ankieta eventowa

Temat na forum 'Zbiór aktualizacji i pomysłów' rozpoczęty przez użytkownika AladdinSane, 21 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

czy popierasz pomysł?

1. TAK

98,6%
  2. nie

1,4%
  3. Nie wiem / nie mam zdania

0 głos(ów)
    0,0%
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ale czemu się irytujesz
    jak widać pomysł się podoba
    jest na ''tak '' i to ze ogromną przewagą procentową

AladdinSane lubi to.
  2. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

teraz już nic na farmie nie jest w stanie mnie zirytować....
    cieszę się, że pomysł się podoba - wiem jak bym chciał, żeby to wyglądało

prosta graficzna dostępność>
    tabelka z eventami po kolei
    obok % na +....
    taki ranking
    bez wodotrysków i fajerwerków
    i ew. link do dyskusji

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W zasadzie to Producent danego towaru/usługi wystawia je na sprzedaż w takiej formie w jakiej je wyprodukował i albo mi się to podoba i kupuję albo nie. Rzecz jasna wcześniej sztab analityków (w tym ankieterów) zbiera dane o potrzebach, zainteresowaniach, itp... społeczeństwa bo dzięki temu wiadomo co i jak zrobić żeby sprzedać, ale przede wszystkim to się musi opłacać. Trochę inaczej już jest moim skromnym zdaniem ze spełnianiem oczekiwań tych potencjalnych klientów. Niby zadowolony klient = zadowolony sprzedawca ale oprócz zadowolenia klienta dla sprzedawcy/producenta liczą się słupki i tego w żaden sposób się nie uniknie.
    Producenci/sprzedawcy mają też swoje określone cele w jakich te produkty wytwarzają i sprzedają, tutaj altruizmu raczej nie znajdziemy.
    Można sobie pograć za darmo ale jeśli chce się zdobyć coś więcej/szybciej/łatwiej to trzeba się liczyć, że te ułatwienia rozrywki będą już płatne. Tak jest wszędzie i ze wszystkim.
    Ale z drugiej strony bardzo jestem ciekawa wyników takich po eventowych ankiet.