INFO:Konkurs graficzny "Trudne pytania"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 1 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Pewnie,że ok.Nawet jak pomysł ten sam,to wykonanie inne.Fajne macie prace.Ja trochę za dużo czasu dałam między klatkami.Mam nadzieję,że się jury szanowne nie znudzi i do końca obejrzy :D

gretag i NASTKA.BURAN lubią to.
  2. amber♥

amber♥ Komandor forum

lepiej więcej dać niż za szybko ma przechodzić..;)..fajnie zrobiłaś..- ja w animacjach noga totalna - chyba nerw do tego nie mam ??? ..hmm a sygienkę robiłam od rana z małymi przerwami na sprzątanie i przygotowanie obiadu :oops:..kurcze ale mam "spida'..jak żółw ..:):)..ale sama wiesz to mi obrazek nie pasował ..to znów inne drzewo po necie szukałam - i tak zeszło...:) ..

NASTKA.BURAN lubi to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A co "noga"?Toć w tym najprostszym programie można zrobić o_OMoja inspiracja:[​IMG] tylko akurat tego wkleić nie mogłam :oops:Bo gotowiec to jest :cry:

bacowa70 lubi to.
  4. amber♥

amber♥ Komandor forum

hahaha Gosiu ..Ty bardziej znasz ten program niż ja :)..tylko go powierzchownie "liznęłam" ..uwierz mi w tak krótkim czasie Ty go opanowałaś ..:) ..fajna inspiracja , ktoś miał z tego sygienkę na starym forum ..:) ...ja akurat tę piosenkę zespolu Dżem pamiętam - tylko jeszcze dodałam zwierzę (misie)..słońce i woda - bo to też życie ..:) ..akurat ten temat fajne jak jest z animacją bo można wiele pokazać..no mówi się trudno ja robię "nieruchawe" graficzki:oops::p;)

NASTKA.BURAN i malinarp lubią to.
  5. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

heh, już ochrzan dostałam nie raz :p
    No cóż pomysłów to ja mam bez liku, tylko talentu graficznego jakoś brak :D

6. ~Surreal~

~Surreal~ Wyjątkowy talent

Witajcie. Magiku muszę Cię poprawić:
    Wiem, że potrafisz tylko brakuje Ci warsztatu :p

7. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hehe :) no pewnie :)

8. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Magiczna, ja jestem tu ostatnia, która powinna komukolwiek zwracać uwagę, ale zobacz:
    http://www.photoshoponlinefree.com/

Otwierasz obrazek. Wybierasz z paska po lewej gumkę - to ta różowa. U góry wybierasz jej grubość - pod pędzlem. I jedziesz.

Gdy chcesz wymazać drobne elementy, przybliżasz rysunek i wymazujesz małym pędzlem. Nawigatora masz u góry po prawej.

upsss... wymądrzyłam się trochę :oops:

malinarp lubi to.
  9. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no ba :p
    I se dałam programik do ulubionych nawet :D

Aleś se sygnę stworzyła... miodzio po prostu...

Gdzie te wyniki z chmurek???
    Dla mnie wygrana jest po stronie waty cukrowej amber i zaraz jej słodycz (nie watę) przesyłam

10. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

eeee... Nie znałaś go? o_O Myślałam, że tylko tej gumki nie widziałaś. Nie czytasz tego wątku :p Ja o tym programie dowiedziałam się właśnie stąd. Albo ktoś w tym drugim napisał w jakim programie robił...

A przy sygnie to się napracowałam xD Ściągnęłam obrazek z netu i se go przycięłam xD

A pracę konkursową może jeszcze w stawię tu jakąś, tylko nie o życiu, mamo :p Poczekam na inny temat.

11. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no widzisz nie znałam. W Paincie tez się wymazuje, albo w tym PhotoFiltre, tylko do tego trza mieć cierpliwość :p

12. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    chyba się nie doczekam...więc gratki i dobrej zabawy, bo temat zaiste przedni jest...
    Gabi...a jak wrzucę obrazki i ślicznie poproszę to zrobisz????

13. amber♥

amber♥ Komandor forum

Hejka wszystkim :)

Każda rada w tym wątku ( i nie tylko) jest godna uwagi dla osób które chcą się "pobawić " grafiką - to tylko moje zdanie
    i nie jest to wymądrzanie :);):p..aha i dawaj sygienkę konkursową -pewnie pomysł już się "urodził":)
    No gdzie te wyniki , jury imprezują , albo się naradzają :pxDxD
    Magiczna dzięki za smakołyk ..:) ...
    Nastka ja na razie mam "odwyk" od kompa :( ..robię tylko sygienkę konkursową i ograniczam czas na kompie do minimum :( ..zbieram linki co mi podsyłają - a Gimp musi poczekać ..kusi mnie kusi - ale zdrowie nie pozwala ..
    Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia..:)

malinarp i NASTKA.BURAN lubią to.
  14. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Witajcie konkursowicze.

