Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Za 43 min zbieram kolczocha z SN posianego i innymi cudami ...Rano z niego wypadło mi 78 wypadalców,jak teraz też tyle wypadnie,to podziękuje za to pnącze i koniec zabawy -.- Niech się BP samo bawi dalej...Brakuje mi 425 sztuk.

2. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

Wszystkim marnie lecą i bez duzej ilosci SN event nie do skonczenia, ale pnacze do zgarnięcia... jeszcze brak mi 345 wypadalcow... na spokojnie jakos wpadną

3. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

Foczunia 200 wypadajek , to na luzie powinnaś skończyć
    mi brakuje 600 zgadzam się z Tobą ten event jest niewykonalny

4. gosiagosia60

Jest wykonalny,tylko potrzeba dużego zapasu SN...Ja na razie sieję jeszcze paprykę,na wodzie i kupie ale z alchemikiem i maską.Już nie zamierzam SN wypaprać więcej.I tak 1000 poszło a efekty marne...-.-Wieczorem wystawię drzewa i co wyleci,to wyleci...Płakać nie będę ...

5. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Bez urazy, ale uważam, że SN i SNZ, ma swoje przeznaczenie, nie po to, żeby go gromadzić i się chwalić ilością, ja wykorzystuję nawet do wypadajek.
    To jest ostatni zbiór drugiego badyla, posiałem na małych polach, ze względu na to, że na kole wykręciłem 7x +1 i 2x 100%, kosztem 123- ech imprezowych, do tego + 4 z Dyniowych prezentów i + 1 ze sklepu sezonu.

A tak będę dorabiał sierpomłoty, których ma tyle.

6. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Posiany na noc kolczoch dał upragnione sierpomłoty i udało się skończyć, skrzynka piccolo zdobyta:)

7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

skrzynka papug dała 25 winogron chyba wolała bym jabłka

8. gosik43

gosik43 Czeladnik forum

melody28 napisał:
    Pamiętajcie o blokowaniu map w młynie, żeby dało się mieć więcej niż 5 na start z nową rośliną. Zacznę chyba od krótkich, bo w domu przez studia siedzę i mam czas pilnować CO ZNACZY BLOKOWANIE MAP I JAK TO SIĘ ROBI?

9. gosiagosia60

Zgadzam się -pod warunkiem,ze posiada się "źródła odnawialne"w znaczacych ilościach...Jak się zbiera SN i SNZ ze skrzynek,koła,eventów i sp-ni,to nie ma co szaleć przy takim evencie...Przynajmniej ja tak uważam...

10. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

dzisiaj wspiega po nocnych zbiorach dala 115 wypadalcow kolczoch z SN 80szt brakuje mi jeszcze 173 szt

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie nocny kolczoch popisał się wyjątkowo.:) Wczoraj dał tylko 111.
    Dzięki temu pnącze moje.:)
    W czasie siania oka nazbierałam map na "koto co to".:)
    I tym sposobem uskuteczniam rozsiew na całym polu.:)

Do tej pory wysiałam całe oko, pomogło 5x plus 1 z koła, a sierpy i młoty uzbierały się z ewentówki, 3x papryki i 2x kolczocha i oczywiście z prezentów, za które pięknie dziękuję.:)
    60 godzin mam na posianie 5980 kotlipocy i zebranie 1037 sierpomłotów. Myślę, że dam radę, SN zostanie dla królowej.;)xD

12. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Nastaw w młynie jąkąś długą produkcję na kilkadziesiąt godzin, a potem kotlipoce
    Co 5h system dopisuje brakujące mapy, likwidujesz produkcję kotlipoc i ustawiasz więcej.
    I tak w kółko ile potrzebujesz. Jak już masz dostęp do produkcji drugiej rośliny to zamieniasz.

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nadal wspięga.
    Przy dobrych wiatrach za 6h zacznę rozsiewać oko, jak nie to za 9h.
    A jak nie, to kij w oko oku.;)
    xD:cry:xD

14. worm

worm Forumowy żółtodziób

iksora dała 130 sztuk, to jest żart duży,

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zajrzyj np. tutaj: #92

Na przyszłość nie pisz proszę dużymi literami (Caps lock), w internecie oznacza to krzyk i na naszym forum jest zabronione.

16. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Uff pnącze jest i sieję krótką roślinkę, ale będzie gorąco przed ostatnimi wypadajkami. Szkoda, że nie ma na wyspie nic 1-sekundowego

17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Gdyby się komuś znudziło sianie i zbieranie wypadajek to zapraszam na mały konkurs.
    U mnie po evencie:)
    Powodzenia walczącym :)

18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Niestety, nadal nie mam koszatek :(

Na razie uzbierałam [​IMG] czyli brakuje 551.
    I jeszcze muszę wysiać 4923 oczka słońca

19. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

A ja poprzestanę na pnączu:( Unity wczoraj i dzisiaj chodzi fatalnie, ledwo udało mi się zebrać i posiać, nie liczyłam ile razy musiałam się przelogować. Pomyślałam :ściągnę klienta. Ściągnęłam, ale nie mogłam zapisać bo antywirus zablokował. Efekt: 1 plik usunięty, 1 w kwarantannie. Wracając do tematu, muszę jeszcze do pnącza uzbierać 400 wylotek, mam nadzieję że mi się uda. To będzie pierwszy event od lat którego nie skończę.

20. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Jeszcze 267 sierpów do pnącza, kpina z wypadajkami .JC sprzedawane w promocji, to służą tylko BP - wypadajek z nich nie ma. To zrobiło się niesmaczne. W nieodległej przeszłości wyprzedaże nie były tak nachalne, ostatnio mamy zatrzęsienie. Ale " Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" wylotki omijają mnie a ja wyprzedaże.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.