INFO:Konkurs graficzny "Trudne pytania"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 1 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

dziękuję za porady, postaram się coś pokombinować :)

2. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

Tego to nie wiem. Wiem tylko, kto je spisał i nadał mu numer 24 :p

3. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć... :p

4. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

czy tylko mi się wydaje, że Zgredek się przyznał? o_O

5. ZgredzioO

Kangoo, Ty się przestań wydawać, a zacznij malować ;)

6. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

i czy musimy dawac linki wszystkich obrazkow, ktorych uzylysmy, albo wystarczy niektore?

7. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Oj bo namaluję -.- a uwierz mi, że nie chciałbyś tego oglądać :)

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ja bym chciała :)

9. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

xD ale wtedy zmniejszą się szanse innych
    poza tym 2 prace artystyczne w przeciągu 3 miesięcy to chyba za dużo xD

edit:
    zmieniam zdanie
    dobra-.- narysuję a wtedy nigdy więcej nie poprosicie mnie o rysunek -.-

edit2:
    Żebyście wiedzieli na co czekacie przypomnę moją pierwszą pracę - właśnie znalazłam ją na dysku. Była to praca konkursowa na logo Fanklubu Gwiezdnych Wojen. Założycielem Fanklubu był gracz Ryba ileś tam - wcześniej znany jako Rybek a od momentu założenia Fanklubu jako Lord Ryba.
    Oto moja praca:
    Dodam, że gdy tylko Lord Ryba ją zobaczył, zamówił logo u profesjonalistów.

Ostatnie edytowanie: 9 października 2014
  10. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Ale maruda z Ciebie;)
    jak dla mnie Twoja praca jest bardzo fajna i pomysłowa :)
    i ma takie same szanse jak prace innych :)

11. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

czemu pod praca nie mozna dac lubie to?:( Kangoo rozlozylas mnie na lopatki xDxDxD:cry::cry::cry::cry:
    a co tam malym druczkiem napisalas?:p;)

12. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

:) Chyba Lord Ryba przestraszyl sie z tego zlego faceta :)
    Nie.. mysle, ze pewnie wlozylas do tego wiele pracy i mysle ze pasuje ten obrazek do gwiezdnych wojen, jako i do wszystkich wojen.. (dlatego tez nie lubie wojen, pomimo ze moje zycie jest jedna duza wojna)..
    I mysle, ze tez Twoja praca konkursowa bedzie fajna.. Juz sie ciesze :)

13. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

a ja chyba nie myślałam, jak ją tworzyłam
    jak przypomnę sobie co wtedy piłam, to dam znać ;)

że potrzebne jest poczucie humoru i dystans do siebie, żeby przeżyć w tym groźnym świecie pełnym utalentowanych ludzi 8)

jesteś miłym człowiekiem :)

14. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Dobrze .. jesli wode, albo mleczko.. ;)
    Juz widzialam.. bardzo fajnie zrobilas.. :)

Ostatnie edytowanie: 9 października 2014
  15. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

e tam tylko szczerym ;)

16. ZgredzioO

My nie wiemy ilu obrazków kto użył do zrobienia swojej pracy. Czy to jakiś problem dla Ciebie podać te kilka linków? Jeżeli masz obrazki na swoim komputerze, zawsze są darmowe hostingi, na których możesz je zamieścić.
    Jeżeli jednak zapomnisz jakiegoś jednego drobiazgu, nikt nie zdyskwalifikuje Twojej sygnaturki. No chyba że to będzie jeden z głównych elementów pracy...

17. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Dzieki Zgredziu, ale jak mam rozumiec "No chyba że to będzie jeden z głównych elementów pracy..."?
    I tez nie wiem, kiedy skoncze ta prace.. i jesli nie bedzie juz za malo czasu do wyszukiwnia obrazkow z lapku, wstawianie na hosting i wszystko kolo tego tam (niekiedy to troche trwa), zapisywanie linku do postu, potem drugi, trzeci.. i jeszcze napisac wszystko poprawnie - nick na forum i na farmie, co potrzebne do sygienki.. i nie wiem co wszystko jeszcze... i kiedy bede na pol spac, to nie wiem... Pamietam, co mialam za problemy w poprzednich etapach ...

18. ZgredzioO

Linki do obrazków składowych chcemy przede wszystkim po to, żeby upewnić się, czy praca jest samodzielna, czy ktoś wstawił gotowca znalezionego w internecie. Zdajemy sobie sprawę, że nie każdy jest w stanie zrobić wszystko ekspresowo z różnych względów: bo ma inne zajęcia, nie ma pomysłu, słabiej opanował programy graficzne, internet odmawia mu posłuszeństwa itp. Dlatego na wszystko dajemy tydzień. To musi wszystkim wystarczyć. Nie możemy rozciągać etapów w nieskończoność, bo się nie wyrobimy w zaplanowanym terminie.

19. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

hmm tak czytam Cie Hana i nie rozumiem...jak sie mozna nie wyrobic z hostingiem?z szyciem to moze tak ale z hostingiem?chociaz z szyciem to nie rozumiem tez bo przeciez robilas sygnaturki o ile sie nie myle...tydzien o naprawde sporo na zrobienie pracy a te pare zdiec podlinkowac to max 10 minut ...przeciez sygnatura nie bedzie sie skladac z 50 obrazkow tylko z kilku...napewno Ci sie uda zmiescic w czasie -powodzenia;)

gosiagosia60 lubi to.
  20. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

mi zajęło to godzinę - z przerwą na drugie śniadanie o_O ale fakt - moja praca jest... hmmm... hmmmmm... inna xD

onkapinka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.