młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lidia1963, 22 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

Nauczyłam sie wstawiac obrazki i w zwiazku z tym chce ponowic sprawe mojego młyna,czy moge?

Czyli tak ; miałam kiedys ustawione pasze z pelni do ulubionych,a teraz mimo ze sa zaznaczone to nie pokazuja sie jak klikam na choragiewke,ani na kliencie ani na rzadnych przegladarkach.siostrze tak zrobilam z paszami i ona ma wszystko w porzadku,pasze sie jej pokazuja w ulubionych ktore sa zaznaczone . u mnie to wyglada tak ;[​IMG]

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 lutego 2021
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przede wszystkim to zakładam, że tylko siostrze podpowiadałaś jak i co ma zrobić, ponieważ w myśl Regulaminu gry:

6.2. Wspólne korzystanie z jednego konta w grze

Jak podano w punkcie 6, każdy gracz jest zobowiązany do utrzymywania swoich danych (dane logowania, hasła, itd.) w tajemnicy. Ze względów bezpieczeństwa z danego konta nie może korzystać więcej niż jeden gracz. Bigpoint nie jest odpowiedzialny za szkody, które mogą wyniknąć z korzystania z jednego i tego samego konta przez kilku graczy.

A co do problemu, to odpowiedziałam Ci już tutaj: KLIK.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

wczoraj wszystko czysciłam ale zaraz spróbuje zrobic to jeszcze raz i zobacze ,a siostrze podpowiedzialam mozna zamknac i dziekuje

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

lidia1963 Twój post przeniosłam do tego wątku bo piszesz o tym samym w dwóch różnych działach (w tym w wątku do ćwiczeń).

A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.