na północnych wybrzeżach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .lexus., 22 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .lexus.

.lexus. Okazjonalny autor

witam jak można pisać że ten ewent jest od 3 poziomu skoro fabrykę wytwórnię piór można zdobyć od poziomu 112 może mi ktoś to wyjaśnić.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Event dostępny jest od 3. poziomu na farmie, jednak nie wszystkie zadania może Gracz na tym poziomie wykonać, ale może sobie np. siać rośliny eventowe, które dają jak na taki poziom dużo PD a co za tym idzie Gracz szybciej przechodzi na wyższy poziom.

Poza tym Wytwórnia piór dostępna jest od 21. poziomu i zdobyć ją można na różne sposoby: Event: Dzikie zwierzaki! oraz Atrakcyjne przedmioty - edycja 2017, w misji "Artystyczny remont" oraz w misji "Bohater wyspy" i "Różni bracia", Ekspres San Gigantika.
    Najłatwiej można było zdobyć we wczoraj zakończonym minievencie Gift&Trade.
    Gotowe pióra do pisania dostępne są również na targu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

zx221 lubi to.
  3. .lexus.

to po co sie pisze ze od 3 poziomu? widzę ze ta gra nastawiła się tylko na kasę jak zwykle tu w ewentach trzeba zrobić pnącze bo po jakiego wykonywać inne skoro nie zdobędę pnącza to jest bez sensu

4. SMOD_Atena

.lexus., to że event jest dostępny nie oznacza, że będziesz w stanie wykonać wszystkie zadania. Z jednymi zadaniami sobie poradzisz a z innymi nie, ale uczestniczyć w wydarzeniu może Gracz od 3. poziomu i wykorzystać to co jest dla niego dostępne.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

zx221 lubi to.
  5. .lexus.

ok widzę ze nie można liczyć na uczciwa odpowiedz temat do zamknięcia

6. Akardo

Akardo Czeladnik forum

napisałaś ze gracz może zdobyć ta wytwornie w misjach a wiesz od którego poziomu dochodzą melony by wygrać ta wytwórnie piór?

7. SMOD_Atena

Nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz ale tak skonstruowana jest gra, że Gracze na niższych poziomach mają mniej zasobów czy możliwości niż ci na wyższych (którzy latami na to pracują), i aby móc i mieć więcej to potrzeba czasu i pracy, jak w życiu.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Akardo dział Pomocy nie jest działem dyskusyjnym, zapraszam do wątku dyskusyjnego: Na północnych wybrzeżach.

zx221 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.