Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Ałała BP idealnie się wstrzeliło w moje braki xD:cry: z tego co przejrzałam moje wybrakowane pnącze to z oferowanych mam raptem 4 gałązki xD i są to "Samhain", "Mroźne marzenia" I, "Serce mórz I" i "Przytulny domek". Z tego co widzę, to to są mniej więcej lata mojej nieobecności na farmie, już któryś raz mi się ta przerwa odbija czkawką echh :sleepy: Cóż, trudno, życie ;):p
    Na stanie mam 370 FL drodzy farmerzy, które pnącze doradzacie złapać i dlaczego akurat to byście polecili? Chociaż z jedno bym chciała dorwać :p Poproszę o rady:oops:

hiacynta lubi to.
  2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

mam chętkę na klik
    ale nie wiem :sleepy: są wydatki ważne i mniej ważne

ogólnie wybór zależy od potrzeb naszej farmy to na czym nam zależy a ciągle brakuje zaprocentuje też w przyszłości itp
    jednemu to się będzie widzieć / potrzebne a innemu co innego :)

pożądane pnącze klik coś jak sławny ''kasztanek''

no i czy to w porządku kupować coś co się nie zdobyło w evencie za darmo* :p;)xD:cry:xD
    no tu mnie targają sprzeczności ;)xD

* dotyczy pnącz eventowych

hiacynta i hapsak89 lubią to.
  3. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Myśałem że itemy typu dyniowy będą z ładunkami a one są puste

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Z ładunkami miałyby (+) w nazwie. Tu można zdobyć tylko "puste" itemy, takie do postawienia od razu na pnączu:)

hiacynta lubi to.
  5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Najpierw jak spojrzałem na te itemy to też tak pomyślałem, że będą z ładunkami i oczy mi się zaświeciły, cylinder iluzjonisty za 30 fl, a przecież da 160 fl - pierwsza myśl, biorę ale chwilę uspokojenia emocji i zobaczyłem, że to bez plusa, więc dla mnie nic nie warte ;), mam kilka w pasku ;). Natomiast może się okazać, że część farmerów się na to natnie..

6. freska_kreska

freska_kreska Półbóstwo forum

Dokładnie tak samo zareagowałam xD
    Zakupy zrobione. Urodzinowe i eldorado moje :)

7. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Też się napaliłam na dyniowy prezent ale że czas na zakupy jest to miałam zrobić to jutro. Muszę przemyśleć co mi potrzebne. Dużo mi brakuje ale urodzinowe życzenie mam:D:inlove:

hiacynta lubi to.
  8. szary_ludzik

szary_ludzik Komisarz forum

Takie ładne te pnącza, że większość bym kupiła.
    Niestety, budżet mocno ograniczony. :(
    Musi zostać 125 FL na Lulka, pamiętacie?

hiacynta, hapsak89 oraz MiszkaM lubią to.
  9. MiszkaM

MiszkaM Mistrz forum

Oczywiście że zapomniałam, dzięki.

hiacynta, szary_ludzik oraz hapsak89 lubią to.
  10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja na Lulka nie mam kasy ale to jeszcze cały tydzień,mam nadzieję,że uzbieram ze skrzyneczek ;) ,brakuje 52FL ,sporo 8)8)8)

hiacynta lubi to.
  11. hapsak89

hapsak89 Baron forum

O widzisz, w życiu bym nie wpadła, że "kasztanek" to "urodzinowe życzenie xD
    Dzięki :inlove:
    Kupione:p:D

I niestety to chyba na tyle, na więcej mnie nie stać, zwłaszcza, że...

Dzięki serdeczne za przypomnienie :inlove: i pohamowanie w zakupach, bo już się rozpędzałam co by tu jeszcze.. :pxD

hiacynta, szary_ludzik oraz agniecha$ lubią to.
  12. dora4370

dora4370 Wielki mistrz forum

Też myślałam , że będą z ładunkami i oczy mi się zaświeciły głównie na widok opryskiwacza , którego mi brakuje jako piątego do kompletu bo pikolaki już od dwóch lat mi go skąpią a tu lipa więc moje zakupy ograniczyły się tylko do kupna pnącza urodzinowego :)

hiacynta i Miśkowo lubią to.
  13. halina415

halina415 Ekspert forum

ja też

hiacynta i Daisy44 lubią to.
  14. szary_ludzik

szary_ludzik Komisarz forum

Poza "skrzynią z florenami" istnieje jeszcze jakaś skrzynia dająca floreny???
    Jest sens szukać na forum?
    Nie kojarzę...

hiacynta lubi to.
  15. freska_kreska

freska_kreska Półbóstwo forum

hiacynta i -mala159- lubią to.
  16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

mogą być w skrzynce FL ale trza mieć dużo szczęścia ;),są to (przynajmniej ja takie mam) -skrzynka z wyposażeniem IV i IX a oprócz tego mam 3 drzewka Florenowe,odrobinę nazbieram.Ja jeszcze mogę ale nie muszę dostać FL ze skrzyneczki :skrzynia zagadkowy drzew-dostaję ją za przejście lvl.

EDIT:

przeszukaj pasek czy nie masz itemów z + dających FL,ja właśnie wystawiłąm poszukiwaczy,zawsze to do przodu ;)

EDIT:

i taki utylizator mi się podoba :p

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2025
    hapsak89, hiacynta oraz Marrylan lubią to.
  17. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Kupiłam tylko jeden rząd jajeczny i na tym koniec

18. pbkl

pbkl Ambasador forum

Obnizki i BB juz po misji weekendowej xDxDxD

Mialam sobie w weekend powyciagac do misji malowance z oazy, ale bez BB nie zamierzam :)

hiacynta i hapsak89 lubią to.
  19. karol540

karol540 Zaawansowany

Tak jak każdy nie lepiej dać obniżki na następny weekendowy co będzie z fabrykami i zagrodami
    Nie teraz jak w tym jest sen do końca mi ktoś powie

hiacynta lubi to.
  20. matthero

matthero Hrabia forum

Chciałbym podziękować BP za możliwość zakupu starszych pnączy. Dzięki temu będę mógł sadzić 1 sekundowy szarłat, gdy uda mi się go uszlachetnić. Jesteście wspaniali i oby więcej takich wyprzedaży, jak ta... Kocham Was! :inlove:

Honorat., hapsak89 oraz hiacynta lubią to.