Chciałbym przekazać Wam wyniki z ostatniego etapu, niestety nadal nie mamy ocen jednego z jurorów. Musicie się zatem uzbroić w cierpliwość, a w oczekiwaniu na wspomniane... pracować nad grafiką do obecnego etapu. Drążcie temat, nie ograniczając się do jednego motywu...

...chyba że dotychczasowe są dla Was najlepszą odpowiedzią ;)

Pozdrawiam
    MRT

15. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    Sorki Gabi, mnie też real "wciamał" i odwyk mam od kompa i farmy.
    Pozdro.

gretag lubi to.
  16. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Bry....wynikow jak nie ma , tak nie ma..

17. Alairë

Alairë Generał forum

No właśnie... Jakoś tak dziwnie wstawia się pracę nie wiedząc jakie były wyniki poprzedniego etapu. Ciekawe dlaczego są takie problemy, czyżby ktoś z szacownego jury zaniemógł? W takim razie szybkiego powrotu do zdrowia życzę
    ;), bo tu napięcie rośnie xD...

18. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

może jury myśli, że tu też trzeba przedłużyć wybory? ;)

19. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Drogie Konkursowiczki

Wybaczcie zwłokę w ogłoszeniu wyników. Było to niezależne od nas. 6 etap konkursu najwyraźniej nie przypadł Wam do gustu. Do zabawy przystąpiło zdecydowanie mniej chętnych. Szkody, temat chyba nie był zbyt trudny. A... może to o to chodzi? Niemniej kilka prac wpłynęło, pozwalając nam spełnić jurorski obowiązek :D I tak...:

MOD_Magiczna - pomysły masz naprawdę świetne. Cóż skoro, mimo zachęty i pomocy innych konkursowiczek, z uporem lamy, wciąż popełniasz te same błędy. Nie będę się powtarzał bo wiesz doskonale o co mi chodzi...
    gosiagosia60 - jak dla mnie przekombinowane i zagmatwane. Coś w stylu dotychczasowych prac Nastki.
    amber - świetne porównanie. Dla mnie baardzo smakowite. Trochę lepsze dopracowanie i byłoby 10.
    Kami - oczywista oczywistość odpowiedzi oczywiście dopracowana perfekcyjnie. Niemniej bardziej mi się spodobały odpowiedzi mniej oczywiste.
    onkapinka - bardzo fajne porównanie. Szkoda tylko, że bezy wyglądają jak bałwany na morzu a nie chmury. Prosty zabieg "wywrócenia ich do góry nogami" może zmieniłby obrazek.
    NASTKA.BURAN - hmm... niemal pisałem już o tym... A spróbuj coś prostego, bez animacji.
    Alaire - uwielbiam włoskie lody. Zrobienie z nich chmurek to dla mnie strzał w 10.
    matiz - plus dla debiutanta.
    JMJH - bardzo ciekawa odpowiedź. Jak zwykle w wykonaniu autorki, praca niosąca coś więcej niż tylko kolory. "Skacząca" animacja i ciut zawalony jeden z ostatnich obrazków, sprawiają wrażenie nie całkiem uprzątniętego bałaganu. Nieco mniej elementów i byłoby zapewne lepiej.
    Shira999 - jedyne do czego mogłem się przyczepić (i to zrobiłem) to zbyt "zdefiniowana duchowata czaszka. Poza tym - cacy. NBo i ... kapitalny pomysł. Patrząc na obrazek przypominają mi się imprezy studenckie z kolegą, lubiącym "chodzić na chmurę". Niekoniecznie tytoniową.
    Bogumiła - nie znalazłem odpowiedzi na pytanie. Najwyraźniej, prócz Marka, nie tylko ja.

Wyniki głosowania VI etapu konkursu::

I miejsce
    Kami

nagroda: cukier x 50

II miejsce
    Alairë

nagroda: cukier x 35

III miejsce
    amber♥

nagroda: cukier x 20

GRATULUJEMY

Zapraszamy do zapoznania się z tabelą
    głosowanie - VI etap

onkapinka lubi to.
  20. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Grześ :p No bo ja lama graficzna. Dlatego teraz nic nie wycinałam :D :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.