Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Ja 5 raz mam wynik 51300 i nie mogę pość dalej ,odpuszczam

krasnoludek10 lubi to.
  2. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Jeśli jeszcze nie udało Ci się uporać z tym mnożnikiem to ,może to pomoże :)
    taka trochę kwadratowa pętelka otaczająca 29 stworków - bo ich musi być dokładnie 29 otoczonych , by uzyskać mnożnik ,,x 30,,
    - a jeśli Tobie już pomoc niepotrzebna to może komuś innemu jeszcze się przyda
    U mnie koniec zabawy był już wczoraj , ale jeszcze coś tam sieję i zbieram przy okazji innych robót polowych i sobie tak rekreacyjnie różne pętelki tworzę na tej planszy :p

3. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte i pracuje xD misje zaliczone xD zostało jeszcze 10 zbiorników do wyprodukowania i 10 gier do zrobienia:p

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A gdzie dokładnie nie możesz pójść dalej, w postępie po prawej stronie, po lewej czy nie odhaczają się zadania na planszy minigier? które konkretnie zadanie chcesz zrobić?

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to jeszcze filmik jak zrobić mnożnik x30,może to rozjaśni wszystkie mnożniki 8)8)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Będzie 80 gier (chyba), bo wylotki mi zostaną:inlove: Gorzej z badylami8)

hiacynta, bogusiania oraz nikolabln lubią to.
  7. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Myślę, że już dokładniej pokazać się nie da, tu jest bardzo dobry przykład, można wyprodukować w młynie potrzebną ilość stworków na ten obrys, po prostu przekopiować u siebie, a łatwo- bo od bocznych ścian liczone, raczej każdemu powinno się udać :)

Ja to sobie na kartce rysowałam, według kratek i liczyłam, żeby było 29 pól w środku, trudniej było, ale dałam radę :) Gdybym wcześniej widziała taką podpowiedź, to na pewno bym z niej skorzystała :) Zresztą dużo tu na forum osób pomaga, bardzo pomocne są też posty -mala159- :)

Ostatnie edytowanie: Poniedziałek o 12:45
  8. elzbieta1

Witam po prawej jest pasek i zrobione są odhaczone chodzi o misje 24/28

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  9. kamder

kamder Hrabia forum

Wszystkie nagrody zdobyte (Planszę uzupełniłem kaczkami, bo czemu nie :) )

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Sprawdź i napisz które konkretnie zadania zostały Ci do zrobienia - a sprawdzisz najeżdżając myszką na te ,,kółeczka,, po lewej w panelu ,,misje,, ( tak jak widać w poście wyżej na tych po prawej są nagrody, a po lewej , po najechaniu na nie kursorem, wyświetla się opis co należy ,,stworzyć,, )

11. elzbieta1

Witaski ,mnożnik do 30 pól. Robiłam już wszystkie schematy co pokazano i nic, a zostały trzy misje .Odpuszczam przecież to tylko gra

krasnoludek10 lubi to.
  12. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

A łączysz po obwodzie ostatni stworek z pierwszym, aż pokaże się w środku wynik mnożnika? Zamknięty obwód musi być.

13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to zerknij w mój post odrobinę wyżej,może Ci się rozjaśni jak to zrobić,nagrałam filmik właśnie z mnożnikiem x30,post #645

14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Nie poddawaj się :) a zobacz mój poprzedni post (nr 642 na tej tu, albo już poprzedniej stronie ) to najprostszy sposób zrobienia tego mnożnika więc na pewno dasz radę - tylko pamiętaj by zamknąć pętelkę no i puszczać myszkę dopiero jak się ta liczba ,,x 30,, wyświetli na tych stworach w środku pętelki )

15. elzbieta1

Dzięki serdeczne ,zrobiłam fotkę Twojej planszy i zrobiłam wszystko to samo.Udało się!!! Jeszcze ten mnoznik12 .Jeszcze raz Dzięki i Pozdrawiam

16. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Witam wiosennie:)
    Przyznaję, że na początku też się bardzo złościłam na ten event, ale poczytałam mądrych farmerów i metodą prób i błędów evet zrobiony w całości:)
    Dziękuję pięknie za cenne wskazówki.
    Pozdrawiam serdecznie.

17. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Proszę bardzo

Też najprostszy sposób ( 11 stworów w środku pętelki )
    Także pozdrawiam :)
    i polecam się na przyszłość ;)

18. elzbieta1

Dzięki serdeczne
    Zrobiłam 12 nawet mi się udało ,bo dzięki Tobie skumałam o co biega . Jeszcze raz dzięki:):):)

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: Poniedziałek o 20:02
  19. argus.2000

argus.2000 Młodszy ekspert

Bardzo udany event. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie. super nagrody, każdy był w stanie taki event skończyć sukcesem. Pomocy pod dostatkiem. Plus 2 zrobiło robotę. Wylotki pod dostatkiem. Dwie doby do końca a większość już po evencie. Dziękuję

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ale mi pomogłaś z tymi mnożnikami i punktami:inlove: @-mala159- Ty też:) Bez Was dziewczyny ten event byłby dla mnie niewykonalny!!!