nie otwieram

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 7 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

witam
    nie otwieram w ogóle menażerii, ogród dendrolo. i manufakturę..Mimo że takie kłopoty z farmą to jeszcze dodatkowe doszły.???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Co masz na myśli pisząc "nie otwieram"? Czy nie możesz do menażerii wstawić zagród czy też nie pojawia się opis wstawionej zagrody?

3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

sorry póżno...odpowiedz moja jedno i drugie zależy czy menażeria czy dendrologia...pozdrawiam i przepraszam...i tak samo dzisiaj mam problemy

4. SMOD_Atena

Jeśli masz na myśli opisy to nie wiem od czego to zależy bo też już sprawdzałam i na wstawionych do Menażerii zagrodach po najechaniu kursorem raz opis zagrody się pojawia a innym razem nie, albo opis zagrody zwykłej jest a kolorowego ulepszenia już nie ma, tak jak teraz mam:

men.png

Jeśli chcesz to zgłoś proszę ten problem zgodnie z podanym w pierwszym poście schematem w tym wątku: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. krystyna65

krystyna65 Książę forum

dziękuję..kłopoty z pomocą...pozdrawam

6. SMOD_Atena

Niestety ja tutaj nic więcej zrobić nie mogę, jeśli jakiś problem występuje w grze trzeba go zgłosić w wyżej podanym wątku.
    Również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.