Kupony na kombajn

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by herbaciarkaAnia, Feb 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

Witam :)

Mam pytanie jak zdobyć kupony na kombajn, siewnik itp?

Wiem, że jest pnącze co daje kupon na 3godziny. Wiem, że czasem można wygrać w misjach i eventach. Ale czy da się go kupić, wymienić za coś itd? Są jakieś promocje, wyprzedaż czy coś? Chodzi o kupony, nie o kombajn jako tako.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

herbaciarkaAnia, witam, z tego co się zorientowałam, to kupony można otrzymać w eventach, czasem z Farmerskiego Koła Fortuny (więcej informacji: >>klik<<), z rządu na Cudownym Pnączu (więcej informacji: >>klik<<) :)
    Z tego co mi wiadomo to kuponów jako takich nie można kupić (do kupienia w Galerii Handlowej są za to wszystkie maszyny rolnicze - Kombajn, Siewnik, Stajenny, Budowniczy), nie ma wyprzedaży, czy promocji. Kupony są po prostu rodzajem nagród. :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

herbaciarkaAnia likes this.
  3. herbaciarkaAnia

A nie ma opcji takiej że np.: przy zakupie czegoś innego to kuponik na kombajn gratis dostaje się gratis?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

herbaciarkaAnia, szczerze powiedziawszy takiej opcji nie kojarzę, sprawdziłam poradnik: Maszyny rolnicze i tam nie ma informacji skąd brać kupony. Wiem na pewno że nie ma możliwości zakupienia w grze kuponów. Przeszukałam poradniki i podałam Ci informacje które udało mi się znaleźć :)
    Czy teraz wszystko jest już jasne? :)

patrycja9922 and herbaciarkaAnia like this.
  5. herbaciarkaAnia

Tak teraz wszystko jasne, bardzo dziękuję za pomoc i przekierowanie do FAQ. Można zamknąć :)

patrycja9922 likes this.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro wszystko jest już jasne temat zamykam :)
    Miłego dnia! :)

patrycja9922 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.