli.
    W czwartym wyścigu, w nagrodach pojawia się naklejka "Nocny wyścig II-3".
    Mój pomarańczowy album ma jeszcze trochę miejsca, tylko, że naklejki mi się skończyły.
    Pomyślałam, że podwoję naklejki. Zawsze lepiej wkleić dwie, niż jedną.
    Przyczaiłam się, podleciałam i tym razem dobre paliwo dałam.
    Nagroda podwojona. Radośnie idę do albumu sezonowego, otwieram, patrzę, a tam tylko jedna naklejka.
    Wróciłam więc na farmę, patrzę do albumu w domu farmerskim, a tam nad naklejkami wyświetla, że mam dwie takie naklejki. Przelogowałam i znowu patrzę do sezonowego albumu. Można wkleić tylko jedną naklejkę.
    Szkoda, że nie było tego w poradniku. Tam tylko pnącza podwajać nie można.
    I w sumie nie ma się o co czepiać, bo naklejki są dwie. Tylko z jednej skorzystać nie można.
    Trudno.
    Nie wiem jak to było w innych lotach, ale tutaj dwie nie znaczy więcej niż jedna.
    Nie ma co podwajać jak się chce wkleić do albumu sezonowego. Nie zadziała. :(
    Znowu lisa przechytrzyli...:(

5. Yabolek

Yabolek Wyjątkowy talent

Właśnie dopadło mnie udogodnienie nowej planszy lotów. Zostawiłem samolot w trasie, wracam i nie wiem gdzie jestem. Trzeba szukać w rozpisce gdzie ta nagroda co mi przed nosem widnieje by umiejscowić samolot w trasie.

6. Angel

Angel Książę forum

Zastanawiałam się czy podchodzić do tego eventu, czy będę miała czas... czy będzie mi się chciało...:p Jednak ruszyłam, choć pnącze mnie nie powala, to zawsze jakieś cząstkowe nagrody wpadają, koszt w sumie niewielki, bo tylko przypilnować zbiorów na pełni, którą i tak mam "rozkopaną" przez event "Misje weekendowe", więc luz...można lecieć.xD
    Przed wylotem na początek przygotować paliwo.:)
    Plan lotu jest taki, że polecę według nawigacji Rysia, nic lepszego nie przychodzi mi do głowy, boję się, że sama coś pokręcę, no i nie chce mi się liczyć czego ile potrzeba, więc idę na łatwiznę.xD Swoją drogą dziękuję Rysiu za rozpiskę :inlove:

Zbieram i zbieram ten lnicznik, jeszcze nie ukręciłam na całość... Trochę jak w ostatnim evencie z tą mechaniką, boję się lecieć i też trochę odwlekam odlot.:pxD Wtedy poszło gładko, lot przebiegł spokojnie, więc mam nadzieję, że i tym razem też tak będzie.:music:
    Powodzenia startującym i gratulacje tym, którzy już wylądowali.:)

7. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

Ufff doleciałam do mety, ale łatwe to to nie było. Naprawdę bardzo irytujący jest brak paska z całą trasą do podglądu. Ostatni wyścig już robiłam dosłownie kroczek po kroczku, wracając do młyna machnąć po jednym paliwku, co jest wybitnie denerwujące. Wolę poprzednią wersję tego eventu, gdzie ładnie było widać ile, jakich ruchów trzeba wykonać, żeby polecieć upatrzoną trasą. Zmiany na bardzo duży minus

8. Pryku

Pryku Baron forum

Ja skromniej koncze 1... ale to samo zauwazylem, albo rozpisywanie albo zerkanie na tabelki z poradnika troche bez sensu ;x AAA i te kicki z gierki co 2-3h sa denerwujace

9. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Skończyłam, xDdolecialam, :ppnącze jest, xD
    itemy postawione z ładunkami...

10. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie zaczynałam eventu i dobrze mi z tym. Szkoda siania, zbierania a potem
    nerwów w takim mroku bez nawigacji latać. To nie dla mnie.
    Nawiasem mówiąc ta gra stała się nie dla mnie w całości. Przykro
    mi bo wcześniej bardzo ją lubiłam.

11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Wygrałam [​IMG]

wyścig zaliczony bezbłędnie
    i wszystko zgarnięte według ściągi lotów

uff [​IMG]

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zaraz skończę drugi wyścig, ale niestety zapomniałem podwoić drugie SPxD:cry:xD

Ostatnie edytowanie: 21 października 2024
  13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Skończyłam, ale się nie cieszę, wiadomo dlaczego. Mam nadzieję, że następne loty będą fajniejsze.

14. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Dziekuję za informację, niestety już podwoiłam naklejkę:wuerg: .W wyścigu piątym podwajamy albo floreny albo owcę Radioaktywną, kiepski wybór. Brak podglądu na całość jest szalenie irytujący. Trzeba przepisać cały plan ze szczegółami inaczej ciągle się gubię, nie wiem w którym miejscu jestem. Licznik z boku po prawej do niczego jest .
    Nie podoba mi się ta zmiana.

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Myślę, że tę drugą naklejkę będzie można wykorzystać w kolejnym sezonie naklejkowym. Mam taką nadzieję bo też chcąc mieć zapasowe to naklejkę podwoiłam :)

Ostatnie edytowanie: 22 października 2024
    krasnoludek10 lubi to.
  16. Pryku

Pryku Baron forum

Dokladnie o tym pisalem, jakas skala postepow czy cus... w II wyscigu skonczylem i cholerka zabraklo roslinek aby rozpoczac na kolejny lot. Jakbym widzial skale to bym zostawil na zwykla na rozpoczecie kolejnego ;x Oczywiscie napisza "Rozpiska na forum" tak oby mnie sie chcialo za kazdym razem tam zerkac ile mam do konca

krasnoludek10 i hapsak89 lubią to.
  17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Napiszecie, że się czepiam, ale to kolejny gwoździk do lotniczej trumny.
    Naklejki których teraz nie można użyć i nie wiadomo czy będzie można w kolejnym albumie.
    A gracze je podwajają, a paliwo XXL tanie nie jest.
    Jeśli teraz są bezużyteczne, ewentualnie będą do wykorzystania w przyszłości, to takie info BP powinien podać.
    Ale za to jaka grafika!
    Ech...
    -----------------------------------------------------------------------------------
    No i skoro wychodzą takie kwiatki, to ekipa powinna dopytać jak to z tymi naklejkami jest, czy też będzie.
    Niektórzy jeszcze nie latali (w tym ja).
    Mogą zaoszczędzić paliwo XXL.

Ostatnie edytowanie: 22 października 2024
  18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wyścig 3 - nie biorę skrzyni cudów. Moim zdaniem bardziej opłaca się paszy dla zwierząt.

Makowiska i nikolabln lubią to.
  19. twardy81

twardy81 Naśladowca mistrzów

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No niestety, te naklejki, które wklejamy w obecnej edycji wrócą do inwentarza po jej zakończeniu i w kolejnej edycji też będzie można użyć tylko jedną naklejkę z danego wydarzenia. Trochę lipa ale może to jeszcze się kiedyś zmieni.

krasnoludek10 lubi to.