logowanie

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by kojot69, Jan 21, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kojot69

kojot69 Czeladnik forum

witam serdecznie , w dniu dzisiejszym nie można sie znowu zalogować, nie pomaga zmian przeglądarki czyszczenie przeglądarek komputera, uprzedzając odpowiedz internet śmig jak marzenie , pojawia sie komunikat o błędzie, niestety pojawia sie na sekundę i znika, po tym farmera zamyka sie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj kojot69.

Jak brzmi ten komunikat? Jakie przeglądarki zostały sprawdzone? Czy pamięć tych przeglądarek została wyczyszczona (od początku)? Czy próbowałeś może zalogować się przy użyciu Autonomicznego klienta?

3. kojot69

kojot69 Czeladnik forum

komunikat pojawia sie na Autonomicznego klient, jak napisałem wczesniej sprawdzałem na chrome opera firefox, czyszczone było wszystko

4. SMOD_Atena

Jeśli klient sprawia problemy to spróbuj go odinstalować, usuń ikony instalacyjne, zamknij system, uruchom a po ponownym uruchomieniu pobierz i zainstaluj klienta. Jeśli logowanie nadal nie będzie możliwe i na kilku różnych przeglądarkach również to napisz proszę w celu weryfikacji konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. kojot69

kojot69 Czeladnik forum

komunikat --- farmerama-unity 20213.19f1_c9714fde33b6 -----po tym komunikacie gra sie wyłącza

6. SMOD_Atena

kojot69 zastosuj się proszę do powyższych wskazówek. Jeśli to nie przyniesie pozytywnych rezultatów to napisz proszę do PT. Z poziomu forum nie mam możliwości sprawdzenia Twojego konta.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. kojot69

kojot69 Czeladnik forum

dziekuje , przeinstalowałem i na razie chodzi ,lecz muli ale od biedy moze być, mozna zamknąć

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.