Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. mahartka

mahartka Baron forum

:) dziękuję :) w razie W się odezwę, a na tą chwilę a nuż może się jeszcze trafią :)

Ale się uśmiałam czytając ogłoszenie o kodzie :D

BA_Marion, magdusia668 oraz xBabciaEwa lubią to.
  2. bunny132

bunny132 Komandor forum

a co w tym śmiesznego?

magdusia668 lubi to.
  3. mahartka

mahartka Baron forum

napisane z jajem :) i przypomniało mi dawne audio-tele ;)

magdusia668 i xBabciaEwa lubią to.
  4. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Kupiłam dwie zagrody u Nagietka i wreszcie mam mrówki. Z tych potencjalnych do wygrania w eventach, nie trafiła się nawet jedna. Drugie trafiły się zebry. Miły początek dnia :D. Pozdrowionka;).

5. Bajamor

Bajamor Młodszy ekspert

Ogarnia ktoś ten utylizator? wsadziłem dużo zwierząt produktów w utylizator wylosowałem ze 2x nagrody i koniec, a w utylizatorze zostały mi tam jeszcze produkty..

magdusia668 lubi to.
  6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Bajamor, jeśli nazbierasz jeszcze nublońskich baterii, to będziesz mógł wykorzystać towar, jaki pozostał Ci jeszcze w utylizatorze. Pamiętaj też, że jeśli nie zdążysz z tym do końca eventu, to ten towar przepadnie.

7. ola88888

ola88888 Baron forum

magdusia668 a co bys chciala za pomidorka? mam same starocie sprzed lat, ale moze...

magdusia668 lubi to.
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Szczegóły polecam omawiać na sówkach, ponieważ ten wątek nie służy do umawiania się na G&T.

Dobrze, że wcześniejsze wpisy przypomniały mi o utylizatorze :)

magdusia668 i gosiagosia60 lubią to.
  9. anna0089

anna0089 Książę forum

czy ktoś wie dlaczego nie mogę wystawić na polu Bahamy -rekina ?
    edit
    ojej dzięki, to coś nowego

magdusia668, Frytka2012 oraz gretag lubią to.
  10. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Musisz odblokować w świątyni za złote banany.

magdusia668 i Frytka2012 lubią to.
  11. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

hahaha brzmi to jak żart , idę sprawdzić za ile

magdusia668 i zira2255 lubią to.
  12. artur03

artur03 Forumowy żółtodziób

Witam,cudowny ten event urodzinowy.
    Odblokuj rekiny, które wcześniej stawiałaś ,bo tak.
    Sprzedaż swoje dane to dostaniesz prezent, albo i nie.
    A w prezencie sąsiadowi możesz wysłać kupę <ciach> obornika lub 18 florenów z własnego konta. Brawo z tej pazerności to się <ciach> głowach poprzewracało.

Usunęłam wulgaryzmy. Proszę stosować się do zasad obowiązujących na forum
    MOD_Marion

13. BA_Marion

Rekiny to chyba pierwszy zwierzak, który na Bahamie przeszedł ze specjalnych do zwykłych. Na farmie zdarzało się to już kilka razy, ale nic szczególnego się z tym nie wiązało, bo na farmie nie ma dodatkowych wymogów niż osiągnięcie określonego poziomu. Na Wyspie możliwość zakupu zagród/produkcji jakiegoś zwierzaka jest możliwa wyłącznie po jego odblokowaniu w Świątyni małp (z wyjątkiem specjalnych). Skoro teraz rekiny są zwykłą zagrodą, to trzeba wyasygnować te 30 ZB. Chyba lepsze to i kupowanie zagród do woli niż mozolna produkcja w paru zagródkach...

14. BA_Marion

Widzę, że wszyscy są zaaferowani planszówkami;) więc może zwrócę uwagę tym, którzy często/gęsto ubolewają, że nie mają "pnącza kasztankowego", że jutro pojawi się możliwość kupna jego bardzo dobrego zamiennika >>klik<<:)

15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

w podobno darmowej grze takie ważne pnącze oczywiście za kasę, szkoda słów...
    solenizant się powinien cieszyć tym że robimy event, a nie ciągnąc od nas bezwstydnie kasę w urodziny - beznadziejne zamieszanie i z kodami i ze sprzedażą, trudno nazwać to imprezą

16. BA_Marion

17. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

które to pnącze zastępuje kasztanka?:D

magdusia668 i abc2016 lubią to.
  18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

podobno któreś z tych co jutro będą do kupienia, ponieważ płatne to się im nie przyglądałam
    w tym poście jest link do ogłoszenia

magdusia668 lubi to.
  19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

"Urodzinowe życzenie", z drugiego pnącza ;)

A ja tak sobie patrzę na te oferty rozmaite... no fakt, to gra ma urodziny, nie gracze, więc słuszne i sprawiedliwe jest, że gracze powinni zapewnić firmie solidne premie - chyba teraz to już wielkanocne.
    Aż mi przykro, że ja taki niewychowany nieużytek i nie kupię pakieciku, ech :cry:

EDIT, jakby się kto pytał, to pakiet, który mam zamiar wyniośle zignorować, wabi się "Farmerski pakiet rocznicowy". W sumie zawartość nawet całkiem ciekawa.

20. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Pamiętam, że przy poprzednich jubileuszach prezenty uwzględniały staż w grze - np. urodzinowy tort... niestety coś się zmieniło, w nagrodach losowość (której nie lubię), kody do wpisania (o których trzeba najpierw się dowiedzieć, a później pamiętać, żeby wpisać).
    Jeszcze jakiś dziwny numer z rekinami - przecież skoro już je zdobyłam, powinnam mieć prawo je wystawić i czerpać korzyści, nowi gracze uzyskali możliwość kupienia ich za SG - to jest bonus dla nich. I co będzie rozwojowo: za chwilę zablokują resztę zagród, które zdobyliśmy ciężką pracą, czy może pomaleńku ale cyklicznie będziemy zdobywali możliwość hodowania czegoś, co już posiadamy?