Opinie Misja Helgrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Przyłączam się do Twojej opinii, jak dla mnie to też super zabawa, wkurzały mnie jedynie balony, już mnie ręce bolały od tego klikania, niektóre były bardzo uparte. Korzystałam non stop z mamy lochu, tam widziałam wszystko, moją pozycję co mam jeszcze do zebrania i odblokowania. Minus tej gry to wylotki no i sianie rośliny eventowej, bez posiadania bonusów ciężko wysiać taką ilość rośliny.
    Nóg od łażenia po tych lochach nie czują i ręce odpadają od klikania. Fajna rozrywka, wciągająca:)

2. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

U mnie też już koniec , fakt trzeba się troszkę nałazić :ppowodzenia dla tych którzy jeszcze muszą się nachodzić ale ogólnie event spoko , miłego dnia wszystkim 8)

3. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

MOD-ki Ruda i Zła pięknie dziękuję za czytelne podpowiedzi. Zrobiłam cały ewent i nauczyłam się czytać schemat i jak działa. Jeszcze raz dzięki :):):)

4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Maryniu wiedziałam, że dasz radę, podpowiedzi są czytelne i tylko wystarczy posługiwać się swoją mapą lochu aby nie zabłądzić w tym labiryncie ;)

hiacynta, krasnoludek10 oraz lolek55 lubią to.
  5. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam
    Ja się już poddaje zostało
    skrzynia ze skarbami 55/58
    mini gry 45/47
    portale 4/4
    brak nefrytu i nie mogę sobie z tym poradzić
    Gratki dla tych co już ukończyli

6. MOD_Ruda

Nie poddawaj się nefryt zdobędziesz w 7 komnacie, trzeba się znaleźć w komnacie 8 i otworzyć drzwi, rozegrać gierkę i masz kamyk.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  7. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

przykro mi ale jestem gamoń i nie radzę sobie z tą mapą może następnym razem będzie lepiej:)

bogusiania, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. MOD_Ruda

To jeszcze podpowiem: jak wejdziesz do mapy lochu to Twoja pozycja gdzie jesteś będzie podświetlona na fioletowo.
    Popatrz na post #115 tam gracz opisał jak szedł i jest też mapa, może jednak uda Ci się przejść.

hiacynta, krasnoludek10 oraz aleksandra lubią to.
  9. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Bardzo dziękuję udało się , pozdrawiam

10. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Jeszcze raz potrzebuję podpowiedzi bo stoję w 7 komnacie a potrzebuję do 23 czyli już ostatniej.

11. MOD_Ruda

Maryniu idziesz w dół przez komnatę 12-17-22 i teraz w prawy bok i jesteś w komnacie 23.

Jeśli chcesz zdobyć itemy to będąc w komnacie 23 teleportuj się do komnaty 30, naciskasz niebieski przycisk. Jak się znajdziesz w narożnej komnacie to idziesz w lewy bok do komnaty 29 w bok i do komnaty 28 a teraz do góry bo masz juz zielony kamyk i jesteś w 23 komnacie i możesz rozegrać gierki.

Ostatnie edytowanie: 11 sierpnia 2025
  12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

7 mam zablokowaną słupkami i nie mogę zejść na dół.

13. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

W poście #198 napisałam Ci co masz zrobić.Sprawdź ten post.

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

widzę go i tak zrobię, dzięki.
    Uwaga poszło, dzięki.

Ostatnie edytowanie: 11 sierpnia 2025
  15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dziś wieczorem albo jutro rano będzie nareszcie koniec siania terrorbadyla (pomogły +100% na wszystko i +1 na uprawy z roślin polnych, wylosowane z zaledwie 40 imprezówek), wylotek o dziwo będzie nadmiar8)

16. MOD_Ruda

Maryniu masz sowę na płocie ;)

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  17. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Dziękuję, przeczytałam, sama zrobiłam zamieszanie, bo w 7 tylko stałam a powinnam iść do 23 i dokończyć. Tak teraz zrobiłam i mam koniec w całości . Jak poprzedni był podobny to robiłam przez telefon z Panoramą ale nic z tego nie rozumiałam do wczoraj. Jeszcze raz dziękuję Pomocnikom.:):):);)

18. alio66

alio66 Czeladnik forum

wszystko mam zrobione oprócz 13 i 18 nie moge tam dojsc,stoje na trzech kolorach ,w ktora strone mam isc

19. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] Do komnaty 13 i 18 możesz dojść tylko po obwodzie labiryntu.Wyjdź z miejsca w którym jesteś, trzeba kierować się w prawo a potem w dół aby dostać się na zewnątrz labiryntu a potem kieruj się do środka jak hlnrys narysował na tej mapie.Życzę powodzenia w ukończeniu :)eventu.

20. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

17 kluczy do konca, mam dość tego eventu

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.