Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Wybierasz jaskinię, a co do rośliny, to kwestia od której zaczniesz.
    Po 7 kroku bez względu na jaskinię, masz do siania drugą roślinę - więc siejemy obie.

Generalnie to jest tylko kwestia od jakiej zaczniesz - jak ktoś trafi bonus na kole i będzie miał czas, to zacząć może od krótszej, ale i tak po jej wysianiu, będzie trzeba siać tą dłuższą.

To chyba jedyny myk, nie da się siać obu równocześnie np. tej dłuższej na noc, ale do wysiania obie.

Bez względu na wybór jaskini, na to samo wychodzi w nagrodach, tylko kwestia od której rośliny chcesz zacząć.

2. gienia77

gienia77 Okazjonalny autor

w jaki sposób można blokować mapy

3. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Podobnie jak z świeczkami ostatnio. Ustawiasz na przykład 4 super pasze w młynie i ich czas produkcji to 36h, a w kolejny miejsce za nią nastawiasz "obecną" roślinę. Bo gra wtedy wyrównuje po jakimś czasie ilość map od 0 do 5. i tą produkcje po prostu anulujesz i zamiast 5 map w tym momencie masz 10. Trzeba tylko pilnować żeby ta aktualna roślina naprawdę się nie wyprodukowała, Bo "stracimy" tak jakby te mapy.
    Pamiętam, że z ostatnimi świeczkami startowałam z chyba 55szt na rozsiew. A to o wiele przyjemniej niż tylko 5;)
    Mam nadzieję, że ktoś to jakoś lepiej wytłumaczy jeszcze:oops:

4. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Jeśli chcemy mieć pnącze i jeden zestaw itemów to możemy siać tylko jedną roślinę.... siejąc drugą otrzymamy drugi zestaw itemów i dodatkowe nagrody.

Ostatnie edytowanie: 27 stycznia 2021
  5. ninka1960

ninka1960 Forumowy żółtodziób

to jak to zrobiles ze z 10 miałeś 55 ?

6. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

po kolei:D 10 w młynie + 5 po kilku godzinach. znowu 15 w młynie i dostaje 5 po kilku godzinach. I tak po kolei aż do tych 55szt

7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

A tak też można :) - ja brałam pod uwagę całość.

8. puniak3

puniak3 Moguł forum

a ja nic z tymi mapami nie rozumiem

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

czyli czego ?

poczytaj tu #24
    może pomoże

sama się zamotałam na początku :)

10. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Robię jak zawsze ,może uda nakłonic sie koło do pomocy:)

11. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Po kilku latach wracam na farmę, trochę nie wiem co się tutaj dzieje xD
    To będzie pierwszy event, który mam zamiar zrobić, ale raczej tylko do pnącza. Powodzenia wszystkim :D

12. kornik1

kornik1 Cesarz forum

Ja jak zwykle zacznę...
    Wygląda, że bez bonusów nie da się zrobić całości więc pewnie nie skończę :)
    Tylko 5 dni, na urodzinową było 7....

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jak zwykle robię event.
    5530 PNS do zdobycia, zaoszczędzę na stodole troszkę:p

14. Seventowski

Seventowski Aktywny autor

Ktoś zwariował wymagając 1080 wypadajek na jedną misję w tydzień. Po drugie ten symbol źle mi się kojarzy. Robię event, ale bez spiny. Co zrobię to zrobię

15. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Witam czyli od jutra siejemy na wyspie mi tam pasuje bo podgoni się na innych częściach farmy plony do misji :D xd event jak zwykle robię co ugram to moje :D xd hehe powodzenia wszystkim i spokojnie jak się nie uda wam pamiętajcie to tylko gra ;) A my jak to farmerzy nie narzekajmy bo o wirtualne gospodarstwo trzeba dbać jakie by nie było ;))

16. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

wybieram dluga , hmm, moze skoncze,

17. Rose-Black

Rose-Black Czeladnik forum

Nawet nie wiem czy uda mi się zrobić do pnącza. 1100 wypadajek to dużo. Jakim cudem mam zdobyć 2200 wypadajek skoro lecą tylko z jednej polany i to z tej, na której siejemy eventówkę.

18. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Na noc trzeba siać roślinę, którą mamy najdłużej rosnącą. Jeśli masz Jaśki Cytryny to trzeba je wystawić.

19. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Drakus, nie mam jaskow, ale damy rade, tak mi sie wydaje, zbieram powoli zagrody do paska i sieje dlugie,
    trudno czasami wejsc na farme, ale moze z czasem bedzie lepiej, ewent do zrobienia,

20. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.