kryształowe wodospady

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jultom, 10 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jultom

jultom Forumowy żółtodziób

Cześć, wykupiłam dostęp do kryształowych wodospadów przez farmarki ale nie pojawia mi się żadne czyste pole, nie mogę wyczyścić kombajnem, ciągle odsyła aby wykupić ponownie, czy może mi ktoś pomóc w tym zakresie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć.
    Powierzchnia Kryształowych wodospadów podzielona jest na 6 stref

Największa z nich to 28 małych poletek, najmniejsza 22, być może nie zauważasz tak małej odkrytej części.

Odblokować je można na 3 sposoby

Strefa nie jest powiązana ze sposobem odkrycia, zatem sami możemy dokonać wyboru, jednak aby odblokować wszystkie części, należy użyć każdego ze sposobów.
    Kolejność odkrywanych stref jest zawsze taka sama.

W pierwszym etapie otrzymamy po jednej możliwości z każdego sposobu:

- misja "Kryształowe wodospady I"

- posąg w Świątyni Małp za 40 złotych bananów (w pomieszczeniu 1, za posągiem pola 3)

- oferta w SklepoRamie za 400 farmarek (w kategorii Specjalne).

Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku: Kryształowe wodospady.

W razie jakichś wątpliwości zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jultom

jultom Forumowy żółtodziób

niestety nie jest odkryta ani jedna część, skoro jest podzielone na sześć możliwości to po wykupieniu 1 powinna odkryć się, a tak to tylko farmarki zniknęły :(

4. SMOD_Atena

Sprawdź proszę dokładnie w SklepoRamie, być może zamiast części Kryształowych wodospadów wykupiona została część Wybrzeża rozbitków, Wybiegu dla zwierzaków domowych lub Latarni morskiej.
    Jeśli jednak wykupiona jest część wodospadów a nie została odkryta to napisz proszę zgłoszenie do PT: Pomoc Techniczna. Tam jest możliwość sprawdzenia co i kiedy zostało w SklepoRamie wykupione.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.