klient na smartfonie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wbgosia, 11 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

Mam pytanie.Zapisał mi się plik w smartfonie farmeramalnstaller.exe ale nie mogę go otworzyć .Wyskakuje mi nie masz aplikacji umożliwiających otwarcie pliku tego typu.Możesz je wyszukać w sklepie play.
    Czy ktoś się może orientuje co muszę zainstalować ze sklepu play na telefon żeby to otworzyć?
    Jak wogóle wygląda ściągnięcie klienta na smarfona?Czy są jakieś problemy bo na laptopie już mam a na smarfonie nie mogę nic zrobić .jeszcze od rana przez telefon się nie zalogowałam.
    Dziękuję

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wbgosia zapoznaj się proszę z poradnikiem: Autonomiczny klient do pobrania.

Są tam przedstawione między innymi wymagania klienta:

Jakie są wymagania dotyczące instalacji klienta autonomicznego?
    Działające połączenie internetowe. Potrzebujesz również co najmniej około 512 MB wolnego miejsca na swoim laptopie/PC, najlepiej jeśli nie ma innych programów działających równolegle - szczególnie podczas procesu instalacji (np. Skype, Netflix) i prawdopodobnie musisz dodać plik do zaufanych elementów w programie antywirusowym. Będziesz także potrzebować co najmniej 2 GB pamięci RAM i 32-bitowego systemu Windows7.

Nie widzę tutaj żadnej informacji na temat smartfonów, a z wcześniejszych informacji wynikało, że zalecana jest gra na komputerach stacjonarnych i laptopach.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

z laptoptem to ja nie mam problemu bo juz mam ikonke na pulpicie.Mi chodzi tylko i wyłącznie o smatfona.Nie wyobrazam sobie ze nie bedzie można grać przez telefon gdzie w 90% gram tylko na telefonie.No trudno nic się nie dowiedziałam:(

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wbgosia być może będzie możliwość gry tak jak do tej pory np. na przeglądarce Puffin ale na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji. Proszę śledzić dział ogłoszeń gdzie na bieżąco zamieszczane są ogłoszenia na temat gry.

A skoro nie masz już pytań to miłej nocy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.