logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eldorado47, 7 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eldorado47

eldorado47 Forumowy żółtodziób

nie mogę się zalogować co jest znowu grane

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W żadnej z trzech opcji dostępu nie możesz się zalogować?

3. kika263

kika263 Czeladnik forum

a jakie są te trzy opcje loguję się na kliencie

4. SMOD_Atena

kika263 głównie technologia Unity, z której w prawym, dolnym rogu drewnianej ramki gry można jeszcze do 11 stycznia przełączać na Flash. Poza tym jest Autonomiczny klient, informacje znajdziesz tutaj: Autonomiczny klient do pobrania

5. alakroliki

alakroliki Czeladnik forum

Dzień dobry, jestem tu nowa i nie wiem czy w dobrym miejscu napiszę. Od rana się nie mogłam zalogować, ciągle wyskakiwało mi 26% i tak godzinami. Jak doszło do 100% to cały czas się owce woziły na tych taczkach i nic dalej się nie działo. Teraz udało mi się wejść do gry. Wczoraj zakupiłam kombajn i siewnik na 48 godzin, po zalogowaniu się teraz kombajn i siewnik nie działają. I gra nie chce przechodzić z pola na pole tylko co chwilę wychodzi mi na mapę. Co robić?

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

alakroliki, grasz z wykorzystaniem Unity, czy po zalogowaniu się wybrałaś opcję gry na flashu (przejście w prawym dolnym rogu drewnianej ramki gry)?

7. alakroliki

Nie wybierałam flasha. Do tej pory nie miałam problemu z logowaniem. Pierwsze problemy pojawiły się wczoraj, a dzisiaj to już klęska totalna.

8. BA_Marion

alakroliki, przejdź proszę na flash i sprawdź czy ten problem też tam występuje.

9. alakroliki

Nie wchodzę przez flasha. Wczoraj pojawiły się pierwsze problemy z logowaniem, a dzisiaj to już całkowita klęska.

Przepraszam zdublowałam odpowiedź. Już próbuję.

Znowu nie mogę się zalogować, jest 100% czarna plansza i owce na taczkach.

Posty połączyłam. Na forum nie można dodawać własnych postów bezpośrednio pod sobą. Jeśli chcesz coś dopisać, korzystaj proszę z opcji "Edytuj".
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 stycznia 2021
  10. BA_Marion

alakroliki, dziś po starcie eventu występowały problemy z płynnością gry, ale wygląda mi na to, że dość szybko zostały usunięte. Jeśli u Ciebie problem występuje zarówno na flashu jak i na Unity może to być związane z szybkością internetu. Sprawdź proszę swoje połączenie, zresetuj router (jeśli z niego korzystasz). Warto też spróbować jak działa gra na innej przeglądarce. Jeśli to nie pomoże skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną, link znajdziesz pod ramką gry. Może im uda się dociec czemu u Ciebie pojawił się ten problem, skoro do wczoraj jak rozumiem grałaś bez większych perturbacji na Unity.

Czy Autorka tematu ma pytania?

11. alakroliki

Wczoraj jak zaczynał się event to miałam problemy, a teraz nawet jak się zalogowałam to nie mogę przechodzić np do targu czy na Bahamaramę, bo przechodzi mi na pasku 100% i dalej pokazuje mapę. Internet u mnie jest ok. Nie mam narazie pytań. Dziękuję.

12. BA_Marion

Również dziękuję:)

Czekam w takim razie na informację od eldorado47.

13. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.