Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. JJoanna

JJoanna Książę forum

Super dzięki tobie udało mi się zakończyć ten mnożnik , duże podziękowania i uściski :inlove::inlove: I dla innych też co próbowali mi pomóc z tym nieszczęsnym mnożnikiem 30 uffff .

Ostatnie edytowanie: Wtorek o 00:36
  2. memlak

memlak Mieszkaniec forum

Tak to prawda :inlove: aż miło mi tu wejść i poczytać jak dziewczyny tłumaczą cierpliwie i niestrudzenie:)

3. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Potrzebuję jeszcze 65 gogli, słabo lecą -.-

4. juka769

juka769 Okazjonalny autor

dziękuję bardzo ....

jeszcze raz bardzo dziękuję

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: Wtorek o 06:47
    Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  5. bunny132

bunny132 Generał forum

uwaga prima aprilis na farmie :p

6. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Dziękuję wszystkim co pomogli:inlove: ,taaak trzeba czytać ze zrozumieniem :pDużo się naklikałam i zmarnowałam roślin ,ale dzięki waszej pomocy zakończyłam zadanie DZIĘKUJĘ Wprawdzie to tylko gra ale jak coś się zacznie to chce się skończyć:DKalinamala szczególne dzięki:):inlove:

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I co tym razem wymyślili oprócz miasta, które zniknęło:p;)???

Idę zbierać ukwiał.

EDIT:
    Ma ktoś pomysł na mnożnik x15 albo x25 czy też którąkolwiek z linii, bo na razie nic nie jestem w stanie wymyślić? Posiałem znowu ukwiał na manty, ale nie wiem czy dobrze zrobiłem.

Ostatnie edytowanie: Wtorek o 08:19
    Alicjanastka, IRENOWO oraz Aisha1969 lubią to.
  8. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

pnącze już zdobyte..

krasnoludek10 lubi to.
  9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Bo Cię trzepnę
    chcesz ;):p

tu masz podgląd klik mnożniki i inne linie i klik wyjaśnienie naprowadzające
    kombinuj
    łatwe :p

10. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

ja robiłam ...linię stworków tak żeby była pętla ..i miałam 2 zadania w jednym ...liczysz od 1 do ostatniego 10 pól/15 pól/20 pól/25 pól...i zamykasz

11. -ig54

-ig54 Czeladnik forum

mam poziomik tylko 95 ...ale dzięki podpowiedziom graczy za co sredecznie im dziękuję i nie mysłałam że to takie proste , zbierałam wypadajki tylko 3 razy dziennie i mam wynik: 53 układanki , Fantastycznie wygrałeś wszystkie nagrody ,Misje 28/28 super poszło do 60 dojdę na 70 lecie poczekam spokojnie;)

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam wszystkich
    Ten mnożnik to na tym układzie planszy ?
    jeśli tak to bardzo łatwo go zrobić ( tą metodą ,,kwadratowej pętelki ,,) - i nawet za wiele myśleć nie trzeba bo w sumie te róż rybki prawie już tworzą pętelkę i wystarczy 6 sztuk ich w młynie dokręcić ( na wymianę za 5 krabów i jedną mantę ) i zacząć od lewego górnego rogu
    - to tyle z podpowiedzi bo stać Cię by ,,resztę,, już samemu sobie wydedukować :p
    a co do linii to np. zadanie ,,stwórz linię z 25 pól (to z itemem ) można było zaliczyć za jednym zamachem z tym ,,mnożnikiem x 30 ,,
    i tak to wygląda w praktyce
    25 stworów na obwodzie i w środku wymagany mnożnik - ale dopiero wczoraj to wydedukowałam bawiąc się tworzeniem :music:
    a przy okazji i to wytworzyłam
    i zostawiam tu dla Twórców tej zabawy w ramach Podziękowania za tak superowe jej uatrakcyjnienie 8)
    - no dla mnie obecna edycja jest naprawdę świetna i robienie jej sprawiało mi samą przyjemność ( nawet to żmudne zbieranie wypadajek nie było wcale żmudne ) :p
    ------------------------
    edit :
    Tomek moja podpowiedź dotyczy mnożnika ,,x 25,, ( czyli 24 stworki zapętlone rybkami)

Ostatnie edytowanie: Wtorek o 09:50
  13. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

;)
    ..to jest cudne podziękowanie...i ja się też przyłączam ...buziaczki kochani

14. mcywin

mcywin Czeladnik forum

A jak zrobić linię z 25 pól? Bo jak łączę 25 takich samych stworków to nie działa...

krasnoludek10 lubi to.
  15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A te pozostałe zadania z liniami ( z 10, 15 i 20 pól) udało Ci się zrobić ?
    bo jeśli tak to i w tym ,,z 25 pól,, musi zadziałać, tylko trzeba dokładnie policzyć łączone stwory (pola na których one się znajdują )

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  16. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

musi działać ...tylko dokładnie policz..[​IMG]
    25 stworów na obwodzie i w środku wymagany mnożnik..to post wyżej od kalimala

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  17. kociu2

kociu2 Forumowy żółtodziób

czy w zadaniu gdzie jest pnącze -stwórz linię70- chodzi o linię z 70 stworków czy o pętlę ?i czy jak się zrobi z 80 to zaliczy 60 i 70?

krasnoludek10 lubi to.
  18. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

A to nie jest ilość gier? musisz zagrać 70 razy, czyli zrobić w sumie obojętnie czy linie czy pętle w ilości 70.

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobrze, Księdzu, piszesz:) Chodzi o liczbę gier;)

EDIT: Nareszcie wymęczyłem ten mnożnik x258)

Ostatnie edytowanie: Wtorek o 20:28
    bogusiania i KsiądzxD lubią to.
  20. Sahar79

Sahar79 Okazjonalny autor

Do pnącza brakuje jeszcze 70 wypadajek. Ciemność widzę -.-

krasnoludek10 lubi to.