Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wychodzi 49000 z groszami ;)

znajdz mój post #179 tam jest pokazane jak zrobić 30x

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hej :) Dzisiaj trochę lepiej mi poszło :p Item higiena jest.Dalej będzie,co się uda...xD

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Gosiu będzie dobrze :) :) byle do przodu :D

EDIT:

a czy tu jest jakaś informacja od MOD-ów,że w FAQ eventu pojawiły się wyjaśnienia ,jak co zrobić??

4. Yabolek

Yabolek Książę forum

na to pytanie jest już odpowiedź

Po prostu, otoczyć pętlą 29 stworków.

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zaczęłam opinię o tym ewencie, że ciekawy, a dzisiaj rano doszłam do wniosku, że jednak bardzo lubię morską wiedźmę.:music:
    Ewent superowy, w poprzednich tego typu ewentach gierki też lubiłam, ale czasem miałam wrażenie, że mam związane ręce, brakowało tego jednego jedynego stworka do skończenia wymarzonej pętli, a tu robię co chcę, nic mnie nie ogranicza, tak lubię.:)

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Po ,,szczęśliwej pobudce,, machnęłyśmy sobie z Mietką jedną /pierwszą/ gierkę i taki wynik mamy :p

tak zadania z uzyskaniem tych 10, 15 , 30 i 45 tysięcy pkt. już z głowy - a przy okazji i te dwa z ,,usuń-umieść,, tyle a tyle krabów
    - a na planszy za punktację już 29 tych nagród zdobytych :music: taki ,,postęp,, to mi się podoba i gdyby mi teraz dano ankietę by ocenić tą zabawę w skali 1-10 to bym bez wahania dychę dała :D
    no póki co to ta edycja wydaje mi się nawet lepsza od tej pierwszej , ale... kobieta jest zmienną a ewent jeszcze 12 dni będzie trwał więc nie ma gwarancji że tyle czasu wytrwam przy swoim zdaniu :p

- teraz czekając na ,,happy zbiór,, spokojnie sobie obmyślę co mogę zaliczyć w drugiej rundce ( zbiorników do nurkowania na chwilę obecną mam 17 ale za mało badylka na stwory, by się rozpędzać i dziś te 17 rundek zrobić - no dla farmera ,,cierpliwe czekanie,, to zaraz po pierwszym najważniejsze ,,przykazanie,,
    - a jakby kto pytał to ;
    Najważniejsze przykazanie
    dla Farmera to jest sianie ...
    Drugim ta cierpliwość będzie
    no a trzecim - mieć na względzie
    że czasami w środku nocy
    trzeba z pługiem w pole skoczyć...

... zaś dalej to już każdy sam sobie te ,,przykazania,, ustala :p

Miłego weekendu Farmerzy :)
    i jak najwięcej owej cierpliwości - oraz powodzenia .

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

podpinam sie pod opinie:).....kazdy z nas ma rozne plansze....Rysiu nie moze wstawic schematu eventowego;)....nagrody mozna zgarniac wybiorczo....

8. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Tyle kaczuszek dla Piccolo o_O Dobrze, że możemy je sobie wyprodukować w młynie.
    Nie będę ściemniać, że wszystko rozumiem. Mnożniki owszem, ale linie o wartości z 4 zerami ? nie rozumiem. Przecież mam tylko 10pkt. za jednego stworka

9. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Dziękuję. Nie widziałam tego wpisu. Dziękuję <3

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Otoczyłam planszę mantami i zaliczyło 12 ostatnich misji...

11. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

______

nadal zapraszam do głosowania....

https://board-pl.farmerama.com/threads/ankieta-eventowa.99770/page-2

i jak komuś się nudzi, to do podzielenia się opinią

w temacie:

* jeśli ktoś celuje tylko w premiowane zbiory to oszczędza na qpie!!
    * nadal tylko sieję i podczytuję - mam item za linię 25 a dalej będzie jutro

dzisiaj pogoda iście wiosenna!!....

12. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Nadal sieję. Gierki machnę po weekendzie raczej. Oczywiście nie wszystkie :music::pxD mam 17 wejściówek póki co. :music: produkcję stworków zacznę jak będę miała po 1000 badyla najmniej. Na razie mam 925/925/860.+2 zaliczone. Czekam na 17:inlove::music:

13. HanankaH

HanankaH Czeladnik forum

Oszustwo? Kilka razy próbowałam. Nie funkcjonuje! Pomijając fakt, że faktycznie wygląda to na manipulowanie czasem graczy!
    Teoretycznie w tym momencie (godz. 12.28) jest czas na premiowy zbiór (+2 szt) ... i co? NIC!
    Czy ktoś kiedykolwiek zebrał więcej?

Dokonując zbiorów na Polanie eventowej w podanych poniżej okienkach czasowych:
    · od godz. 12:00 do godz. 13:00;
    · od godz. 17:00 do godz. 18:00;
    · od godz. 00:00 do godz. 01:00.
    będziecie otrzymywać dodatkowo +2 rośliny z każdego poletka.

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  14. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

konieczne jest wylogowanie się z gry i ponowne zalogowanie po 12H00
    wtedy zalicza
    pozostałe podobnie

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2025
  15. Yabolek

Yabolek Książę forum

Za każdym razem zbieram z bonusami i zawsze zalicza prawidłowo.
    Trzeba się logować w wyznaczonych godzinach lub odświeżyć grę.
    A było to już wspominane wielokrotnie.

16. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Do tej pory udało mi się skorzystać ze wszystkich tych ,,premiowanych zbiorów ,, - i kilka minut temu też zebrałam z ,,+2,,
    Może u Ciebie ,,nie działa,, bo się nie przelogowałaś przed zbiorem - a jest to zalecane
    ja na kilka minut przed 12-stą ( i tymi pozostałymi , czyli 17-stą i północą ) zamykam farmę i loguję się ponownie tak 7/10 minut po ,,wskazanej godzinie,,
    - i mam pewność że ,,bonus,, zadziała (choć zawsze najpierw sprawdzam kursorem ile roślinek mi pokazuje z poletka - jak 4 to pyk kombajna i sieję następne )

17. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Obecny stan to rozegrane 25 gier,pkt 237100,zadania 25/28 zostały tylko nagrody za ilość gierxD roślinki sieję na bieżąco , +2 zbieram zawsze po przelogowaniu i działa.Powodzenia

18. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Miałem czekać do przyszłego weekendu, ale z nudów zacząłem się bawić i zrobiłem:

Misje 22/28

Pkt mam 160000

Postęp linii 12/80

Mimo zagmatwanego opisu wszystko okazuje się jest bardzo proste - wystarczy trochę cierpliwości :)

Zostało mi jeszcze 8 zbiorników, ale zostawię sobie i poczekam na badyla jak trochę znów nazbieram, wtedy powymieniam na stworki i polecę na pkt robiąc całe koła. Postęp linii zostawię sobie na koniec.

19. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Też miałam czekać, ale ciekawość jak mi to będzie szło wzięła górę nad cierpliwością i
    na obecną chwilę mam tak:
    postęp 9/80
    punkty 189790/ 562500
    misje 22/28
    - z tych ostatnich zostało mi umieścić na planszy 5 tęczowych kaczek (do ukręcenia 4 )
    i usunąć owych kaczuszek jeszcze 32 z tych wymaganych 60-ciu
    a reszta to już samo tworzenie linii/kształtów - czyli sama łatwizna została :p

20. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Młodszy ekspert

Ja tez obiecałam sobie że dopiero w poniedziałek i NIEwytrzymałam pokręciłam poplątałam i na ten moment
    12/28 misje i to te wszystkie od końca hihi
    12/80 postęp
    53780 czyli 29 nagród zebranych
    a ciekawość jak się to robi mnie pokonała
    jednak muszę stwierdzić że nie jest to takie czasami proste a wszystko robiłam na łapu capu bez liczenia i się zastanawiania
    jeszcze nie wszystko rozkminiłam ale jak poczytam całe forum mądrzejszych to chyba ogarnę bo fajnie podpowiadacie:inlove: