Opinie Misja Helgrid

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Aug 6, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

to w której komnacie jesteś, podejrzyj mapę lochu na dole lewa strona.

2. styczen50

styczen50 Forumowy żółtodziób

Nie potrafię z tej mapy odblować

3. winiulka

winiulka Moguł forum

" MOD Ruda " dziękuję , dziękuję za odpowiedź
    nic u mnie się nie sprawdza , wszystko jest nieaktywne

4. MOD_Ruda

to proszę zerknij w post #115 i napisz w której komnacie, przeczytaj też opis może to Ci pomoże przejść labirynt.

hiacynta, krasnoludek10 and nikolabln like this.
  5. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

bo, w jednum momencie jest takie przejście jakby na samej górze po prawej i nie są to żadne drzwi - ja przez to w pewnym momencie też utknełam i nie wiedziałam jak pezejsć bo nigdzie sie nie dało, a tam nie widzialam tego przejscia, nie umiem lepiej wyjaśnić.
    Mnie zblokowały wypadajki, ale już kończę :)

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Czy wiesz w której komnacie jesteś?
    Jeżeli jesteś w lochu, to w dolnym lewym rogu Jest na zielonym polu napis "mapa lochu". Służy ona do podglądu w której jesteś komnacie. Zaznaczona na różowo. Z podglądu lochu nic nie odblokujesz.
    N kartce narysuj sobie mapę lochu z numerami komnat. ( Z poradnika)
    Będzie łatwiej. W lochu niestety nie widać tych numerów.

7. pbkl

pbkl Generał forum

Ja stwierdzilam, ze przestane sie zastanawiac i korzystajac z mapy zaczne otwierac co sie da otworzyc. Omijam tez wejscia, ktore nie sa mi na ten moment potrzebne. Otworze jak zostanie kluczy ;)
    Jeszcze kilka waznych drzwi zostalo i mimo obsuwy czasowej powinno sie udac.

8. lubawa5555

lubawa5555 Zaawansowany

Jestem w komnacie 1 tej z czeronym znaczkiem i tam jest item i tylko to mam do odblokowania ale nie mogę, co robie nie tak

hiacynta, wio3 and krasnoludek10 like this.
  9. MOD_Ruda

Trzeba stanąć na fioletowym kamieniu, zapyta Cię czy chcesz rozegrać grę, wciskasz, że tak i rozgrywasz mini grę. Po rozegraniu gry odbierasz nagrodę.

hiacynta, wio3 and krasnoludek10 like this.
  10. lubawa5555

lubawa5555 Zaawansowany

Okazało się ze rozegrałam grę a nie odebrałam nagrody-już odebrałam, a za pomoc dziękuję

11. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Uff skończyłam i ja, trochę mi się już sianie eventówki ciągnęło, więc pokręciłam kołem i jakoś poszło. Event jak dla mnie mega fantastyczny i bardzo prosty. Labirynt jest ekstra mechaniką, mini gierki też są fajne, bardzo mi się podoba i poproszę więcej takich eventów:inlove: Dodanie kilku różnych wejść do komnat tylko dodaje smaczku całej mechanice. Ogromny mega plus:D

12. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

latam po tym labiryncie ,wszystko zrobione ,ale w 20 komnacie za nic nie mogę rozegrać gierki po lewej stronie ,jest tam do odbioru skrzynka ze skarbami macie jakąś radę na to ?

hiacynta and krasnoludek10 like this.
  13. MOD_Ruda

Czy udało Ci się wejść na fioletowy kamień ? Musisz wejść na fioletowy kamień i zapyta czy chcesz rozegrać grę, wciskasz, że tak i wtedy strącasz balony z wiaderkami z wodą, musisz uważać na wiaderka ze szkodnikami.

14. rysio

rysio Półbóstwo forum

100% skonczone, oby w TS´ach byby nowosci bo wszystkie misje skonczore i nie mam co robic bez najnowsych zagrod i drzew

15. marynia53

marynia53 Cesarz forum

w komnacie 7 byłam wcześniej, kwiatki na środku uzupełnione i nie mogę otworzy 2 par drzwi. I tu jest do zebrania nefryt. Co mam zrobić???? Zostały 2 kolumny pionowe do uzupełnienia.

hiacynta, krasnoludek10 and wio3 like this.
  16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Maryniu, musisz wrócić do tej komnaty nr 7, ale od innej strony, czyli wejść drzwiami z komnaty nr 6 drzwi nr 9).
    upload_2025-8-10_23-24-51.png

Wtedy po rozegraniu gierki zdobędziesz nefryt.

hiacynta and krasnoludek10 like this.
  17. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Jakie to skomplikowane, chyba nie dam rady.

18. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] Maryniu z 7 można wyjść cofając się po obwodzie tak jak narysował to hlnrys.Cały czas licz ile pól masz się cofnąć w dół lub przesunąć w tym wypadku w prawo.Tak jak zaznaczył Rysiu można wejść tylko z komnaty 6 i 8 czerwone strzałki ale idąc cały czas w prawo po obwodzie.To samo dotyczy komnaty 23 ją odkrywamy na końcu i wchodzimy do niej tylko z komnaty 28 niebieska strzałka.W/g tego planu nie może się nie udać ukończyć eventu.:)

19. wio3

wio3 Młodszy ekspert

Otwieraj kolejno drzwi , zbieraj skrzynki i tak dalej .Drzwi na zielono, komnaty na biało.Do otwierania drzwi potrzeba kluczy odpowiednią ilość lub kamienie. Ja leciałam bez żadnego planu ,tylko mapa gdzie jestem. Kończę dziś.

20. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

skończone :) ale sie nachodziłam :) walczacym zyczę powodzenia :)

Thread Status:
Not open for further replies.