Konkurs "misje w spółdzielni"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marmlada, 21 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Jakiś czas temu wysłałam do PT zapytanie, odnośnie farmerskich jaj. W odpowiedzi dostałam do wyboru 4 jaja lub kombajn. Niestety żadne z proponowanych nie przypadło mi do gustu.
    Zgodnie z ogłoszeniem: https://board-pl.farmerama.com/threads/konkurs-misje-w-spółdzielni.87309/#post-2502701
    można wybrać dowolne jajo, więc zapytałam o takie, którego jeszcze nie posiadam, więc limitów nie przekroczyłam. Dostałam odpowiedź, że trwa weryfikacja problemu i aby nie odpowiadać na wiadomość. Staram się dostosować, choć od 14 września nie mam żadnej odpowiedzi.
    I moje pytanie co dalej. W związku z tym, że już w piątek zapewne pojawią się nowe TS-y, pojawią się też nowe misje w spółdzielni. Czy to znaczy, że jeśli do piątku nie dostanę odpowiedzi, będę musiała znów czyścić spółdzielnię? Czy może wystarczy, że w momencie zgłoszenia spółdzielnia była pusta?

yvonnege_ i hlnrys lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marmlada kontynuuj proszę korespondencję pomimo tej prośby i prześlij tam nurtujące Cię pytania.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzięki za odp, w takim razie odpiszę na wiadomość PT, a tu już raczej pytań nie mam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.