Opinie Kalendarz letni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 29 czerwca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

25 = PD

2. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

26- 5xFarmarka

agniecha$, hlnrys oraz Honorat. lubią to.
  3. kachaiwan

kachaiwan Nadzorca forum

Jakim cudem udało Ci się wczoraj zdobyć bonus? ja w nocy się zalogowała owszem, ale kalendarza nie było dopiero dzisiaj się pojawił a do tego wczorajszy dzień już za florki do odkrycia ehhh :oops:

nikolabln lubi to.
  4. agniecha$

No właśnie jakimś cudem ;)

Czekaj z odkrywaniem za florki
    będzie skrypt

Klik ogłoszenie

bona53, nikolabln oraz kachaiwan lubią to.
  5. nikolabln

27 - 2 x skrzynia z PD II

agniecha$, hlnrys oraz Honorat. lubią to.
  6. ola723

ola723 Czeladnik forum

U mnie zadziałał skrypt, ale tylko na jeden dzień. Dlaczego nie został uwzględniony 23 lipiec kiedy po godzinie 23 nie mogłam już otworzyć kalendarza? Przecież to nie jest fair!!!

ania_111 lubi to.
  7. Pawcio_B

Pawcio_B Forumowy żółtodziób

Dokładnie, ja nie mogłam już wejść o 14 23 lipca. I co teraz mam płacić za odkrycie prezentu?

ania_111 lubi to.
  8. Asikv

Asikv Aktywny autor

Dzień dobry
    Też jestem ciekawa czy można odzyskać wpłacone florki za odkrycie prezentu....nie wiedziałam czy to się uda i zapłaciłam :(

9. jarekorlowski1614

jarekorlowski1614 Forumowy żółtodziób

Nie moge odebrac prezentu przez problemy wczesniejsze Co trzeba zrobic?

10. nikolabln

28 - 2x imprezowa wejściówka

agniecha$, Honorat. oraz hlnrys lubią to.
  11. agniecha$

29 = kupon na kombajn 3 h

hlnrys i nikolabln lubią to.
  12. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wyjątkowy talent

30 - 2x skrzynia z narzędziami XXL
    Bonus: 1 x skrzynka Piccolo

Bonus za wszystkie okienka: większy zysk z zagród, +1 przez 8h (aktywowany po otwarciu)

13. ania_111

ania_111 Forumowy żółtodziób

Ja też nie mogłam zalogować się już 23.07. Niesprawiedliwe to

14. monter52

monter52 Okazjonalny autor

Jaja jak berety . Dziś po zalogowaniu okazało się ,że przy nagrodzie z dwoma imprezowymi pojawił się niebieski plusik. I co z tym zrobić? Ta farma staje się jednym wielkim [...].Mam im zapłacić 12 florenów za ich błędy. Po tylu latach gry mam naprawdę ochotę zamknąć Farmę ,żeby więcej się nie denerwować.

Mimo, iż część niestosownego słówka wykropkowana to zbyt czytelne było więc usunąłem
    MOD_Solmyr

_Wena_, jajki oraz Kafelowy lubią to.
  15. jajki

jajki Okazjonalny autor

To skandal,że dziś po północy pojawił się niebieski plusik u mnie i u kilku moich sąsiadów. Znowu są błędy , a ja mam ponosić ich konsekwencje? Brak nagrody końcowej albo zapłacę 12 florenów. Nie będę robić co chwilę skrinów , by udowodnić swoja rację . BP ma możliwość sprawdzenia każdego konta, ale tego nie robi. Po kalendarzu letnim znowu pozostanie ogromny niesmak. Niech BP sobie wsadzi te nagrody głęboko......

Kafelowy lubi to.
  16. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

Nie dziwię się złości moich poprzedników, bo u mnie to samo Niebieski plusik , którego wcześniej nie było. Pojawił się po kilku dniach od odebrania nagrody. Nie wiem czy śmiać się z tego czy płakać, bo za raz odebraną nagrodę nie będę płacić bo BP ma znowu jakiś błąd. A może to celowe działanie? .Różnorakie błędy stały się już normą w tej grze. Tym bardziej trudno je akceptować, a taka fajna była ta gra.

jajki lubi to.
  17. -Karina30-

-Karina30- Młodszy ekspert

witam, gdzie znajdę item: większy zysk z zaród, czy w ogóle można item ten odebrać i ustawić na farme? szukam wszędzie i nie mogę znaleźć, czy dalej jest błąd i zbędne moje szukanie? Moderatorzy?

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-Karina30- to nie jest item. Jest to bonus +1 dla zagród przez 8 h, aktywowany automatycznie przy odbiorze prezentu.

-Karina30- i madziales lubią to.
  19. -Karina30-

-Karina30- Młodszy ekspert

Dziękuję bardzo:)

SMOD_Atena lubi to.
  20. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

Może ktoś mi podpowie co mam zrobić by odebrać ponownie raz odebraną nagrodę? Czy potrzebny jest do tego jakiś skrypt BP? Plusik wyskoczył przy imprezowych wejściówkachn po odbiorze nagrody z ostatniego dnia, przez co nie można odebrać nagrody głównej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.