Opinie Misja Helgrid

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Aug 6, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

nie widać zdjęcia niestety

krasnoludek10 likes this.
  2. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie pamiętam już czy trzeba podejść do 23 z prawej czy lewej strony labiryntu.

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Niestety, nic się nie wyświetla.
    Poćwicz tutaj wklejanie grafik: Wątek do ćwiczeń.

Też nie pamiętam, ale dobre duszki podpowiadają, że z prawej.

krasnoludek10 and bogusiak80 like this.
  4. Sahar79

Sahar79 Okazjonalny autor

Dziękuję, już udało się poprawić.

5. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

teraz widać mapkę to ja zapytam czy na pewno jesteś w komnacie 28? Zerknij na mapę lochu zielony przycisk po lewej stronie i na fioletowo Ci pokaże gdzie stoisz. To ważne bo tylko z tej komnaty wejdziesz do 23.

6. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Event zakończony :D
    Tak panikowałam, że zabraknie mi wypadajek a tu nadmiar nawet został:p
    Z piccolo: Uczeń Ingrid-.--.-
    Tutaj wielkie podziękowania dla Mod_Ruda, która stworzyła mapkę i dzięki której rozegranie trwało parę minut:inlove:
    Jeśli ktoś nie jest pewny czy był w danym miejscu czy nie to można narysować sobie mapke i odznaczać (portale, skrzynki, kamienie) - ja tak robiłam i obyło się bez picia meliski :p:p

Jeszcze jakiś event nas czeka przez ten żabi raj czy mogę sobie odpocząć?? xDxD

krasnoludek10 and MOD_Ruda like this.
  7. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

ewidentnie masz bląd gry, przeloguj się kilka razy a jak nie pomoże to pisz do Pomocy Technicznej

8. Sahar79

Tak, bo tylko z komnaty 28 można podejść do drzwi.

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobra, kryzys zażegnany. Idę dalej, ale już o wiele bardziej kumaty:) Życzę powodzenia tym, przed którymi labirynt jeszcze stoi otworem;)

bogusiania likes this.
  10. Sahar79

Też uważam że wkradł mi się błąd. Przelogowanie, zmiana przeglądarki itp. nie zadziałały. Poszło zgłoszenie do PT.

Edit - próbowałam różnych sztuczek, nawet logowanie na kliencie nie pomogło, dopiero dzisiaj PT naprawiła błąd, więc udało się skończyć event :)

Last edited: Aug 13, 2025
  11. krasnoludek10

Nareszcie koniec eventu i u mnie!!! Praktycznie bez żadnych ściąg oprócz jednej poradnikowej, bodajże z drzwiami;)

Tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że kocham zagadki logiczne - nawet jak raz jest lepiej, raz gorzej:D

Zostało 1008 sztuk kluczoziela i 202 pyłku wróżek.

bogusiania and memlak like this.
  12. kordel33

kordel33 Forumowy żółtodziób

Jak wy to robicie że macie nadmiary pyłku ? Jest jakiś fajny patent na wypadajki ?

13. krasnoludek10

Tak, siać na start najdłuższe rośliny jakie masz i zebrać jak event startuje:) Potem ewentualnie też na noc, ale w tym evencie nie było to potrzebne, bo tak dobrze leciały;) Czasami pomaga też szklarnia z uszlachetnionymi roślinami, bo dzięki temu roślinki rosną krócej:) A jak użyjesz specjalnych uszlachetnień, kerststolu, białej niewinności i Super Nawozu (wiadomo, też komplet, tzn. Woda i nawóz), to już w ogóle;) Wówczas np. Goździk rośnie jedyne 45 minut a róża - 9.

bogusiania likes this.
  14. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

nie umiem znaleźć jednej skrzynki...wszystko sprawdzam ...ludzik chodzi z czerwoną kulą..

15. MOD_Ruda

Wejdź do mapy lochu lewy dolny róg i zobacz w której komnacie jest skrzynka, pozostałe komnaty będą puste. Wtedy idaj się do tej komnaty i otwórz skrzynkę lub rozegraj gierkę i odbierz nagrodę.

krasnoludek10 and IRENOWO like this.
  16. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

dzięki wielkie ...udało mi się ...bo błądziłam jaj dziecko we mgle..pozdrawiam

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

melduje wykonanie misji 8)

krasnoludek10 and bogusiania like this.
  18. aasek

aasek Forumowy żółtodziób

Mam szafir, dochodzę do drzwi, które on powinien otworzyć, ale przy pytaniu czy chcę je otworzyć jest aktywna odpowiedz tylko "NIE" jak mam te drzwi otworzyć?

19. MOD_Ruda

Proponuję na początek wycofać się z tej komnaty i wejść jeszcze raz i zobaczysz czy Ci się uda otworzyć drzwi. Spróbuj też na innej przeglądarce.

Jeśli w dalszym ciągu przycisk tak będzie szary to zapraszam do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia konta.

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Poległam na 3 u góry-nijak nie mogę tam grządek zasadzić >:( Ale w sumie..24 mln x3 ze zdobytych itemów mi to osładzają.A szare pnącze..Cóż i tak im się nie przyglądam :p

Thread Status:
Not open for further replies.