Nie moge wejsc do Portu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiosna2019, 29 czerwca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiosna2019

wiosna2019 Młodszy ekspert

Nie mogę wejść do --- Port do bramy prowadzący do nowych możliwość ---kiilka razy odświerzałam ale w daszym ciągu nie mogę weść do bramy porzebuje pomocy

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy masz odblokowany posąg Portu w pomieszczeniu VIII za 30 złotych bananów?

3. wiosna2019

zawsze wchodziłam do portu i nie było problemu , obecnie nie moge wejsc do misji klienta

ja jestem juz na 102 poziomie wiec juz mam odblokowany posąg Portu

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 czerwca 2022
  4. SMOD_Atena

Po odblokowaniu posągu Portu i kliknięciu w Port zostaniemy przeniesieni na Wyspę skarbów. Strefy na wyspie odblokowane zostaną po wykonaniu misji w Spółdzielni. Czy masz problem z wejściem na Wyspę skarbów czy też do misji w Spółdzielni?

5. wiosna2019

do spółdzielni np mam odpowiednia ilosc drzew i kwiatów i zbieram

6. SMOD_Atena

Grasz za pomocą przeglądarki czy na kliencie?

7. wiosna2019

cały czas gram na gogle chrome

nigdy nie miałam takiego problemu

Twoje posty ponownie połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

8. SMOD_Atena

W takim razie spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku) i sprawdź działanie spółdzielni po ponownym zalogowaniu. Jeśli nadal będziesz miała problem to dodaj proszę w poście zrzut ekranu, na którym widoczny będzie ten problem.

9. wiosna2019

od 2019 z wami i nigdy nie miałam takiej sytuacji

10. SMOD_Atena

wiosna2019 czasami kiedy pamięć przeglądarki jest pełna to mogą występować tego typu problemy. Wyczyść proszę tę pamięć tak jak wyżej napisałam, zaloguj się ponownie i sprawdź.

11. wiosna2019

do wyspy skarbów wejde ale do bramy prowadzacej do prtu nie moge wejsc od razu mnie przekierowuje do wyspy skarbów

12. SMOD_Atena

Ale do jakiej bramy prowadzącej do portu chcesz wejść? Port to właśnie wejście na wyspę skarbów tak samo jakbyś kliknęła w tę wyspę:

ws.png

13. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.