Newsletter

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika IRENOWO, 24 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Wchodzę w ustawienia konta ...wpisuję maila.. hasło ..mam ptaszek przy jastem człowiekiem ..dalej i co ..szok .Twój adres e-mail znajduje się na naszej czarnej liście. Proszę podać prawidłowy adres e-maila a pisałam do pomocy technicznej i dostałam odpowiedz From: Bigpoint Customer Service [customercontact@customerservice-bigpoint.com]
    Sent: 27.12.2024, 13:49
    To:...mail
    Subject: RE: Formularz kontaktowy

Witam IRENOWO,...co mam zrobić ...pomocy

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Domyślam się, że chcesz w ustawieniach zaznaczyć otrzymywanie Newslettera tak?

Ale przy tej opcji nie trzeba wpisywać adresu ani hasła. Wystarczy otworzyć odpowiednią zakładkę tak jak jest opisane i pokazane w poradniku:

• W ustawieniach gry możesz wybrać ustawienia newslettera
    i wyrazić zgodę na jego otrzymywanie

Główne przyczyny, dla których użytkownik może nie otrzymywać newslettera:
    • Adres e-mail nie został przez niego potwierdzony po zarejestrowaniu konta gry
    • Użytkownik nie wyraził zgody na otrzymywanie informacji o grze (newslettera). Wygląda to tak:
    • Skrzynka pocztowa jest pełna (brak miejsca).
    • Adres e-mail nie istnieje / nie jest już dłużej aktywny.
    • Wiadomości od Bigpoint zostały w przeszłości oznaczone jako śmieci / spam. Sprawdź foldery spam / kosz / niechciane wiadomości itp. Nasz e-mail mógł trafić właśnie tam.
    • Pewne zastrzeżone adresy e-mail nie mogą otrzymywać wiadomości, ponieważ są one blokowane przez system wykorzystywany do rozsyłania naszego newslettera. Są to adresy zawierające takie przedrostki jak admin@, contact@, info@ itp. Ich pełną listę można znaleźć tutaj: https://help.salesforce.com/articleView?id=pardot_admin_role_based_email_address.htm
    • Niektórzy lokalni usługodawcy pocztowi starają się chronić swoich użytkowników przed potencjalnym spamem, nie zezwalając na żadne formy reklamy drogą mailową.

Jeśli spełniasz wszystkie powyższe warunki i wciąż nie dostajesz od nas newslettera, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.

Czy może chcesz też wysłać zgłoszenie do PT?

3. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Moje Konto ...hasło język...jest szary i nie można wejść ..w nic i zmienić ...jest malutki znak zakazu
    do pomocy technicznej nie napiszę bo nie mogę się zalogować..

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2025
  4. SMOD_Atena

IRENOWO na czym ten problem występuje - klient czy przeglądarka (jaka)? czy sprawdziłaś inne przeglądarki z wyczyszczoną od początku pamięcią?

Odpowiedz proszę na powyższe pytania.

Do pomocy technicznej można napisać nawet jak nie można zalogować się do gry, wskazówki znajdziesz w poradniku: Pomoc Techniczna.

5. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

wszystko wyczyszczone ...logowałam się na przeglądarkach .. tylko na kliencie nie .. Moje konto wchodzę ..możesz zmienić ustawienia konta otwiera mi się ...widzę tylko E-mail , hasło i dalej to jest dostępne a pod Moim kontem niżej jest hasło , e-mail ,Newsletter, język ,data urodzenia są szare i jest przy kursorze znak zakazu malutka ikonka

6. SMOD_Atena

Jakie to przeglądarki?

Sprawdziłam teraz na Chrome i u mnie nie ma żadnego problemu, wszystkie zakładki są aktywne, nic na szaro:

Moje_konto_-_2025-01-25_08.44.34.png

Sprawdź może system, program antywirusowy, być może wymaga aktualizacji, podobnie jak używane przeglądarki (powinny być w najnowszej wersji) i ewentualnie zaktualizuj to co trzeba.

Jeśli to nie pomoże to zapraszam do PT, wskazówki jak wysłać prawidłowo zgłoszenie znajdują się w wyżej podanym poradniku.

7. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

już wysłałam do pomocy technicznej..czekam na odpowiedz ..wszystko mam zaktualizowane..dzięki

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i wobec tego tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.