klient

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -mala159-, 21 czerwca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

mam pytanie co dzieje się z klientem,bo nie mogę uruchomić.
    Dostaję taki komunikat:

czy mam pisać do PT czy jest to jakiś ogólny problem i jesli tak to kiedy zostanie naprawiony.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną nikt oprócz Ciebie nie zgłaszał podobnego problemu.
    Wyszukaj na komputerze wszystkie pliki powiązane z klientem, usuń je i zamknij komputer. Po ponownym uruchomieniu pobierz i zainstaluj na nowo klienta: Autonomiczny klient do pobrania.
    Jeżeli problem ponownie wystąpi po tych zabiegach to zapraszam do PT.
    W międzyczasie proponuję grę na przeglądarce, np. Chrome.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -mala159-

Atenko już to robiłam usuwałam klienta i od nowa chciałam zainstalować i kicha,czyli PT,echh

Można zamknąć a może poczekajmy chwilkę ,może ktoś bedzie jeszcze miał taki problem.
    Teraz jadę na Vivaldi bo nie mam wyjścia a wczoraj tak ładnie się grało na kliencie,nie zacinało,chyba kara dla mnie :(

4. SMOD_Atena

Usuwałaś klienta korzystając z systemowego Dodaj/Usuń programy, czy tylko usunęłaś ikonę, z której uruchamiałaś klienta?
    Jeśli to drugie, to niestety nie wystarczy bo wcześniejsze pliki klienta nie pozwalają na prawidłową, ponowną instalację.
    Zaczekajmy więc, być może ktoś jeszcze ma podobny problem i napisze o tym, a być może miał, poradził sobie z nim i da znać.

-mala159- lubi to.
  5. -mala159-

tak Atenko usuwałam z dodaj usuń,zawsze tak robię i szukałam śmieci ale nie znalazłam 8) ale nie zrobiłam jednej rzeczy nie uruchomiłam kompa ponownie,teraz to zrobiłam i ....zainstalowałam klienta i działa,szybko i bez zacinania się :),ufffff

Teraz już można zamknąć,Dziękuję :) :)

6. SMOD_Atena

No to super, właśnie to ponowne uruchomienie komputera przeważnie jest potrzebne żeby usuwana zawartość została dokładnie usunięta.

A skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

-mala159- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.