Misje na kolejnych osiąganych poziomach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ajlowdisgejm, 18 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ajlowdisgejm

ajlowdisgejm Aktywny autor

Jak/gdzie mogę sprawdzić, czy po osiągnięciu kolejnych poziomów na farmie, przykładowo poziomu 242, dojdzie mi jakaś nowa stała misja w spółdzielni i jeśli tak to jaka to misja?

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

spis poradników - alfabetyczny spis treści gra - spółdzielnia - misje

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

agniecha$ lubi to.
  4. ajlowdisgejm

Ja wiem gdzie znaleźć spis misji w spółdzielni, ale jak dojść do tego, jaka misja dochodzi na konkretnym poziomie np. 242?
    Misje są ułożone alfabetycznie w tym spisie.
    Czy mam sprawdzać każdą po kolei (455 misji), żeby znaleźć tą dochodzącą na konkretnym poziomie czy może jest jakiś spis misji wg poziomów?

5. MOD_Zła

Z tego, co widzę oficjalnie takiego spisu nie ma. Był kiedyś w Nieoficjalnym Poradniku, ale sprawdziłam i strona już wygasła. Wychodzi na to, że trzeba, niestety wertować strona za stroną.

Czy mogę Ci jeszcze jakoś pomóc?

6. ajlowdisgejm

Ok, dziękuję.

7. MOD_Zła

Proszę bardzo i temat zamykam.
    Miłego wieczoru życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.