misje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *tequilla*, 6 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *tequilla*

*tequilla* Okazjonalny autor

Witam, mam pytanie, od poziomu 201 pojawiają się nowe rośliny co 3 poziomy. Mam teraz poziom 210, czy za każdym razem jak pojawi się nowa roślina to będzie nowa misja ? Jestem w połowie jednej i już pojawia się następna i ciężko się wyrobić jak będą się pojawiały tak szybko.

2. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Tak, wraz z uzyskaniem możliwości siania nowej rośliny, aktywuje się powiązana z nią misja.

Proszę:

Misje dla poziomów 213 - 222

Misje dla poziomów 225 - 234

W tych misjach musisz oddać m.in. odpowiadające poziomom nowe rośliny.

Informacje na temat misji i ich spis znajdziesz w poradniku.

SPÓŁDZIELNIA - MISJE

Można skorzystać również z wyszukiwarki.

Moja farma

Osobiście korzystam z niemieckiej - dla mnie najszybciej i najczytelniej... chyba można ją tu podać...

Quest master

Aha, najważniejsze...
    Misje nie są obowiązkowe. Więc śmiało można je robić wybiórczo, częściowo lub nie robić ich wcale.
    Z pewnością ich ilość i "tempo pojawiania się" - o ile nie robi się ich "na siłę" może być tylko z korzyścią dla Gracza. :)

Ostatnie edytowanie: 6 stycznia 2021
    nikolabln lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

nuka20 dziękuję za pomoc.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

4. *tequilla*

a przy okazji mogę zapytać kiedy będzie abonament na młyn ? już dawno powinien się pojawić

5. SMOD_Atena

Minievent jest z reguły raz w miesiącu, ostatni był miesiąc temu Abonament na młyn, tak więc przypuszczam, że wkrótce powinien się pojawić.
    Dodam, że jednorazowo można kupić taki abonament kilkakrotnie. Jest też dodatkiem do konta Premium:

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

6. *tequilla*

dziękuję, już wszystko wiem, można zamykać

7. SMOD_Atena

Bardo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.