Itiemy - ogród

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skretnik, 23 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skretnik

skretnik Ekspert forum

Mam pytanie odnośnie zbierana z ogrodu ozdobnego. Nie mogę zebrać wszyskiego - zwłaszcza pod tym paskiem co pokazuje nazwę itiemu. Na bahama się on przesuwa, ale w ozdobnym już nie i nie mam możliwości zebrania niczego. Ani usunięcia.
    Aaaa i mam pytanie odnośnie gotowych itiemów. Wcale ich nie widać że są do zbioru. Trzeba kursorem jeździć żeby sprawdzić czy coś zostało do zebrania.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zajrzyj do zaawansowanych ustawień gry i jeśli masz włączoną to wyłącz i zapisz opcję Ukaż pole informacyjne przy kursorze myszy.

Jeśli to nic nie da to zapraszam ze zgłoszeniem do PT wg wskazówek z poradnika: Pomoc Techniczna.

Pozostałe błędy i problemy można zgłaszać w tym wątku (w pierwszym poście jest schemat zgłaszania błędów): Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, są one na bieżąco przekazywane twórcom gry.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

Rowot lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.