INFO:Konkurs graficzny "Trudne pytania"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 1 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~Surreal~

~Surreal~ Wyjątkowy talent

Rock :* aleś pytanie dała. Teraz czekamy na Twoją pracę :)

Kamila - Twoje prace są super niezależnie od oceny (a i sygnatura to w końcu podpis) :) Trzymam kciuki za wygraną w całym konkursie.

A tym co na pudle w poprzednim etapie i tym co wyniki będą już gratuluję, bo pewnie tu nie zajrzę znowu za szybko.

2. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Odnośnie Kami. jak to jest zrobione, moja odpowiedź: bo kot spotyka się z kotkąxDxDxDxDxD

3. Kami

Kami Ambasador forum

Maryniu, obawiam się, że taka sygnatura nie nadaje się na forum :D:D:D:D:D

Mili, dzięki :inlove:

Mam prośbę do jurorów: czy mogłabym edytować post z pracą konkursową? Chciałabym coś dopisać - obiecałam, że będzie specjalna dedykacja do tego wykonu i.... zapomniałam :oops::oops::oops::oops:

4. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

żeby pobawić się motkiem wełny ;):D
    Grzesiu ,dzięki za opis "problemu" i musze powiedzieć ,że nabiłeś mi klina o_O bo wiem już o co chodzi ,nie wiem jak się do tego zabrać :eek:

5. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

A czy dedykacja nie może się pojawić tutaj?

6. Kami

Kami Ambasador forum

Widzę, że raczej nie mogę, wobec tego... trudno.

7. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ale to jury jest okropne zwłaszcza ten facet wyżejxDxDxD

NASTKA.BURAN lubi to.
  8. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Może jednak nie taki diabeł straszny. Zadałem pytanie. Nic więcej. Nie sądziłem, że tak trudno odpowiedzieć. Proszę mi nie przypisywać rzeczy/słów, których nie zrobiłem/napisałem.
    Można edytować

Etap VIII zakończony

Gdzie pingwin ma rączki?

gosiagosia60 – postanowiłaś się nie przemęczać? Dobrze, że strzałki informują, gdzie się znajdują rączki w rowerze, bo mógłbym się nie domyślić. Słabiutko. Weź no dziewczyno zasiej róże zamiast marchewki i posiedź trochę więcej nad grafiką. A wiem, że potrafisz.
    amber♥ – uzasadnienie j.w. Zamiast strzałek mam dziecko prezentujące miejsce pochwytu.
    Kami – piękny teatrzyk. Uśmiałem się do łez. Szkoda tylko, że brak mi odpowiedzi na pytanie.#
    -kangoo- - powrót statyki. I dobrze. W dodatku super odpowiedź. I ten Kowalsky zerkający na dziewczynę. Dobre.
    onkapinka – brak odpowiedzi na pytanie #
    Alairë – zabiłaś mnie. Drastyczna odpowiedź ale trafiona w dziesiątkę. Brawo!
    Agula38 – z etapu na etap idzie Ci coraz lepiej. Na przedstawionej grafice dziewczynka, krab i plecak znajdują się w wodzie (płytko, bo płytko ale jednak) ale chyba mają boską moc poruszania się po powierzchni. Jeszcze odrobinę pracy i będzie cacy. Ciekaw jestem Twojej kolejnej odpowiedzi.
    MOD_Magiczna – a tu leci ode mnie 1 (wahałem się nad zerem) – zero własnej pracy. Zmieniony napis. Ctrl+c, ctrl+v. To już nawet nie jest krok w tył.
    JMJH – w przeciwieństwie do powyższej, tu widać ogrom zaangażowania i chęć jak najlepszej odpowiedzi wg własnego pomysłu. Świetna praca.
    .Bogumiła. – uzasadnienie, jak dla onki. # Tylko grafika ładniejsza.
    Shira999 – ciekawa odpowiedź. Grafika, dobór elementów, tła – super. To jest naprawdę fajna praca, ale były inne, które bardziej do mnie trafiły.

