Klient

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Antoś_2010, 11 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antoś_2010

Antoś_2010 Okazjonalny autor

o godzinie 14 gra z szybkiej i normalnej przełączyła mi się na https://www.farmerama.com/?action=internalGameUnity - następstwem tej sytuacji jest brak możliwości zainstalowania farmeramainstaler pod kryptonimem pobierz klienta ponieważ wyskakuje mi błąd a że nie jestem informatykiem nie jestem w stanie tego zainstalować i gra wchodzi w Unity czyli muli niemiłosiernie tak że odechciewa się grać .Pytanie czy jest to błąd czasowy czy go naprawicie i czy zostawiliście alternatywę gry na starej wersji? Co dalej i co robić .Pozdrawiam

! C:\Users\Rodzinka\Downloads\FarmeramaInstaller(4).exe: Archiwum jest uszkodzone

Twoje posty połączyłam, korzystaj proszę z opcji "Edytuj",

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 grudnia 2020
  2. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

U mnie sie zainstalowala. Nawet sie zalogowalam, ale obraz jet wielkosci 15cm/10 cm i nie da sie go powiekszyc. Pomijam fakt ze pola sa mikroskopojnej wielkosci a sama gra ladowala sie kilka minut. O wiele dluzej niz normalnie. Co to za ulepszenie?

3. Antoś_2010

Antoś_2010 Okazjonalny autor

Czyli wszystko zostanie zminimalizowane zgodnie z naszymi potrzebami......ogólnie masakra.

4. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

u mnie gdy chciałam tego durnego klijenta zainstalować to wyskoczyło że jest to niebezpieczne i może uszkodzić komputer.Starałam się szybko wyjść /mam nadzieję że nic jeszcze się nie stało/.Gra od południa nie instaluje się.Samo trwa ewent i działa to trochę na nerwy, ale pomału przyzwyczajam się że to koniec grania.Ostatnio jak nie byłó tego klijenta to chyba ze dwa razy się logowałąm przez Unity i było ok chociaż dużo wolniej.Dajcie jeszcze pograć spokojnie do końca roku a od stycznia farmeramę wyślemy do lamusa.

5. czako1980

czako1980 Stały bywalec

po co te ulepszeni
    u mnie też tak jest . :wuerg: po co te zmiany, po co? >:( było w miarę ok (od dłuższego czasu ) , to jak zwykle muszą wsadzić te łapska.

6. .surfinia.

.surfinia. Forumowy żółtodziób

żeby jeszcze sie udałopo powiększyć do pełnego rozmiaru to byłby ok

7. lenka270286

lenka270286 Czeladnik forum

gra nie działa w Polsce i na Węgrzech ;) ale jak się płaci to się wymaga nie?xD to co oni wyprawiają w tej to jest żenujące .-.-

8. Beata_164

Beata_164 Forumowy żółtodziób

dlaczego ekran gry jest taki mały i nie można go powiększyć. Dlaczego nie można zapisać hasła do gry.

9. miekinia

miekinia Okazjonalny autor

Gra na tak małym okienku to totalna porażka. Ja jestem osobą niedowidzącą, więc mogę sobie odpuścić grę.

10. marysiad8

marysiad8 Książę forum

co się dzieje znowu
    rano działało w miarę dobrze
    co to za klient!!
    długo tak jeszcze będzie???
    tak się nie da grać
    powtarzam po raz kolejny
    wyłączcie grę na tydzień i dokonajcie przeróbeek
    wszystkie bonusy potracone
    to jest skandal !!!!!!!!!!

11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie udało mi się tego asystenta zainstalować. Gra działa masakrycznie dojdzie do tego,że zrezygnuję z gry po 12 latach grania. Nie wiem po co majstrują przy grze jak trwa event.

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czytajcie proszę Ogłoszenia i zaglądajcie do poradników, one są opracowywane dla Was: Autonomiczny klient do pobrania

Jest tam bardzo wyraźna informacja i grafika:

Jak powiększyć klienta?
    Zaimplementowaliśmy już funkcję Powiększania. Możesz ją znaleźć w ustawieniach gry:

Funkcja powiększania w grze zwiększy i zmniejszy rozmiar Twojego okna.

Wątek na temat problemów z klientem cały czas jest aktywny, zapraszam tutaj: autonomiczny klient pobieranie

Wątek zamykam i proszę nie dublować tematów.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.