Koniec Farmeramy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -wiercipiętka-, 17 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

Jak wszystkim wiadomo że flash działa tylko do końca grudnia , na unity nie można grać , czy to dzień 31.12 jest końcem farmeramy>?

PAPEGOJA lubi to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli masz problem z korzystaniem z unity w przeglądarce, to skorzystaj z autonomicznego klienta. Program ten ma skromne wymagania sprzętowe i gra na nim powinna być możliwa dla każdego. Po 11 stycznia gra z wykorzystaniem flash nie będzie już możliwa.

Czy masz jeszcze pytania?

3. aseret09

aseret09 Czeladnik forum

CZas chyba zakończyć grę trochę szkoda tych lat ale tak mieszają że nie sposób grać tragedia

PAPEGOJA lubi to.
  4. pliszka1

pliszka1 Forumowy żółtodziób

Niestety wszystko na to wskazuje. 11 stycznia będziemy świadkami jak zachłanny wąż połknie swój ogon.

-adek2002- i PAPEGOJA lubią to.
  5. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

Czyli to konie bo zarówno unity jak i automatyczny klient to to samo i gra jest nierealna, myślałem że coś się zmieni do tego 11 stycznia.
    Nie mam pytań wszystko jasne .

PAPEGOJA lubi to.
  6. kazeka

kazeka Czeladnik forum

U mnie też nie działa unity , ale także klient na żadnej z czterech przeglądarek.

PAPEGOJA i kaprys52 lubią to.
  7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

kazeka, klient nie działa na przeglądarce. To odrębny program pozwalający na grę poza przeglądarką.

Skoro Autor nie ma już pytań, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.