#
    Pytanie brzmiało:
    Gdzie pingwin ma rączki?
    A nie;
    Czy pingwin ma rączki?

W efekcie głosowania na podium znalazły się:

I miejsce
    JMJH
    nagroda: 50 x pasza dla pand

II miejsce
    Alairë
    nagroda: 35 x pasza dla pand

III miejsce
    Shira999
    nagroda: 20 x pasza dla pand

GRATULUJEMY

Zapraszamy do zapoznania się z tabelą
    głosowanie - VIII etap

9. Kami

Kami Ambasador forum

Dziękuję. Jakoś tak odechciało mi się...

* * *

Miło mi :) Lubię, gdy ludzie się śmieją.
    Ale dzięki Tobie i ja się uśmiałam. Może nie do łez i raczej inny rodzaj śmiechu to był....

Raz jestem ganiona za dosłowność, innym razem za jej brak. Pogubiłam się już w tym wszystkim... :eek:o_O Gdzie ma pingwin rączki? Moja odpowiedź brzmi: NIGDZIE - ponieważ ich nie posiada. Ma skrzydła.
    Niestety, słowa "nigdzie" nie umiałam przedstawić graficznie :oops::oops:xDxDxD

* * *
    Gratuluję zwycięzcom :) Rączki w wiaderku rządzą
    :inlove: :D:D

ryba4862, NASTKA.BURAN oraz onkapinka lubią to.
  10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ja również gratuluję. Choć dla mnie osobiście wiaderko jest fuuuuj bleeee :D :p (jakoś dla mnie zbyt drastycznie).
    Dla mnie w tym etapie zdecydowania "dyszka" dla Kami, praca naj naj :) i ja tam ujrzałam słowo "Nigdzie".

Grześ - to trzeba było dać 0. Może i się nie popisałam, ale dla mnie nawet dodanie ramki i napisu to już jest wysiłek. Nie każdy jest urodzonym grafikiem. Nie widzę się w tym, startuję tylko po to, by to sprawdzić i dotrwać już do końca, bo sobie obiecałam udział w każdym etapie i wiem na pewno, że po skończonym konkursie kariery w tym robić nie będę. Bo to zdecydowanie nie moja bajka.

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja też dziękuję za opinię.Oraz za dalszy udział w konkursie.Brakuje mi pomysłów(oraz przede wszystkim umiejętności) na odpowiedzi na tak znamienite pytania. :D Gratulacje dla zwycięzców.Trzymam kciuki za swoją faworytkę.Pozdrawiam :)

12. Shira999

Shira999 Komisarz forum

Gosia nie poddawaj się nic Ci nie brakuje a już na pewno nie pomysłów:D:D:D
    Gratki dla wszytkich uczestników i pingwinów - a zwłaszcza dla tego co miał rączki w wiaderku - hahahahahaha:D:D:D:D:D

13. Alairë

Alairë Generał forum

Bardzo dziękuję za oceny i gratuluję wszystkim :D.

O matko kochana - toż to historyczny moment - Annosławo chyba po raz pierwszy jesteśmy razem na podium :D, trzeba to uczcić :p...

Co do wiaderka, to powiem tak, że fantazja mnie nieco poniosła... ;)
    Ubaw miałam piekielny ;) i doskonale się w tym etapie bawiłam. I o to chyba chodzi.

Magiczna - tak sobie myślę, że trzeba czasem oko przymrużyć :pi zwiększyć cojones :pa rzecz gustu to zupełnie inna sprawa :music:.
    Już tu mieliśmy niekoniecznie dyplomatyczną i taktowną dyskusję na ten temat... :(

A najfajniejsze jest to, że każdy widzi temat po swojemu i tak też go przedstawia.

Gosiu - nie pękaj malutka :p, dasz radę, wierzę w Ciebie Sąsiadko :D...
    Nie złamały Cię bąki, nie zlękłaś się trawy, nie zmogły Cię burze i mgły to teraz nie możesz się poddać. Wierzę w Ciebie :D.

