Opinie Misja Helgrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiania

bogusiania Weteran forum

[​IMG] [​IMG] Uffff, nareszcie....Ale się nachodziłam za wszystkie czasy. Powodzenia dla jeszcze błąkających się po czeluściach lochu :)

2. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja w połowie dopiero ;/

3. klonek68

klonek68 Generał forum

Koniec ...fajnie byłoxD

4. halina415

halina415 Moguł forum

roślina jest wysiana, wypadajki zrobione, czekam na pomocnika. młody sprytny, tego typu eventy niestety nie dla mnie.Ale będzie zrobiony. Nie ma to jak dobry sąsiad.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

halina415 mam nadzieję, że sąsiad będzie tylko podpowiadał jak iść gdzieś z boku bo jak wiesz na swoim koncie możesz działać tylko Ty:

z Regulaminu gry:

"6.2. Wspólne korzystanie z jednego konta w grze

Jak podano w punkcie 6, każdy gracz jest zobowiązany do utrzymywania swoich danych (dane logowania, hasła, itd.) w tajemnicy. Ze względów bezpieczeństwa z danego konta nie może korzystać więcej niż jeden gracz. Bigpoint nie jest odpowiedzialny za szkody, które mogą wyniknąć z korzystania z jednego i tego samego konta przez kilku graczy."

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  6. memlak

memlak Wielki mistrz forum

Event skończyłem w piątek, fakt trzeba było się nagimnastykować z sianiem -.-itemy wróciły na pola.
    Z piccola kumpel się trafiłxD:cry:

7. halina415

halina415 Moguł forum

wiem, wiem, tylko mi pomoże.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 sierpnia 2025
  8. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Ja drugi dzień usiłuję wejść do komnaty, gdzie są 2 itemy i się nie udaje, z boków zamknięte, a od dołu jak wejdę nie dojdę do gierki. Zostały mi 3 skrzynie. Jak to zrobić.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  9. mania4691

mania4691 Forum Pro

Koniec. Z picolaka opryskiwacz. Event fajny i ze skrzyni super bonus.

10. tema52

tema52 Okazjonalny autor

ciągle w komnacie 18 i 23 nie włącza mi się gierka brak komunikatu rozegrać tak czy nie co mam zrobić wszystkie drzwi otwarte i komnaty zaliczone a te dwa brak

cd stoję w pokojach na płytkach fioletowych tych naciskowych i nic, brak komunikatu o mini gierce

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 sierpnia 2025
    hiacynta, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tema52 a możesz dodać w poście zrzut ekranu z planszą eventową i mapą?

12. Tofusio

Tofusio Czeladnik forum

Witam Mapa niestety jest zła, czy może ma ktoś dobrą mapę do zdobycia tylko pnącza z itemami i ile potrzeba na to roślin i wypadajek ?

13. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Popatrz na post #115 hlnrys.

hiacynta, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  14. Tofusio

Tofusio Czeladnik forum

Patrzyłem ale to jest mapa do zrobienia całości, mnie interesuje samo pnącze i itemy do niego, wziełem się za event opierając się na mapie z postu 22 gdzie na to rośliny potrzeba 9240 i 484 wypadajek, i jak to zrobiłem i zaczełem czodzić po komnatach to okazało się że mapa jest zła bo jak trzeba odkryć wszystkie komnaty dla pełnego pnącza, na to dla mnie kotostrofa :( ?

15. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ta mapa do pnącza i itemów powstała zanim okazało się , że to jest niemożliwe do wykonania.
    Jedne drzwi można otworzyć z jednej strony , a niestety następne z drugiejżeby dostać się do wykonania zadania.

16. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

niestety ale żeby zdobyć pnącze trzeba zrobić cały event i przejść wszystkie komnaty lochu, tu nie ma skrótów.

17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Zostały mi 2 skrzynie do otwarcia (w komnatach: 7 i 14). Mam nadzieję, że w którejś z nich jest żeton dla miśka, bo cały czas mi jednego brakuje.

18. Tofusio

Tofusio Czeladnik forum

No to lipa, żebym wiedział że muszę wysiać 25000 a nie 10000 to bym nie zaczynał, dzięki pomyślę czy robić dalej czy nie.

19. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

jest jeszcze troszkę czasu, dasz radę, zakręć kołem może da bonusy i jak masz to w diament wrzuć bonus 200% + w złoty slot 100% do roślin. Wysiej całość roślin + wylotki i wtedy wejdź do labiryntu.

20. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Trochę tanio chciałeś mieć to pnącze ale 15000 zielska mając na to prawie 4 dni to pikuś.Wystarczą zbiory 3X dziennie z CMJ tylko a jak dasz jakikolwiek wzmacniacz do roślin to już z górki.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.