klijent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marianka2011, 14 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Mam pytanie czy aplikacja klijenta jest bezpieczna bez wirusów.Jak próbowałam zainstalować to mam zawsze komunikat ostrzegawczy że ten plik może uszkodzić komputer więc dalej nie instaluję -wychodząc ponieważ boję sie że popsuję komputer.Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę bo nie można się połapac gdzie i co można napisać-sorki.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Miejsce niewłaściwe bo dział dotyczy problemów z forum, wątek przenoszę do odpowiedniego działu.

A jeśli chodzi o instalację to jest bezpieczna tylko niektóre programy antywirusowe są "przewrażliwione" albo mają luki i nieznany plik traktują jako niebezpieczny ale spokojnie możesz zainstalować, ewentualnie przeskanować później system pod względem wirusów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ulciam57

ulciam57 Forumowy żółtodziób

Wreszcie uruchomiła mi się gra. Jak można powiększyć okno gry?

4. SMOD_Atena

Taka informacja znajduje się w poradniku:

Jak powiększyć klienta?
    Zaimplementowaliśmy już funkcję Powiększania. Możesz ją znaleźć w ustawieniach gry:
    Funkcja powiększania w grze zwiększy i zmniejszy rozmiar Twojego okna.

Na przyszłość przejrzyj proszę dział Pomoc bo już kilka razy padło takie pytanie i odpowiedź.

Czy Autorka wątku chciałaby jeszcze o coś zapytać?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.