Nocny dąb

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marysiad8, 25 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Co to za drzewo Nocny dąb i jak go zdobyć??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To drzewo mroczne, w tabeli znajdziesz informacje w jaki sposób można było zdobyć : Drzewa pełni księżyca [​IMG]

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marysiad8

marysiad8 Książę forum

No to go nie mam . Był w evencie wywar czarownicy. Czyli juz nie ma szans na jego zdobycie?

4. SMOD_Atena

Na chwilę obecną nie ma możliwości zdobycia tego drzewa.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Jeszcze jedno pytanie. Robie raczej wszystkie eventy czy jest mozliwe ze to drzewo stoi gdzieś na cudownym pnączu?? czy można jakoś sprawdzić że ten even zrobiłąm?? bo meduzowata wierzb ę XXl mam
    Prosze o odpowiedź i można zamknąć

6. SMOD_Atena

Mogłaś robić event Wywar czarownicy, ale nocny dąb to była nagroda losowa i jeśli nie masz w inwentarzu to znaczy, że nie udało Ci się tego drzewa zdobyć. Gdybyś wykonała wszystkie kombinacje w tym evencie to zdobyłabyś nocny dąb ale widocznie nie zrobiłaś wszystkich. A gdybyś miała jakieś wątpliwości to zapraszam do PT.

I skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.