INFO:Konkurs graficzny "Trudne pytania"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 1 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

ale masz fajne muuuuuuuuuuuuuućki :):)

:D

amber♥ lubi to.
  2. amber♥

amber♥ Komandor forum

hihihi te mućki nie są tematem konkursu - ;):pxD..to tylko dodatek do "placków" i bąków ..xDxD

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ok,nic więcej do głowy mi nie przyszło :DMam nadzieję,że wszystko dobrze napisałam i wstawiłam -.-

4. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Wielkość się zgadza, nicki są. Zatem - wszystko ok.

Po głowie Ci amber bąki chodziły??:eek::wuerg::wuerg: Yyyy... to... ciekawie masz...xD

5. amber♥

amber♥ Komandor forum

no chodziły , chodziły aż coś się "urodziło" :p.;)..a czy w dobrym kierunku szły - to jury ocenią :p;)xDxD

6. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Widzę że już wszystkie odpowiedzi są... :)

7. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Jakie wszystkie? To dopiero początek. Forum wciąż pachnie świeżością - te kilka prac jeszcze nie wpłynęło znacznie na smród. Czekamy na następne :D

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

haha :D czyli za mało smrodku :p

Fajnie, że aż tyle prac się pojawiło, czekam na następne. Czyli mój strzał wcale nie byl taki zły, bo widzę, że wszyscy mają wenę twórczą. Nie mogę się doczekac niedzieli

9. gosiagosia60

Ja przez ten"strzał"w nocy o bąkach(dobrze,że o owadach :D )śniłam :D:p

10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ale popatrz jaką fajną pracę wysniłaś :p

11. gosiagosia60

Dziękuję xD

12. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Witajcie

Mamy już 10 uczestników!

Bardzo cieszy nas wasza obecność - mamy nadzieję, że zachęci to innych wahających się. A może już nie da się inaczej odpowiedzieć na nasze pytanie? Czy ktoś jest w stanie mnie przekonać, że się mylę? :p

Pozdrufko

.

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Myślę, że jeszcze nie jednemu wena coś podpowie w temacie :)

A ja mam pytanko, czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co mam zrobić, żeby obrazek nie był kwadratowy, tylko taki bardziej o kształtach sygnaturki, czyli szerszy w pikselach. Bo jak zmniejszyłam w PhotoFiltre to wychodzi właśnie kwadrat, może coś w Paincie pokombinować? Innych programów nie obsługuję :)

14. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

15. gosiagosia60

Ja si Edytko zawzięłam -.-Mi wczoraj z tej sygnaturki,którą mi zrobiłaś,wyszła puszysta karlica,więc zadanie na następny tydzień mam-opanować

16. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

masz czas sie nauczyc.... nie od razu Krakow zbudowano:) malymi kroczkami i nauczysz sie wszystkiego:) ten link ktory podalam u gory jest do programiku graficznego, kiedys cos tam grzebalam w nim, ale chyba nie da sie tam gifow obrabiac, choc pewnosci nie mam

17. gosiagosia60

A ja mam taką dziwną przypadłość na gify :D:inlove::pjestem od niedawna na forum jakimkolwiek,dla mnie to extra zabawa :D:inlove: Ale spoko,sama dojdę,o co w GIF-ie chodzi 8)Małe kroczki mnie nie interesują :Dzawzięta jestem :D

stokrotka76 lubi to.
  18. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

obawiam sie ze w tym przypadku powinny zainteresowac probujac stawiac tu wielkie kroki mozna sie zrazic, bo nie wychodzi nic albo nie wychodzi tak jak chcemy:)
    tak czy inaczej zycze powodzonka:)

19. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Witam, dziekuje wszystkim, ktorzy odpowiedzieli mi i przepraszam, ze jeszcze nie odpowiedzialam.. :oops:
    i teraz odpowiadam Magicznej.. wczesniej nie moglam..

W PhotoFiltre (kiedy zapiszesz ten kwadrat na kompie i usuniesz z programu) kliknij na pierwszy obrazek (ikonke) w lewym gornym rogu (New) i w ramce, ktora wyskoczy, wpisesz szerokosc 500 i wysokosc 200 i kolor tla wybierzesz jaki chcesz.
    Albo ten rozmiar zrobisz z obrazku innego, albo na ten rozmiar dodasz inny wiekszy obrazek (przez druga ikonke w lewym gornym rogu) i po polaczeniu obu Ci sie wytnie z tego duzego obrazku ta czesc, ktora jest na tym 500x200.
    Na to potem mozesz dodac (przez druga ikonke w lewym gornym rogu) ten kwadrat z kompa, ktory zrobilas, umiescisz go w ktorym miejscu chcesz i reszte tla poprawisz wedlug siebie - mozesz na nim zmienic kolor, pedzlem cos zrobic, albo co innego.. jest tam wiele mozliwosci..

Ostatnie edytowanie: 7 października 2014
  20. kropka4x4

kropka4x4 Stary wyjadacz

a ja się zastanawiam kto wymyślił to pytanie?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.