Kamisiu - no coś Ty, piękna praca, czyżbym tu nutkę foszka ujrzała? :p

14. Shira999

Shira999 Komisarz forum

OK :D:D:D Powiedz tylko gdzie i kiedy Oluziosławo - hahahaha:D:D:D

15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witam miło,

pytaliście czym kieruje się oceniając prace, tak prawdę mówiąc to ciężko to wytłumaczyć, ale oglądam Wasze dzieła i są takie, które mają "to coś", które akurat mnie ujmują. Wiem, że każdy wkłada całe serce i posiadane umiejętności w to co tworzy i zapewniam, że to również doceniam, nawet jeśli praca nie jest oceniona przez mnie wysoką ilością punktów. Nie jest fachowcem w dziedzinie grafiki, więc tu mam największe problemy w trakcie oceny prac.
    Niemniej bardzo się cieszę, że każdy "próbuje własnych sił", a dzięki temu konkurs cieszy się takim powodzeniem :)

16. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

:D ja wierzę w nas wszystkie :) haha... Teraz po takich pytaniach, to już z górki :)

17. amber♥

amber♥ Komandor forum

Hejka wszystkim..:)
    Gratki dla tych w "pudle" i pozostałych konkursowiczów :)
    Jury dziękuję za punkty ..
    Gosiu nie łam się , już końcówka - dotrwasz..:)
    Kami nie przejmuj się - sygna "pingwinowa" i nie tylko - bombowa !!!
    pozdrawiam wszystkich i dawać pracki ..:)

18. Kami

Kami Ambasador forum

Gabrysiu, nie przejmuję się, bo nie ma czym za bardzo:) Ale dziękuję za miłe słowo :) Zadziwiło mnie jedynie, że tak niejasna, a wręcz całkowicie dla niektórych nieczytelna, była moja praca, stąd ośmieliłam się napisać krótkie wyjaśnienie pt. "Co autor miał na myśli" :D:D:D:D
    To jest konkurs i raz się jest na wozie, raz pod wozem - podejmując decyzję o udziale trzeba się z tym liczyć, stąd uwagi o rzekomym foszku wydają mi się hmmm.. nietrafione.
    A tak na poważnie: obserwując kolejne etapy konkursu uważam, że jeśli w przyszłości miałby odbyć się podobny, nie powinien liczyć więcej niż 5 etapów. Do tego momentu wszyscy byli pełni zapału, uczestników nie ubywało i była fajna zabawa. Teraz widać zniechęcenie i "wypalenie" u konkursowiczów. A szkoda.
    Tak jak napisała Magiczna: teraz to już z górki, jakoś się doczłapmy do ostatniego pytania. Gosiu, a Ty się nie wygłupiaj - brałaś udział we wszystkich etapach - musisz wytrwać do końca :)
    Pozdrawiam wszystkich :)

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Dzięki dziewczynki za dobre słowa :inlove: Pewnie masz Kami rację,że za długo.A może depresja jesienna troszkę później mnie złapała -.- W każdym razie jakiś pomysł w głowie już mam,postaram się go przekazać na obrazki :p Do niedzieli jeszcze troszkę czasu jest. Zła Kobieta śmiga w moich sygnach,to co mi tam konkurs... xDxDxD

ryba4862 i NASTKA.BURAN lubią to.
  20. amber♥

amber♥ Komandor forum

Moim zdaniem Twoja odpowiedź była całkiem trafiona - przecież pingwiny nie mają rączek - reszta to fantazja :D
    Masz rację dużo tych pytań , a Święta na karku :)

Hmmm chyba do następnego tematu tutaj muszę napisać "co autor ma na myśli "...Jak to jest zrobione ? - napisane w książce :p;)
    Nie wiem gdzie jest tabela generalna - ale 3-mam kciuki za wygraną "końcową" :)

Gosia a jak - nie damy się , nie damy się ..doczłapiemy do mety ;):p

gosiagosia60 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.