Opinie Misja Helgrid

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Aug 6, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chaarryy

chaarryy Czeladnik forum

:p:music: skończyłem , super labirynt

2. Tofusio

Tofusio Czeladnik forum

Postaram się zrobić z SN i dopalaczami bo kołem już nie kręcę po ostatnich 200 imprezowych i tylko +1 trafiłem, szkoda czasu.

Nie chciałem tanio tylko ktoś zapodał takie info i nikt tego nie skomentował że jest żle.

Twoje posty połączyłam, jak chcesz coś dopisać to użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem
    klik
    Poćwiczyć możesz w tym temacieklik

MOD_Ruda

Last edited by moderator: Aug 10, 2025
  3. Kafelowy

Kafelowy Stały bywalec

Mam tak samo. Nic nie daje wchodzenie i wychodzenie ani odświeżanie gry. Nie wiem co z tym zrobić.:sleepy: Może ktoś ma pomysł?

Ma się ten pomyślunek. Wystarczyło zejść na boczną płytkę i ponownie wejść na fioletową i od razu pojawił się komunikat czy rozpocząć grę. Komnata zaliczona. Pozdrawiam jeszcze szukających. Mi brakuje jeszcze ok 40 kluczy by skończyć ewent

Last edited: Aug 10, 2025
  4. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Na początku wszyscy myśleliśmy,że da się pójść na skróty ale w trakcie robienia eventu wyszło,że do niektórych komnat trzeba wchodzić z dwóch stron.Dyskusja poszła już w zupełnie innym kierunku i nikt nie wracał do wątku ze skrótem.Spokojnie event zrobisz,jeśli masz dopalacze a zależy Ci na czasie to dlaczego ich nie użyć? W końcu po to są.Powodzenia :)

5. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

matko jak mnie skrzynki z towarami kuszą:po_Omówią weż mnie

6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Zapytam a wszystkie teleportery są zapalone ? Jeśli pamiętam to gierki rozgrywałam dopiero jak miałam zrobione wszystkie narożne komnaty (1,5,26,30).

7. winiulka

winiulka Moguł forum

Popełniłam błąd w minich grach, nie posiałam roślin przez baloniki żle wykorzystane, wchodzę do mapy lochu, który jest nieaktywny.co mam zrobić by móc rozpocząć grę w lochu, wszystko posiadam. jak dla mnie to to na razie tragedia.proszę o pomoc.dzięki
    nie mam też dostępu do płytki naciskowej

wio3, krasnoludek10 and hiacynta like this.
  8. MOD_Ruda

Mapa lochu jest tylko do podpowiedzi gdzie jesteś i pokazuje co już wykonałaś na zielono, pokazuje również gdzie możesz się ruszyć, tzn. które drzwi są otwarte a które trzeba otworzyć. Pokazuje również skrzynie w komnatach czyli jeśli nie odebrane są nagrody lub trzeba rozegrać mini gry aby odebrać ze skrzyń nagrody. Do komnaty gdzie trzeba rozegrać grę zawsze możesz wrócić.
    Mam nadzieję, że to Ci pomoże w dalszej wędrówce po labiryncie.

9. winiulka

winiulka Moguł forum

nie wiem, muszę przerwać gre na chwilę, ale wszystko mam nieaktywne
    dziękuje na razie

10. nowaczek5

nowaczek5 Forumowy żółtodziób

Koło pomogło sporo roślin ale wylotki bardzo marnie lecą :cry:
    Event fajny
    Jeśli tu też poproszę o pyłek dobrych farmerów to mocno dostanę po łapkach? ;)

krasnoludek10 and hiacynta like this.
  11. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

mam pytanie czy ktoś strzelał dlużej ode mnie, bo ja 2 rośliny i przeszkoda (chyba 20 tablica a na planszy są łącznie 4poziome patyki 3x3 2x1) 45 minut. Upolowałam tego przy armacie a drugiego nie dałam rady, Lecą zielone i niebieskie , oczywiście prawie same zielone.

12. MOD_Ruda

Maryniu tak ja, wreszcie wyszłam z komnaty i wróciłam i strzelałam tak długo aż wreszcie mnie puściło i odebrałam nagrodę.

Życzę dużo cierpliwości, jest to trudne ale w sumie da się przejść.

13. winiulka

winiulka Moguł forum

pisałam przed chwilą o swoich problemach, ręce opadają , wszystko mam nieaktywne / # 167/
    jak rozegrać mini gry, gdy nie mam dostępu do płytek żeby rozegrać mini gry
    loch jest nieaktywny, mam otwarte tylko 1 drzwi
    stoję w miejscu

14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Popatrz na post 115 w ewentowym. Tak się należy poruszać po lochu.Zaczynasz od 7 i w dól do 23 , potem w górę do samej góry.i po obrzeżach. Jak nie ma dostepu do gierki to idż dalej .

15. MOD_Ruda

W sumie odpowiedź dostałaś. Napisałam, że podstawą jest mapa lochu w lewym dolnym rogu. Zajrzyj do mapy i wyjdź z tej komnaty i popatrz gdzie możesz iść - gdzie są otwarte drzwi. Na pewno można do tej komnaty wejść z innej strony i rozegrać grę.
    Zajrzyj do postu #115 jest mapka i opis jak przejść spokojnie labirynt.

16. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Ukończyłam oba eventy. Ktoś podał na początku mapki jak szybko i łatwo przejść omijając komnaty i siejąc mniej zioła niż potrzeba a tu wielka niespodzianka. Dobrze, że nie sugerowałam się czyimiś mapkami tylko szłam na wyczucie bo tam gdzie na mapie są drzwi nie zawsze można w nie było wejść - głazy za wysokie i brak sprzętu - labirynt tym razem zaskoczył postarali się jednak abyśmy musieli zasiać tyle zioła aby przejść cały labirynt i zaliczyć wszystkie komnaty. Uwielbiam takie eventy oby takich jak najwięcej. Głowa do góry - walczącym - dacie rady trzymam kciuki. Powodzenia ;):)

17. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Przydałaby się interaktywna mapka lochu i każdy kto ma kłopoty mógłby dzięki podpowiedziom wyjść z labiryntu.To tak na przyszłość jako pomoc dydaktyczna do eventu.

18. ola88888

ola88888 Baron forum

Ja nie wiem gdzie mam isc i co jest potrzeba, wiec otwieram takie drzwi co sie chca otworzyc za klucze.
    Nie wiem co zdobylam nie z gierek, ide gdzie sie da i gram je. Babcia tak kazala, to razem robimy te lochy i razem nie wiemy czy dobrze :)
    Zostalo chyba 5 drzwi, bo nie wiem czy reszte ( 2 albo 3 do tych co juz bylam ) tez musza otworzyc.
    Pnacza jeszcze nie mam.

19. MOD_Ruda

Ja już pisałam wcześniej, że początkowe mapy są z błędem i że się okaże w praniu jak przejść labirynt. Największe zaskoczenie to, że wchodzimy do komnaty i nie można się ruszyć i trzeba wyjść i poszukać innej drogi.
    W sumie są 2 prawidłowe mapy z opisem jak przejść całość, tu nie ma skrótów :(.

20. styczen50

styczen50 Forumowy żółtodziób

Został mi tylko żeton do odblowania ale kręcę sie w kólko i nic nie moge zrobić aby był aktywny

Thread Status:
Not open for further replies.